Никола Поповић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Блудом се постаје педер. Na osnovu cega iznosis ovakav argument? Mislim da se ovde izjednacava ,,peder" i gej parada, sto nikako nije isto. Licno sam upoznao ljude koji su homoseksualne opredeljenosti, a da nikako nisu za paradu. Otac Milos Vesin je mudar covek, jer je prvi javno rekao da su to nevidjene muke sa kojim se ti ljudi suocavaju, to govorim za one koji zele da pobede taj greh. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Углавном пишем ћирилицом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Ја сам их упознао баш доста, ал најмање тих исфеминизираних. A ova tema je bila vise puta na forumu, pa eto opet se desava da neki ne zele da nauce sta je sta(ne mislim na tebe). Homoseksualaca ima urodjenih, to su uglavnom bas oni isfeminizirani, iako ne mora da znaci da ako je covek feminiziran da je homoseksualac. A ima onih kojima to nije urodjeno, takvih je vecina, nego pod raznim uticajima postanu homoseksualci, u vecini slucajeva uzrok je greh. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Otac Milos Vesin je mudar covek, jer je prvi javno rekao da su to nevidjene muke sa kojim se ti ljudi suocavaju, to govorim za one koji zele da pobede taj greh. Управо тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Управо тако. Prikljucujem se sa svim mojim predhodnim odgovorima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Homoseksualaca ima urodjenih, to su uglavnom bas oni isfeminizirani, iako ne mora da znaci da ako je covek feminiziran da je homoseksualac ја нисам никада видео феминизирану бебу или мало дете... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Koje poredjenje... ni ja nisam nikada video bebu bandita Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 ја нисам никада видео феминизирану бебу или мало дете... Tehnički, kada vidiš dete koje se više igra sa ltukama oblači ih itd, više se druži sa devojčicama, nego sa dečacima, mislim da je to, to. Uglavnom se ispostavi da su takve osobe feminizirane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Uglavnom se ispostavi da su takve osobe feminizirane. Ја знам једног који је исфеминизиран а већег швалера нисам упознао. Мења женске ко чарапе. Изразити хетеро. Дакле, може да буде али не мора да значи. ) ...то да је феминизаран=хомосексуалац. коЖељ њацИ , Милан М., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Tehnički, kada vidiš dete koje se više igra sa ltukama oblači ih itd, više se druži sa devojčicama, nego sa dečacima, mislim da je to, to. Uglavnom se ispostavi da su takve osobe feminizirane. Ако је дете мушко узмеш му лутку и туриш му пушку. Па и ја сам имао неку велкачку лутку која прича кад сам био клинац па нисам постао исфеминизирам. А нисам јој ни почупао главу или тако нешто. То бре све нема везе. Неки психолози наводе да је пубертет пресудан за ово опредељење. Такође сам диванио са једним психихи који вели да некакви страхови и комплекси у односу на жемски свет може мушко чељаде да окрене сопственом полу. Мислим ко ће то све знати. Углавном знам да има мноштво педера који су то постали у затвору или у маринцима( американци) или због одређених других друштвених услова а то буквално с природом везе нема. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 И на крају као што рекох: Уколико заиста постоје мушкарци које привлаче мушкарци, и ако им је то датост против које се не могу изборити зар није онда боље да промене пол уместо да буду педери? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 E napišem odgovor i umesto da odgovorim ja izađem iz taba na Chromu Nego nisam ni rekao da jeste nego sam samo Đuri odgovorio na to kada je rekao da dete ne može da bude izfeminizirano, ja sam mu dao primer da ipak može. Tj da se u tom dobu ne primeti lako, ali da su ovo gore navedeno "simptomi". коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 E napišem odgovor i umesto da odgovorim ja izađem iz taba na Chromu Много се нешто лако узбудиш и сметеш кад су ове теме у питању... Volim_Sina_Bozjeg, коЖељ њацИ and Милан М. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Па и ја сам имао неку велкачку лутку која прича кад сам био клинац па нисам постао исфеминизирам. А нисам јој ни почупао главу или тако нешто. Da li si šminkao i lepo oblačio tu lutku? И на крају као што рекох: Zašto bi neko menjao pol, kada se ne soeća kao žena i kada ima i Y hromozom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Много се нешто лако узбудиш и сметеш кад су ове теме у питању... Oće to možda još nisam "get out of closet", pa se plašim šta će okolina da kaže i da će da me odbace zato što sam drugačiji. Volim_Sina_Bozjeg and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука