Nebojsa Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 Бета У малом Шумадиском селу надомак Чачка Владимир Поп ,ступио је брак са својом изабраницом Јеленом Црквењак .Млади брачни пар је одлучио да живот настави на селу јер имају производњу малина.Црквено венчање је обављено јуче . Пошто сте прочитали ову лепу вест ! Имао бих да вас обавестим да највећи сајт на Српском интернету који се бави питањима вере и живота , вероватно ће бити искључен и обрисан ако се до 5 октобра не уплати неколико стотина еура за потребе одржавање сајта . За вас који сте у Србији уплата се врши преко уплатнице или директно на рачун оца Ивана (власника и директора поуке.орг). За вас који сте у иностранству отац има отворен банкарски рачун . Молим вас да шерујете ову вест.Молим све да се јаве и одазову на ову акцију Јадранка-Дервента, Candy Butcher, Јанко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Септембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 Hvala svima koji su se javili telefonom .Hvala svima koji su mi slali poruke na facebooku .Otac Ivan je zaduzen za novac njemu ne meni treba slati sredstva . Otac ce ja se nadam otvoriti skrill nalog uskoro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2013 Otac ce ja se nadam otvoriti skrill nalog uskoro Nek se naoruža svetom strpljivošću, mene su baš izvozali pri registraciji, možda njega ne budu jer je svešteno lice, ahahahaha. Ma izgleda da sam im se došao zaregistrovat tačno kad im je padao server. Prvo me je poslije registracije nekoliko puta vratio s tim da sam navodno upisao neispravnu šifru iako to naravno nije bilo tačno, Vrhunac je bio kad sam potom dva puta za redom absolvovao proceduru zaboravljene šifre gdje su me upozoravali da nova šifra mora biti različita od te stare što znači da je su je imali ispravno memorisanu i i oni i da je bila ispravna. Poslije im je server pao skroz i nije ga moguće bilo vidjet na internetu. Tek dan poslije sam ih ugledao ponovo a login je protekao u redu s tom zadnjom šifrom. Ili imaju spore servere kojima treba vremena da upamte šifre. Kod mene je svejedno server pao na kraju skroz pa je bilo sasvim nevažno šta je upamtio a šta nije. Ne pridaje im to na vjerodostojnosti i povjerenju što im se takvi excesi dešavaju a radi se o pay serverima koji upravljaju parama i novčanim transakcijama. Zlatni Pay-Pal, taj je zakon. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука