Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

?.????????? рече:

?????? ???!

???? ????? ?? ?? ??? ???? ???????...? ???? ??? ????????? ????? ???? ??????? ?????? ??? ?? ????? ?? ???? ?????? ?? ?????? ?? ?????, ? ??????? ?? ???? ?? ??? ???????? ????? ???? ?? ?????? ???????????...??? ?? ?????? ???? ???????? ????, ????????? ??? ?? ????????? ????? ??? ????? ?? ???????? ???? ?? ????? ?? ???? ????? ??????? ??? ??????????....???? ???????? ????? ????? ????? ?? ? ?? ?? ?? ???? ????????, ??? ????? ??????????? ????...

??????? ?? ????? ??????? ????? ???????....

????????? ?????...

0110_hahaha ????????? ?????...

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Posmatrah ovu temi, nevjerovatno kolko neljubavi i mrznje sa obje strane. Urednici foruma bi trebali da banuju i neke moderatore ovdje koji podizase svakakve rijeci sramotne na bracu svoju. Mislim sramota ko vodi ovaj forum, zaista.

Svi nesto brane a dusi svojoj i bratovoj najvise ude.

Подели на овим сајтовима

GospodePomiluj рече:

Posmatrah ovu temi, nevjerovatno kolko neljubavi i mrznje sa obje strane. Urednici foruma bi trebali da banuju i neke moderatore ovdje koji podizase svakakve rijeci sramotne na bracu svoju. Mislim sramota ko vodi ovaj forum, zaista.

Svi nesto brane a dusi svojoj i bratovoj najvise ude.

????? ????! ??? ?? ??????!!!

Цитат
Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

???????? рече:
  ?????????? рече:

??????????. ??????, ?????? ?? ???? ????. 0110_hahaha

?? ?? ????? ??? ?? ?????????  ???? ???? ?????

???? ???? ???? ???? ?????????? ????????? ? ???????? ????? ?? ??????? ?? ???? ??? ????? ???? ???????. ??? ????? ?? ?? ???? ?? ???????? (?????? ??? ??????):

http://ihtus.us/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=1

???? ????? ???? ????? ? ????? ?? ???? ?? ?? ????????. ?????? ??????? ????, ???? ?? ?? ?????? ?????????? ?????? ? ??????? ??????? ???????. ???, ??? ???? ???????, ???? ?????, ?????? ?????? ?? ???? ? ?????????? ?? ??????. ????? ?? ?????? ???? ? ?????????. ????? ?? ? ?????? ????????? ??????? ??????? ???? ??????? (? "?????????" ? "??????????"). ?????? ?? ?? ???? ???????? ???? ??????? ??????? ???? ? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ??? ???? ??? ???? ????. ?? ??, ????? ????, ?????? ? ??????????.

Подели на овим сајтовима

?????????? рече:

???, ??? ???? ???????, ???? ?????, ?????? ?????? ?? ???? ? ?????????? ?? ??????. ????? ?? ?????? ???? ? ?????????. ????? ?? ? ?????? ????????? ??????? ??????? ???? ??????? (? "?????????" ? "??????????"). ?????? ?? ?? ???? ???????? ???? ??????? ??????? ???? ? ?? ???? ????????? ?? ?? ?? ??? ???? ??? ???? ????. ?? ??, ????? ????, ?????? ? ??????????.

????, ???? ???. ? ?? ?? ?????? ????? ????? ??? ? ??? ??????????? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

???????? рече:

Ja ti opraštam al za druge ne znam.  Ali ipak ?e morati jedna mala epitimijica  :smiley:  (star sam a ne mogu da cepam drva zbog ki?me  crvenilo )

??? ?? ?? ?????? ???? ?? ??????? ????, ????????? ?????.  0104_cheesy

????? ????? ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

Брате Ацо, пре него ли напишем коментар о догматици аве Јустина и његовом (исправном и 100% православном) исповедању Свете Тројице, замолио бих те да ми пошаљеш смерницу ка осврту митрополита Зизијуласа на ову тему.

поздрав.

Подели на овим сајтовима

Е па онда жив и здрав био брате. Даће Бог. А то, да у Цркве нема таласања, да нема супротних ставова, немој брате да очекујеш. Никада тога није било, од кад је Цркве. Увек га је било и биће га до свршетка века. Но, мудри људи из свега тога извуку корист и поуку, тако да Црква после тога буде још јача и већа. Ево, погледај свете оце 4. века. Тај век се назива златним веком источног православног бигисловља. То је време светог Атанасија Великог, светог Јована Златоустог, светог Василија Великог, светог Григорија Богослова, светог Григорија Ниског, итд. Тада је богословље напредовало као никада до тада као ни после тога. А знамо добро шта се у 4. веку дешавало: Арије, Македоније, Аполинарије,.. И шта је са Црквом било? Јесу ли јој наудили? Не. Не само да  јој нису наудили, већ су несвесно помогли да на површину избију великани које сам горе навео.

Подели на овим сајтовима

crvenilo :cheesy2: :cheesy2:

То већ зрачи да ће бити прави дијалог образованих људи, а ја неуки се посебно радујем да могу научити пуно, ако Бог Да да остане смирење међу нама

klapklap klapklap klapklap

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

????? рече:

????? ???, ??? ???? ?? ??????? ???????? ? ????????? ??? ??????? ? ??????? (????????? ? 100% ????????????) ?????????? ????? ???????, ??????? ??? ?? ?? ?? ??????? ???????? ?? ?????? ??????????? ?????????? ?? ??? ????.

???????.

???? ??? ?????? "????????? ????". ?? ?? ?????? ????????? ??????????. ????? ?? ??????????? ?????? ? ???? ?? ????. ??? ????, ?? ?? ????? ????????. ?? ????? ????? ?? ?? ????????????? ??? ??????? ????????????? (???? ???????). ????? ????? ?? ?? ?? ?????????. ?? ? ????? ????? ?? ????? ? ????? ? ?????. ???? ?? ????? ?? ?? ?? ????????????? ??????? ? ?????? ?? ???????????? ???. ???, ???? ???????? ? ?????? ??????? (??? ??? ??? ?? ????? ?????????)  ?? ?? ???????? ?? ???? ???? ?? ????? ?? ??????? ????????????? ? ?? ????? ????? ???? ????????? ?????. ??, ??? ????? ? ?????? ??????? ?? ???? ???. ?? ??? ???? ?? ????? ??????????. ???? ?? ????? ????? ?? ????????? ???? ?????????? ? ?? ????????, ??????????? ???????. ??, ?? ???? ?????? ?? ???????????. ??? ?????? ????????: ????? ????????? ???? ?????????????.

Подели на овим сајтовима

Саветујем да обавзно прочиташ две јако добре студије митрополитове. Ти си разуман човек и сигурно ћеш то полако схбатити и закључити да ту нема никакве "зле јереси". Изволи:

http://www.verujem.org/teologija/z_dop.htm

http://www.verujem.org/teologija/ziziulas_identitet_od_maske_do_licnosti.htm

Подели на овим сајтовима

????? рече:

????? ???, ??????? ???? ?? ???????????. ?? ??? ? ??????? ?? ??? ??????? ??????? ????? ???????, ??? ??? ??.

? ?? ??? ?? ?? ? ????. ???? ????? ?? ?? ????? ??????? ?? ?????. 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...