Danijela Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Već 12 godina mala zajednica pri hramu Preobraženje Gospodnje, organizuje akciju davanja krvi. Divan primer čovekoljublja i posvećenosti drugom. http://www.spc.rs/sr/xii_akcija_davanja_krvi_na_pashinom_brdu Милан Ракић, Плутон, obi-wan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Neki iz ove male zajednice su članovi ŽRU obi-wan, Arsenija, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ko sve može dati krv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука