Jump to content

Шта повезује еугенику и хомосексуалну пропаганду?

Препоручена порука

Слушао сам синоћ емисију у којој лик, шпијун, хетеросексуалац и велики заводник, прича како је, да би дошао до веома веома битних и осетљивих података, завео неког лика који му је омогућио приступ тим стварима. И то прича без икаквог устезања, он није педер, само је радио свој посао, после тога се није враћао на ту причу. 

да није можда Југослав П. ? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 99
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

да није можда Југослав П. ? 

Јеа, он. АЛ колко капирам, није једини који би тако нешто урадио, верујем да је то стална појава у том свету, он је само пример.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ali to su ti ovi sto su postali pederi od besa,ne od muke. :)

Ja npr znam za jednog momka koji je ceo zivot proveo kao zena i umro je u tom obliku.

Njegova sestra je sve suprotno...

I ja sam davno vec rekao da je homoseksualnost neka vrsta besa prema Zivotu. 

Bes citaj djavo i neprirodu coveka.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

I ja sam davno vec rekao da je homoseksualnost neka vrsta besa prema Zivotu.

Bes citaj djavo i neprirodu coveka.

Pa da.Danas je takvo vreme,ljudi do npr 25 godine prodju sve u zivotu,spavaju sa zenama,idu na zurke,uzivaju u opijatima i onda,kada vise ni u cemu ne vide zadovoljstvo,kazu:pa aj i to da probamo,sto da ne.Klasican primer su ti ove svetske zvezde,polude od slave i od para i nacisto primase zivotni put.Sto neki mucenik sto kopa ceo dan i razmislja kako ce sutra da skupi za hleb ne pomisli da bude peder?!

Ali opet kazem,ima veoma mali broj tih pravih transrodnih osoba,jednostavno rodi se covek takav.Od malena se ponasa kao devojcica,gradjen je kao devojcica...Za takve ljude stvarno ne znam sta da kazem,poznavao sam jednog takvog kao sto vec rekoh,i ne bih gresio dusu da ga osudjujem bas...

Подели на овим сајтовима

Јеси ли гледао филм Слика Доријана Греја? Не сећам се на крају да ли је било и неког педерлука, али види се како је напредовао у перверзијама. Тако да је, сматрам, могуће доћи и до тог стања да све постане обично и да се јавља жеља да се испробавају неке још чудније ствари.

Пусти филмове. Тешко да човек може да пракрикује сексуалност која није у њему. Стави себе у ту позицију и осетићеш само једно - одбојност и гађење. Немогуће је да хетеросексуалац вољно и са задовољством упражњава хомосексуални чин.

Подели на овим сајтовима

To sto ti ne verujes nema veze sa realnoscu, itekako moze da se postane "homoseksualac" kroz greh(gresku, pogresku), a taj greh cak i ne mora imati veze sa seksualnoscu, dovoljno je da se padne i da se pobrka ispravno sa pogresnim.

Лупаш ко Максим по дивизији. 

Подели на овим сајтовима

Ti si taj koji lupa jer mislis da sve znas najbolje.

Da jedini to tvrdim u redu, onda bi i mogao da mi kazes da lupam, ali nije tako. Prouci temu malo vise pa bude jasnije.

PS: maksim se pise malim slovom, jer je to naziv za mitraljez (mozda se pise i velikim al mi je nelogicno da se stvar pise velikim slovom), inace to sam naveo jer mnogi ne znaju sta to znaci...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Постоји просто сексуални нагон.  Када се тај нагон не контролише онда он постаје блуд у хришћанском смислу, значи страст која обузима биће и преовладава њиме.

Да ли знаш да има хомосексуалаца који не желе да прихвате ту своју природну особину? Да ли знаш да пате због тога и да велики крст носе на својим плећима? Да ли знаш да су неки од њих верујући, па чак се одлуче и за монаштво како би потиснули тај свој нагон? Какав црни блуд, то је у њима - остаје им само да се том датошћу "поносе" или да се одлуче на тешку битку и потискивање, на крст. Да ли знаш да је, како то људи од струке кажу, сексуални нагон један од најјачих и најтеже контролисаних нагона код човека? Нагон као нагон је у човеку - свидело се то њему или не. Нагон није просто нагон - већ хетеро или хомосексуални нагон (или обоје, ту већ можемо да говоримо о лечењу и промени; бисексуалац може да постане хетеро, ако се мало потруди).

Треба да знамо да је човек пало биће, те да његова пала природа итекако уме да се поиграва са њим. Докле год не ослободимо властиту природу (=обожење), она ће наставити да нам буде баласт нужности, терет морања који нас детерминише. Зато је човеку хришћанину изазов живота - аскеза, подвиг.

Подели на овим сајтовима

Ti si taj koji lupa jer mislis da sve znas najbolje.

Da jedini to tvrdim u redu, onda bi i mogao da mi kazes da lupam, ali nije tako. Prouci temu malo vise pa bude jasnije.

PS: maksim se pise malim slovom, jer je to naziv za mitraljez

Опет си пијан?

Подели на овим сајтовима

Bolje pijan nego opijen sopstvenom pamecu. I ne nisam pijan, nemoj biti bezobrazan.

Ako nemas drugi argument osim uvrede onda sta da ti kazem, shvatices vremenom jesi u pravu ili ne... iako to nije ni bitno, a posebno nije bitno da bi se vredjali.

jel se secas onomad kad sam ti rekao za "tvog" dobrog Djilasa da je rafiniran i opasan, i tad si mi rekao da lupam...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa da.Danas je takvo vreme,ljudi do npr 25 godine prodju sve u zivotu,spavaju sa zenama,idu na zurke,uzivaju u opijatima i onda,kada vise ni u cemu ne vide zadovoljstvo,kazu:pa aj i to da probamo,sto da ne.Klasican primer su ti ove svetske zvezde,polude od slave i od para i nacisto primase zivotni put.Sto neki mucenik sto kopa ceo dan i razmislja kako ce sutra da skupi za hleb ne pomisli da bude peder?!

Ali opet kazem,ima veoma mali broj tih pravih transrodnih osoba,jednostavno rodi se covek takav.Od malena se ponasa kao devojcica,gradjen je kao devojcica...Za takve ljude stvarno ne znam sta da kazem,poznavao sam jednog takvog kao sto vec rekoh,i ne bih gresio dusu da ga osudjujem bas...

Ma kakva osuda nije to osuda pogotovo sto verujem da su njihove dushe i njima samima teske. Kako se pokajati ako smo ih svi osudili da im nema pomoci. Pa u tom pravcu nesto uvek razmisljam kad se pokrene ta tema.

Подели на овим сајтовима

Да ли знаш да има хомосексуалаца који не желе да прихвате ту своју природну особину? Да ли знаш да пате због тога и да велики крст носе на својим плећима? Да ли знаш да су неки од њих верујући, па чак се одлуче и за монаштво како би потиснули тај свој нагон? Какав црни блуд, то је у њима - остаје им само да се том датошћу "поносе" или да се одлуче на тешку битку и потискивање, на крст. Да ли знаш да је, како то људи од струке кажу, сексуални нагон један од најјачих и најтеже контролисаних нагона код човека? Нагон као нагон је у човеку - свидело се то њему или не. Нагон није просто нагон - већ хетеро или хомосексуални нагон (или обоје, ту већ можемо да говоримо о лечењу и промени; бисексуалац може да постане хетеро, ако се мало потруди).

Треба да знамо да је човек пало биће, те да његова пала природа итекако уме да се поиграва са њим. Докле год не ослободимо властиту природу (=обожење), она ће наставити да нам буде баласт нужности, терет морања који нас детерминише. Зато је човеку хришћанину изазов живота - аскеза, подвиг.

Искрено први пут чујем за ово.

Уколико заиста постоје мушкарци које привлаче мушкарци, и ако им је то датост против које се не могу изборити зар није онда боље да промене пол уместо да буду педери?

Подели на овим сајтовима

Искрено први пут чујем за ово.

Уколико заиста постоје мушкарци које привлаче мушкарци, и ако им је то датост против које се не могу изборити зар није онда боље да промене пол уместо да буду педери?

A ?     :)

Подели на овим сајтовима

Ali to su ti ovi sto su postali pederi od besa,ne od muke. :)

Ja npr znam za jednog momka koji je ceo zivot proveo kao zena i umro je u tom obliku.

Njegova sestra je sve suprotno...

Ја сам их упознао баш доста, ал најмање тих исфеминизираних.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...