Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Опрости Ђуро што кварим тему ,нисам се могла уздржати Ђе ћу сад с рукама Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Не знам. Нисам довољно паметна. Можда је Србија укинута још одавно, пре нашег рођења? Ко ће га знати. Косово је Србија. И тако. Шта ја ту могу реаговати и на шта? Натписе из новина? Где? Помолим се Богу да нас сачува и боље не умем. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 svasta nesto normalno cega u Srbiji odavno nema Па није сад да тога нема, наопако, има, хвала Богу... У мањини, истина...али има. мада тема је ипак, да по овдашњим стручњацима ми Срби, не бисмо смели ништа никоме да забранимо, у својој кући, иако је на нашу штету, јер ћемо тако бити фашисти а не хришћани... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Кдија те тужи кадија ти суди, брига нас баш https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ђе ћу сад с рукама Gde li će srbija sa patriotizmom i istinskim rodoljubljem? Da li sam samo ja svestan da od 1945 pa na ovamo Srbima je strogo zabranjeno domoljublje,patriotizam,rodoljublje,vera.... Tako je i dan danas. Ovo je sada satanizacijom srbije došlo do toga da se ne sme ispoljavati rodoljublje kako bi se ispunili uslovi za ulazak u EU. Jesam za EU sa istim uslovima koje su imale i druge drzave članice. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Софистицирани геноцид https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Da li sam samo ja svestan da od 1945 pa na ovamo Srbima je strogo zabranjeno domoljublje,patriotizam,rodoljublje,vera.... То се зове прелест! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Da li sam samo ja svestan da od 1945 pa na ovamo Srbima je strogo zabranjeno domoljublje,patriotizam,rodoljublje,vera.... То се зове прелест! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Софистицирани геноцид И људи слободно пристају да га спроводе против ближњих...ево и овде на форуму има таких... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 То се зове прелест!Kako to misliš Milane? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Izgleda da je, o cuda, poceo sa introspekcijom... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Da li sam samo ja svestan da od 1945 pa na ovamo Srbima je strogo zabranjeno domoljublje,patriotizam,rodoljublje,vera.... То се зове прелест! Pa to! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Pa to!Ako te muči ono STROGO ZABRANJENO mogu da izmenim ali će biti u svakom slučaju zabranjeno. Ako možeš malo opširnije kakve veze prelest ima sa tim. To mi recimo nikad ne bi palo napamet. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Gde li će srbija sa patriotizmom i istinskim rodoljubljem? Da li sam samo ja svestan da od 1945 pa na ovamo Srbima je strogo zabranjeno domoljublje,patriotizam,rodoljublje,vera.... Tako je i dan danas. Ovo je sada satanizacijom srbije došlo do toga da se ne sme ispoljavati rodoljublje kako bi se ispunili uslovi za ulazak u EU. Jesam za EU sa istim uslovima koje su imale i druge drzave članice. Ако си само ти!... Нема везе, поштујем! А где је то Србима било забрањено "домољубље, патриотизам" и остале натрухе? Јесте "онима" који нису хтели да буду "део"... "Новог естаблишмента, новог времена" и осталих "дрљања" што би рекао Аквилио. Јел` то она прича "бранили нама Србима д` идемо у цркву!?" Нема везе и да јесу! Повијест говори да је ипак било оних који су ишли! Ал` зато нису могли бити делом "нечега!. Око ЕУ се слажем! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ако си само ти!... Нема везе, поштујем! А где је то Србима било забрањено "домољубље, патриотизам" и остале натрухе? Јесте "онима" који нису хтели да буду "део"... "Новог естаблишмента, новог времена" и осталих "дрљања" што би рекао Аквилио. Јел` то она прича "бранили нама Србима д` идемо у цркву!?" Нема везе и да јесу! Повијест говори да је ипак било оних који су ишли! Ал` зато нису могли бити делом "нечега!. Око ЕУ се слажем! Milane da se razumemo na šta mislim , mislim na ono Srbima od kolevke pa do groba komunističko doba. Posle raspada Jugoslavije srbi su je jedini branili, možemo da vidimo koje zlo je donelo insistiranje naših tadašnjih vlasti. ima toga puno da ne nabrajam. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука