Partibrejkers Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 требају ми димензије оригиналне иконе Пресвете Богородице Јерусалимске. Зна ли ко, хитно је ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Септембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 јели неко видео можда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2013 Шетала је по Србији,али копија...ја сам је видео у Св Саве (мала црква) "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Септембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 i dalje ništa novo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Извињавам се, грешка ,праштајте,..молим надлежне да избришу Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука