Raymond Red Reddington Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 @, а таман сам појаснио питањце, нисам јасно написао када си ми ово одговорио хехехе погледај горе што сам допунио али хвала ти на овом одговору, то ми познато и слава Богу на свему овоме што о.Пантелејмон чини! То нисам чуо...да се верни Срби буне, бар они који долазе на Литургију... било је на почетку гураво док није увео реда...али то када је тек дошао доле... а имам редован апдејт.... Јанко је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Има нас разних... кад добро чиниш - не ваља, кад лоше чиниш нормално не ваљаш---ко ће нам све ово угодити. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 То нисам чуо...да се верни Срби буне, бар они који долазе на Литургију... било је на почетку гураво док није увео реда...али то када је тек дошао доле... а имам редован апдејт.... Значи ванцерковним србљима смета поп, класика... Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Тачно тако.... Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Мене интересује шта је заиста позадина сукоба...можемо нагађати, али нагађање и претпоставке су једно, а чињенице, које, колико видим, нису објављене, јесу нешто што је једино валидно. Зна ли ко проверено у чему је суштина сукоба или не? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 То си у праву , нигде не пише о чему је реч, шта је конкретно...проклето српско лудило! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Мене интересује шта је заиста позадина сукоба...можемо нагађати, али нагађање и претпоставке су једно, а чињенице, које, колико видим, нису објављене, јесу нешто што је једино валидно. Зна ли ко проверено у чему је суштина сукоба или не? Петиција против калуђера Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Петиција против калуђера Разлог? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 него, да се они нису мало прешли те послали ту петицију на погрешну аресу... па не пролазе те српске форе и фазоне код патријарха Теодора , то могу само код срба али код других верујем мало теже! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Нека власт форумска зовне о.Пантелејмона Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Они вероватно иду мало да таласају па ко веле ако буду довољно таласали онда ће га црква сменити Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Они вероватно иду мало да таласају па ко веле ако буду довољно таласали онда ће га црква сменити Навика из времена када су им очеви владали. Volim_Sina_Bozjeg and Баба је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stanoje Stankovic Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Imao sam priliku da upoznam jednu ženu iz mog mesta, slučajno pre neku godinu posle liturgije. Selismo u salu , na prvi pogled izledala mi zaista verujuća i tako to... ka sve je bilo super dok nisam pitao o o.Pantelejmonu. Kad krenula paljba , kao nikad u crkvi nisu bili crnci od dolaska Pantelejnona, kakav on - on ne brine o nama, samo brne o crncima, ide tamo da ih krštava, sakuplja ih sa sve strane, zbog crnaca slabije idem u našu crkvu.... Eto, jel vidite šta bi moglo da bude, koji razlog....ljubomorni ljudi na misiju, pa ko im kriv kad Srbin neće u crkvu. Ја исто мислим да је ово разлог. Посебно слушајући оца Пантелејмона на предавању на Вождовцу. да, веровали Срби или не, он је у Африку отишао - и због црнаца (?!) Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Pročitala sam sve komentare i ovako mi to izgleda. Kao i obično o novcu se radi. Te kancelarije za dijasporu su i uspostavljene da se od dijaspore uzima novac za "pomoć" matici, a ne da brinu o dijaspori. Ovde je ustaljeno mišljenje da je onima u dijaspori lako jer, zato su i otišli da im bude bolje, a nama u matici je loše i treba nam pomoć. Međutim, ta pomoć, obično ne odlazi tamo gde treba već se ni ne zna kuda je otišla.E sad, ovaj sveštenik, po postovima koje sam pročitala, otvara škole, pomaže potrebujuće, a to sve zahteva neki novac sa kojim onda ne mogu ovi iz kancelarije za dijasporu da rade šta hoće i tako, najbolje se rešiti "zlog" popa. Oprosti mi Bože, ako sam ih nepravedno prozvala. DYNABLASTER, Баба and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука