Crveni Baron Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 da znas... Svi znamo sve .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 da znas... Svi znamo sve .... E sa offtopick. Kad se setim onog finala u tenisu Dejvis kup, kada je srbija pobedila. Kada je Troicki igrao odlučujući meč. Au moj ćale kakav je bio: "Pa gde njega stavi da igra. Gotovo izgubili smo. Imamo dobre igrače on Troickog stavlja da igra odlučujući meč. On ne zna ništa" i sve na tu foru. A moj mlađi brat se nervira zbog ćala. I kad pobedismo, ćale je bio u fazonu ništa ja nisam rekao, znao sam da će da pobedi i slično. Takav je bilo koji sport da gleda uvek zna bolje od selektora/igrača. A uglavnom je ogroman broj ljudi sa kojima sam gledao neku utakmicu isti, uvek sve znaju, i šta got neko uradio oni bi mogli bolje. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука