Jump to content

13 godina od poraza Miloševića

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

On je potpisao i napravio sadasnji legalni status Kosova. Sto niko ne napise tu da je Milosevic imao ponudu NATOa da Kosovo ostane u sastavu  i pod upravom Srbije, samo da bude pod nadgledanjem UN-a?

I da on tu priliku nije prihvatio.

Pod bombama je potpisao sta je potpisao ... ovi dopisuju potpise za trpezom .... malo samo ukljucis vijuge ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Znaci Milosevic je kriv i mrtav ....

:))  :))  :))  :))  :))  :))

Он је свакако крив.

А тек ови што данас јашу... sHa_sarcasticlol

Као у оном вицу кад МУјо плаћа казну за све оно што ''нема'' на бициклу, а смеје се...па на питање зашто се смеје каже:

''Ено, ба, иде Суљо,...иде, ба, пјехе. Јој, ба, колќо ли ће он платит'...? :)))

Подели на овим сајтовима

Pod bombama je potpisao sta je potpisao ... ovi dopisuju potpise za trpezom .... malo samo ukljucis vijuge ...

Ukljuci ti vijuge pa pokusaj da procitas i razumes sta je napisano - pre bombi, pre nato gadjanja pre bilo cega Milosevic je imao ponudu da KiM ostane u sastavu Srbije i upravom Beograda a pod nadgledanjem UN-a.

Drugim recima mogao je da  stopira i bombe i sadasnji status KiM da je hteo.

Pa ti posle pricaj kako "nije odgovoran" a ja cu da ti ponavljam, Milosevic je u svom odnosu sa zapadom u svakom konfliktu terao cara do duvara sve dok nije bio apsolutno porazem i prinudjen da prihvati najgori moguci ishod za Srbiju.

I zato je kriv koliko je tezak.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ukljucio sam ja vijuge ti necitas - pre bombi, pre nato gadjanja pre bilo cega Milosevic je imao ponudu da KiM ostane u sastavu Srbije i upravom Beograda a pod nadgledanjem UN-a.

Procitaj jednom u zivotu ono sto je napisano.

E vidis, da je to prihvatio bio bi isti kao i ovi sto potpisuju za trpezom ... Stas ima on ili bilo ko da "prihvati ponudu da KiM ostanu u Srbiji" kada ke to vec u Srbiji ...

Ipak ti nisi ukljucio vijuge ....

Подели на овим сајтовима

... Stas ima on ili bilo ko da "prihvati ponudu da KiM ostanu u Srbiji" kada ke to vec u Srbiji ...

Evo KiM ti je sad u Srbiji, pun suvereenitet imamo tamo.

Ti bi mogo malo manje da se pravis budala. Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Evo KiM ti je sad u Srbiji, pun suvereenitet imamo tamo. Uopste nije kriv sto je apsolutno ignorisao odlichnu priliku da to spreci.

Za sve ce da krivimo NATO, Milosevic fala bogu nista nije odgovoran.

Eto, i ti si mlad covek u Srbiji i super ti je ..... mozes da pevas ....

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Eto, i ti si mlad covek u Srbiji i super ti je ..... mozes da pevas ....

Zato si ti nato-hejter i milosevic lover u nato zemlji.

Al dobro makar si izabraju neku zemlju sa visokom korupcijom, da te podseca na voljenog Slobu.

Подели на овим сајтовима

Zato si ti nato-hejter i milosevic lover u nato zemlji.

Al dobro makar si izabraju neku zemlju sa visokom korupcijom, da te podseca na voljenog Slobu.

I ti si izabrao slobodnu Srbiju na putu u EU ...

Подели на овим сајтовима

I ti si izabrao slobodnu Srbiju na putu u EU ...

Jesam, samo ima stvari koje nas razlikuju, ja sam izabrao Srbiju u EU ti si sebicno izabrao samo sebe u Eu.

Ja se trudim da biram bogatiju Srbiju ti se trudis da biras bogatijeg Zeljka Bilbiju.

Ja ocu za Srbiju najbolje trenutno moguci resenje, ti pricas protiv tog resenja ali zivis u istom( van Srbije).

Подели на овим сајтовима

Ja se trudim da biram bogatiju Srbiju ti se trudis da biras bogatijeg Zeljka Bilbiju.

Jok, bato ti demagogises kao jeftini politicari ...

Kao ti hoces bogatiju Srbiju ....

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Jok, bato ti demagogises kao jeftini politicari ...

Kao ti hoces bogatiju Srbiju ....

He he. Vidis Biki, super ti je teorija. Samo opet postoji jedna razlika izmedju nas, ja zivim u toj Srbiji i sto je bogatija ta zemlja to sam ja bogatiji, pa nemam tu priveliegiju da mogu da demagogisem.

Sa druge strane ti ne zivis, na kvalitet zivota tebe i tvoje porodice stanje u ovoj zemlji ne utice. I tebi se moze da demagogises.

;)

Ja imam mnogo vece motive od tebe da ocu bogatiju Srbiju. Sto se i vidi iz naseg pisanja uostalom.. ko 'oce sta za Srbiju.

Ti nemas moje probleme i brige. Nemas srpske probleme i brige.. imas neke svoje, vise zabarske nego Srpske.

Nemas problem naprimer da moras da vozish traktor bez kocnica jer nemas para da kupis kocnice i da ga popravis.

Nemas problema da popravljas ogradu sa niskokvalitetnim aparatom za varanje koji je u ekstremno losem stanju. 

Nemas problema sa time da imas rdjavu kapiju koju nemas para da popravis.

Nemas problema sa time da vozish auto 20 godina star sa losim amortizerima. Koje opet nemas para da zamenis.

Itd, da ti ne pricam dalje moje muke, imas ti valjda neke svoje. Ali su razlicite od ovih u Srbiji - zato me i ne razumes niti ces ikada da me razumes.

p.s. u ovu pricu ne racunam beogradjane, novosadjane, kragujevcane i dobar deo vojvodjana. Oni zive za nijansu bolje od ostatka Srbije posebno nas moravaca i ovih juzno od nas leskovcana, vranjanaca itd.

Kada je Srbiji lose nas ovde najgore pogadja.

Подели на овим сајтовима

He he. Vidis Biki, super ti je teorija. Samo opet postoji jedna razlika izmedju nas, ja zivim u toj Srbiji i sto je bogatija ta zemlja to sam ja Bogatiji, pa nemam tu priveliegiju da mogu da demagogisem.

Sa druge strane ti ne zivis, na kvalitet zivota tebe i tvoje porodice stanje u ovoj zemlji ne utice. I tebi se moze da demagogises.

;)

Ja imam mnogo vece motive od tebe da ocu bogatiju Srbiju. Sto se i vidi iz naseg pisanja uostalom.. ko 'oce sta za Srbiju.

Jok bato, ti hoces bogatijeg sebe .... A za srbiju van Krusevca te zabole uvo ... ustvari van tvog stana ....

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Jok bato, ti hoces bogatijeg sebe .... A za srbiju van Krusevca te zabole uvo ... ustvari van tvog stana ....

Ne izmisljaj. Vec sam ti rekao - u EU samo sa KiM. Nije lepo a ponavljas lazi.

Sto se tiche mog stana, moj stan je makar u Srbiji, ja ne delim pravdu za Srbiju po internet forumima iz stana u Italiji.

Jedini nacin da u Krusevcu bude bolje to jest meni da  bude bolje je da u Srbiji bude bolje.

Jedini nacin da meni bude bolje je da u Srbiji bude bolje.

Bolje za mene = bolje za Srbiju. Osim ako nisam politicar ili kriminalac. A nijedno od toga nisam.

Ja ne kazem da vise volim Srbiju od tebe, al meni egzistencija od stanja u Srbiji direktno zavisi, tebi ne.

Подели на овим сајтовима

Sloba cinio veliko zlo pre svega svom narodu.

Naslednici cine takodje veliko zlo svom narodu.

Revolucija i poraz koji narodu Srpskom nije doneo ono sto je ocekivao,a to je pre svega - sloboda. Ko sto neko rece sto je Sloba pod bombama potpisivao,ovi su pod kavijarom,eto to je sustinska razlika.

A po pitanju toga kako obican covek zivi,realno kod Slobe imas neki posao imas nekih 10,20 dm platu,ali imas milion drugih solucija van posla da zaradis jos nesto,moj otac je tad izgradio kucu. U prodavnicama nisi imao mnogo sto sta da kupis.

Kod ovih nemas posao nikakav,ili imas kao 90% ljudi za nekih 20.000 dinara,a da zaradis pare mimo toga nema teorije. U prodavnici imas pticijeg mleka,ali sa ovom gore platom,mozes da kupis isto sto je i onaj mogao u svom suzenom izboru za vreme Slobe,a ja osim nekim duznickim kreditom gde cu platiti nesto troduplo skuplje,ne mogu ni jednu sobicu da kupim.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...