Danijela Написано Септембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Znajući Milunku, BIĆE Драшко, Bokisha and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 ееее каква је ни подршку да затражи јадни Кинези .....Милунка ту а њих 50 сами.... Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Аудио извештај радија Слово љубве о изложби:http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/8/13/09/beseda_episkopa_andreja_i_pismo_mitropolita_save_hram_sv._save_poljaci_19._9._2013._mp3.mp3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 http://www.spc.rs/sr/boje_pravoslavlja_u_hramu_svetog_save "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука