Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Irving Stoun - Zudnja za zivotom (Van Gogh) Irving Stoun - Agonija i ekstaza (Mikelandjelo) Sara Mijano - Van Rajn (Rembrant) Salvador Dali - Ja sam genije (Dali) Elizabet Hiki - Naslikani poljubac (Klimt) Pjel la Mir - Mulen Ruz (Tuluz - Lorek) Dzin Kalogridis - Ja, Mona Liza (Leonardo) Somerset Mom - Mesec i stoparac (Gogen) Trejsi Sevalije - Devojka sa bisernom mindjusom (Vermer) Dachinta Karuzo - Rembrantov trougao (Rembrant) Suzan Vriland - Slikari i modeli (obuhvata price o mnogim slikarima) Pjer la Mir - Zivot Mona Liza (Leonardo) Vidmajer Pikaso - Prava porodicna prica (Pikaso) Pol Gogen - Zapisi civilizovanog divljaka (Gogen) Dzonatan Har - Izgubljeni Karavadjo (Karavadjo) Dajen Heger - Maestrova muza (Rafael) Milos Crnjanski - Knjiga o Mikelandjelu (Mikelandjelo) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 .jpg' alt='Постављена слика' class='bbc_img' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука