Jump to content

Отворена Патријаршијска продавница на Теразијама

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Tvrdoško i Dečansko su jedna od naj,naj vina sto imamo na ovim prostorima.

Tvrdoško je skupo i zaista je prlepo.

Manastir Krka ima prelepo belo vino, prošle godine (činimi se) da su zasadili i crno te imaju u planu da za godinu-dve (kad crno grožđe rodi) da flaširaju za prodaju.

Samo da dodam za ovo Dečansko,

ima i rifuz (da tako kažem) , da se kupuje u onim balonima vode od 5-6litara , tako je najpovoljnije, tako sam kupio za sebe i nešto u flašama da bi mi duže trajalo.

Treba da se pita o.Sava u onoj temi dal i dalje prodaju ovako vino na litre - "rifuz".

Подели на овим сајтовима

Nego,jel ima neko broj telefona ove prodavnice? Ili ako moze odnekle da izbunari?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Извини Милоше,а шта су за тебе повољне цене,ја те нисам схватио које су цене конкретно у тој радњи?

Колико је рецимо то дечанско вино, и која количина, 2дл,пола литре,литар?

Колико су те књиге што си видео ?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Извини Милоше,а шта су за тебе повољне цене,ја те нисам схватио које су цене конкретно у тој радњи?

Колико је рецимо то дечанско вино, и која количина, 2дл,пола литре,литар?

Колико су те књиге што си видео ?

Ja sam uzeo knjige koje recimo nisam mogao nigde naci od protojereja Save Jovica ona su malo skuplja 600 din ali tvrde korice,novo izdanje i tako to. Onda neka hilandarska izdanja,imas od 250 do 300,400 dinara. Uzeo sam Srpsku crkvu istoriji izdanje iz 2013 godine sa dosta ilustracija,za 500 din.Takodje imas dosta kompleta knjiga kontam da kad bi se uzelo djuture izadje povoljnije. Eto okvirno. Povoljne cene u smislu da se ovde mislilo da ce tamo biti dosta skuplje,posto su u pitanju terazije,a svakako su jeftiniji od nekih mesta gde sam kupovao.

Za vino ti je martirije odgovorio.

p.s. nasao sam broj telefona,tako da ne treba.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...