Баба Написано Септембар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Sta ti je to? http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/track-and-trace.asp obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Уколико буде доступно још које издање ове књиге за дељење поново ћу објавити на овој теми. Постоји и та опција... Jel mogu da se prijavim unapred ? Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Jel mogu da se prijavim unapred ? @@Жељко, Уступам књигу Лиди, ал да ако буде другог круга дељења ондак добијем. Жемо? Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Jel mogu da se prijavim unapred ? Даћу ти ја мој примерак кад прочитам и одрадим задатак анализирања и тумачења књиге - тако ћу и тебе МОРАТИ да упознам Биљана, Срђан Ранђеловић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @, Хм, истовремено смо постовали - како год се договорите, али ја ћу стварно Лидушки радо да проследим мој примерак. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ајд који пост од наша два има више лајкова тај ће да да књигу! Јелина and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @@Јелина, шта ћемо да радимо? Нико неће да нам помогне у одлуци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ја сам вам обома дао амин хихиихих :bleh: Јелина, Andre Williams and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Ја сам вам обома дао амин хихиихих :bleh: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Нек Лидија одради један еци пеци пец и скрати нам муке. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @Јелина @Иван Илић Сад сам дошла с посла, па могу да се укључим у причу. Решићемо овако : Ја сам добила немерљиво већи поклон од свих икада написаних књига - вашу љубав и несебичност. Зато прихватам да ми (ако не буде другог круга) онај ко први прочита, позајми књигу да је прочитам и ја, па да му након тога вратим. Ових дана сам и тако преосетљива, и овај ваш гест ме је толико разнежио, и расплакао да ће неминовно да се одрази не пословање произвођача папирних марамица. Баш вас волем од свег свог корасона ...... и мућо вам тенкју. Andre Williams, Јелина and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @Јелина @Иван Илић Сад сам дошла с посла, па могу да се укључим у причу. Решићемо овако : Ја сам добила немерљиво већи поклон од свих икада написаних књига - вашу љубав и несебичност. Зато прихватам да ми (ако не буде другог круга) онај ко први прочита, позајми књигу да је прочитам и ја, па да му након тога вратим. Ових дана сам и тако преосетљива, и овај ваш гест ме је толико разнежио, и расплакао да ће неминовно да се одрази не пословање произвођача папирних марамица. Баш вас волем од свег свог корасона ...... и мућо вам тенкју. Договорено. Знаш Лидо да сам те, кад сам на Сабору хорова код вас у КГ наступао са нашим хором, сво време тражио погледом ал ти изгледа ниси дошла. На кратко сам се тад видео са Обијем ал си ти умакла. Пошто шурак живи у КГ, дођем ту с времена на време. Па ако први прочитам потражићу те ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Несам знала да си долазио. Било би одлично кад би нам унапред најавио следећи долазак, па да се , ако Бог да организујемо и видимо. Било би супер да се скупимо ми из Кг. и ко још може да нам се придружи. Ја ћу да се потрудим да "довучем" Мирођију. Само ми је важно да знам у напред, да би моја секретарица могла да убаци у распоред, па макар због тога одложила и ручак Обамом Andre Williams and keka је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 @, @@Лидија Миленковић, за књигу ћемо лако, за љубав, изгледа, још лакше :* Лидија Миленковић, keka, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/track-and-trace.asp Овде имате линк , добили сте свој број пошиљке. У року од неколико сати можете је пратити... Толико од мене. Поззз Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука