Danijela Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Sve o foto aparatima i objektivima, svih marki na jednom mestu: http://www.dpreview.com/ Koji je vaš ljubimac? Ja volEm mog pentaxa obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Jeste star model (5 megapix. rezolucija), ali sam extra zadovoljan kako slika. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Jaoooo ja sam imala S3 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Koji je vaš ljubimac? Е моја Дано, ја ти се у ту "апаратуру" не разумијем, али ево који имам Мислим, овај ми је уједно и фаворит (читај; немам другог) GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 A tek ovo malo čudo: http://lensbaby.com/ Testirali smo ga u foto klubu i čuda pravi! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Е моја Дано, ја ти се у ту "апаратуру" не разумијем, али ево који имам Мислим, овај ми је уједно и фаворит (читај; немам другог) Pa i ja sam krenula sa ovim Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ја имам овај и имам и дигитални, али овај је посебан! Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Имам овог малишу већ 5 година. Једино сам мењао објектив: старом је црк'о аутофокус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 i ja imam jedan na film obi-wan and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Имам овог малишу већ 5 година. Једино сам мењао објектив: старом је црк'о аутофокус. Poslednje vreme sam radila sa canonom i baš bila zadovljna rezultatima. Dobila sam pre par godina jednu 50-cu (portretni) objektiv. Stara nekoliko decenija E to je bila umetnost za mene jer mora manuelni fokus a ja nosim naočare. Čitava večnost mi je trebala dok sam se izvežbala. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Сетих се да имам и једну Јашику, стару као твој нормалац. Остало ми од оца. Са њом иде и један трипод који некад користим. Мада, од кад сам ставио Тамрона на оног малишу горе, који је мало тежи од кит објектива, морам да мерим и брзину ветра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Koja Jašika? Dvooka? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ajd da vežbamo http://camerasim.com/embed/camera-simulator/ Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Koja Jašika? Dvooka? Јок, 'ваки је: , Lynx 5000. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Презвитер Дарко Јелић Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ako Bog da mogo bih da se ponovim nekim polovnim.Samo ako brat se smiluje da mi kupi nesto u inostranstvu posto je tamo dosta jeftinije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука