Jump to content

Против догми и незнања!

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 10. 2013. at 20:37, DYNABLASTER рече

Kad se realno pogleda, telekineza ne mora biti nemoguca. Covek sve sto radi na materijalnom planu, jeste da manipulise sa materijom, nikad nista ne stvara, nego samo manipulise, menja oblik materije. Ako su uspeli da teleportuju atom tehnickim spravama koje su nista drugo no proizvod oblikovanja materije u te sprave, onda nije iskljuceno ni da covek direktno pomeri nesto bez komplikovanja tj. oblikovanja. To bi bilo najobicnije prenebregavanje ili tacnije receno nadilazenje fizickih zakona, kao sto je Isus hodao po vodi.

Ateisti koji zele da ucestvuju u raspravama, moraju prvo da se informisu o svemu i da sve uzmu u obzir, do nedavno je levitacija bila nemoguca i domen fantazije i halucinacije, a evo sad je moguce levitirati predmete uz pomoc zvucnih talasa.

Mnogo ne znamo, a pravimo se da sve znamo...

Ovo je dostojno samog Velje Abramovica! worship.gif

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 249
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

....kad se realno pogleda, telekineza ne mora biti nemoguca.

....tacnije receno nadilazenje fizickih zakona, kao sto je Isus hodao po vodi.

.... do nedavno je levitacija bila nemoguca i domen fantazije i halucinacije, a evo sad je moguce levitirati predmete uz pomoc zvucnih talasa.

Šampionski !      Maestralno !   :2hf007n:

Подели на овим сајтовима

On 9. 10. 2013. at 23:40, зеленизуб рече

Русский стиль ШКВАЛ ( Школа Комплексного Выживания А.Лавров ) спецназ ГРУ подполковник Александр Леонидович Лавров.

Ovo mislim da je sarlatanstvo, morao bi da probam da mu opalim jednu samarcinu pa da vidimo o cemu prica :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2013. at 0:20, Odahviing рече

Definisi "do nedavno" 

Sta ima da definisem, zasto bi to bilo bitno i kakve to uopste veze ima sa temom, ustvari sa bilo cime... pa i da je pre 500 godina ne menja nista.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2013. at 0:22, DYNABLASTER рече
Sta ima da definisem, zasto bi to bilo bitno i kakve to uopste veze ima sa temom, ustvari sa bilo cime
zato što je ono što si rekao u velikoj meri neistina, jer se levitacija koristi i to dosta. I ne znam odakle ti podatak da se mislilo da je levitacija nemoguća. 
Подели на овим сајтовима

O cemu pricas?

Koristis kvazimomenat da bi promovisao svoje znanje ili sta?

Pre bilo kakve vrste levitacije coveku je to bio neshvatljiv pojam, nije mi jasno sta zelis ,da napisem doktorski rad na tu temu da bi ga ti verifikovao?

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2013. at 0:31, DYNABLASTER рече

O cemu pricas?

Koristis kvazimomenat da bi promovisao svoje znanje ili sta?

Pre bilo kakve vrste levitacije coveku je to bio neshvatljiv pojam, nije mi jasno sta zelis ,da napisem doktorski rad na tu temu da bi ga ti verifikovao?

Ne nego samo, ti si napisao da je do skoro levitacija smatrana nemogućom, ja kažem da nikada nije smatrana za nemogučom. Možda nekada ljudi nisu znali za nju, ali da je "do skoro smatrana nemočućom" svakako nije.

Ateisti koji zele da ucestvuju u raspravama, moraju prvo da se informisu o svemu i da sve uzmu u obzir, do nedavno je levitacija bila nemoguca i domen fantazije i halucinacije, a evo sad je moguce levitirati predmete uz pomoc zvucnih talasa. Mnogo ne znamo, a pravimo se da sve znamo...

Подели на овим сајтовима

Kad uzmes raspon od postanka coveka do danas, koliko je to godina, sta znaci nedavno u tom rasponu?

Ti ako tvrdis da levitacija nikad nije smatrana za nemogucom onda zasigurno imas vremeplov i pricao si sa svim narodima.

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2013. at 0:43, DYNABLASTER рече

Kad uzmes raspon od postanka coveka do danas, koliko je to godina, sta znaci nedavno u tom rasponu?

Ti ako tvrdis da levitacija nikad nije smatrana za nemogucom onda zasigurno imas vremeplov i pricao si sa svim narodima.

Ja što se levitacije ne računam od nastanka čoveka, nego od nastanka pojma levitacija. Ne možeš da tvrdiš da je nešto smatrano nemogućim ukoliko taj pojam nije ni postojao, nije imalo šta da bude moguće ili nemoguće.

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2013. at 0:40, Odahviing рече

Ne nego samo, ti si napisao da je do skoro levitacija smatrana nemogućom, ja kažem da nikada nije smatrana za nemogučom. Možda nekada ljudi nisu znali za nju, ali da je "do skoro smatrana nemočućom" svakako nije.

ovo nisam rekao, izmislio si lazni citat, jos si uzo pa citirao gde sam rekao i ne vidis, ko sad ovde prica neistine?

Подели на овим сајтовима

On 10. 10. 2013. at 0:48, Odahviing рече

Ja što se levitacije ne računam od nastanka čoveka, nego od nastanka pojma levitacija. Ne možeš da tvrdiš da je nešto smatrano nemogućim ukoliko taj pojam nije ni postojao, nije imalo šta da bude moguće ili nemoguće.

Aj postedi me besmisla i plitkih sablona salonskih rasprava.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...