Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

?? ?? ?????????? ??????? ??? ???? ?????? ? ???? ?????? ?????????.????? ?? ?? ???????!!!

????? ????? ?????? ??????? +????????? ???? ??? ?? ??????? ??????? ????? ? ?????????? ??????? ???????? ?????? ???????????? ????????. ?? ?? ??? ???? ????? ? ???? ?? ?????. ? ????? ???????? ????? ?????????, ? ?? ??? ?? ???? ?????? ? ???? ? ???? ?? ????????? ?????.  0110_hahaha

?? ?? ???? ???? ????? ????? ??? ?? ?????? ??? ?? ????????.?????? ?? ?????.?? ?? ?????? ???????.???? ?? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ?? ????? ? ???????? ?????? ? ???? ????????? ?? ???? ??? ??????

Подели на овим сајтовима

? ? ???? ?? ???????????? ???? ????? ??????? ???? ?? ????? ?? ??????????? ?????? ? ??????.

najozbiljnija stvar a ne najbitnija....toliko o tome koliko ?itaš i uvažavaš druge...nisi ni celu 1 re?enicu pro?itao kako valja ve? si je izvitoperio onako kako ti odgovara tj. kako je ti doživljavaš.....jadno 0110_hahaha

????? ?? ?? ????? ????? ??????? ? ?????????? ??????????? ????????? ?? ????? ????? ????. ? ??? ?? ????????? ???? ???? ? ???? ??????? ??????, ??? ?????? ?????????? ? ???????? ?? ??? ??????? ?????? ???? ????? ???? ?????? ????? ???? ????????????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

? ??? ???? ????????? ??????? ??????? ??????? ????????? ????? ????????? ????? ??? ?? ??? ????? ??? ?? ?? ?? ????????????? ???????????? ???????? ?? ?????????? ??????? ??? ???? ?????? ? ???? ?????? ?????????.????? ?? ?? ???????!!!

??????? ????? ?????? ??????????? ????? ???? ?????????? ??????? ???? ????? ?? ??????? ??? ????? ?? ?????? ?? ????????? ?????? (??? ????? ????????? ?????).

?? ?? ?? ????????? ?? ?????? ??? ?????? ???? ??????? ???? ????? ????????????? ???? ?????? ?? ?????.? ??? ???? ????? ???? ?? ??????

????? ??? ?? ??? ?? ????? ???????. ????? ???? ??????? ?????? ? ????????? ?????? ???????? ???? ?? ????? ????????????? ????????.

??????? ??? ????? ? ?????????? ??????? ???????? ??????? +????????? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ????????? ??? ???? ????? ??????? ????? ?? ?? ????? ??? ????? ????. ????? ??? ??? ??? ? ?? ?? ?? ???? ????? ????????????? ????? ?????? ?? ????????? ? ?????????. ?? ?????? ??? ????.

Подели на овим сајтовима

ja samo konstatujem sa kakvom osobom imam posla.....koja 1 rečenicu ne pročita do kraja ....a pretenduje ni manje ni više nego na istinu..........eeeeeeeej

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ja samo konstatujem sa kakvom osobom imam posla.....koja 1 re?enicu ne pro?ita do kraja ....a pretenduje ni manje ni više nego na istinu..........eeeeeeeej

????? ?? ????? ???????????? ???????? ? ??????? (???? ? ??????? ???? ?????? ???? ?? ??? ?????, ???? ?? ????? ??????, ?? ????? ???????,...), ????? ?? ???? ????? ?.?.??????.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ????????,?????? ?? ???? ????.

???? ??? ???????? ???? ??????? ??????? +????????? (? ????????? ????? ??????) ?? ?? ?? ????? ????? ????? ??????????? ? ?????

Постављена слика   Постављена слика

??? ??? ????????? ??????? ??? ????? ????:

?? ?????? ?? ?? ???? ????? ? ????????? ????? ?????? ??? ?? ????? ????? ????????? ?????, ??? ?????? ????????? ???? ?? ?????? ????? ????????????.

??? ?? ???? ?????? ?? ?? ???????? ??? ?? ??? ???? ?? ?? ??? ????????? ????? ? ?? ?? ??? ????????????.??? ???? ???? ??? ?? ????.

?????,?? ?? ????????,????? ? ?????????.

Подели на овим сајтовима

? ??? ???? ????????? ??????? ??????? ??????? ????????? ????? ????????? ????? ??? ?? ??? ????? ??? ?? ?? ?? ????????????? ???????????? ???????? ?? ?????????? ??????? ??? ???? ?????? ? ???? ?????? ?????????.????? ?? ?? ???????!!!

??????? ????? ?????? ??????????? ????? ???? ?????????? ??????? ???? ????? ?? ??????? ??? ????? ?? ?????? ?? ????????? ?????? (??? ????? ????????? ?????).

?? ?? ?? ????????? ?? ?????? ??? ?????? ???? ??????? ???? ????? ????????????? ???? ?????? ?? ?????.? ??? ???? ????? ???? ?? ??????

????? ??? ?? ??? ?? ????? ???????. ????? ???? ??????? ?????? ? ????????? ?????? ???????? ???? ?? ????? ????????????? ????????.

??????? ??? ????? ? ?????????? ??????? ???????? ??????? +????????? ? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ?????? ????????? ??? ???? ????? ??????? ????? ?? ?? ????? ??? ????? ????. ????? ??? ??? ??? ? ?? ?? ?? ???? ????? ????????????? ????? ?????? ?? ????????? ? ?????????. ?? ?????? ??? ????.

???? ???????? ?? ??? ?? ?????? ? ? ???? ?????? ?????????.

? ??? ?????:???? ?????? ??????? ??? ?? ?? ???????????.???? ?? ???? ???? ? ??????? ? ???? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ?? ??????????.

?? ??? ??? ????? ????? ?????? ???? ?????????. ????? ?????? ?? ??? ?? ??????? ? ?? ??? ???? ???? ??????. ??? ?? ?? ???? ?????? ???????. ?? ?? ???? ??? ???? ??? ?????????? ??????? ??? ??????? (??? ?? ????? ?? ?????? ????). ? ?? ?????? ? ?????? ????? ??????? ?? ???? ?? ????. ? ????? ???? ?????? ????????? ?? ??????? ????? ????????? - ????????? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ????? ?? ????? ???? ?? ?? ? ??????? ????? ???????.

Подели на овим сајтовима

Хахахаха,не бих рекао наша СПЦ није она твоја,ти си себе осудио и отпао.

а ја сам фигуративно рекао о клетви али ти си толико замрачен да не видиш иронију:Мени је драго да ме ти критикујеш и да ме називаш икуменистом,и ако говориш екумениста,не знаш,шта да се ради....,у женевском смислу јер то значи да не гријешим по том пиатњу јер све што ти кажеш треба радити супротно.

Подели на овим сајтовима

I ja sam dobila Platona, dele ga ko karamele... 0110_hahaha

um...razum...znanje..mudrost..intelekt..nerazumevanje....rigidnost...saznanje ...ko je uljez :cheesy2:

[/quote???? ?????? ????? ?????? ????????,? ?? ?????????? ???????? ???? ? ????,??? ?????? ??????? ????? ? ?????,? ?????? ???? ? ??????????!!!

Подели на овим сајтовима

?? ???? ????????,?????? ?? ???? ????.

???? ??? ???????? ???? ??????? ??????? +????????? (? ????????? ????? ??????) ?? ?? ?? ????? ????? ????? ??????????? ? ?????

Постављена слика   Постављена слика

??? ??? ????????? ??????? ??? ????? ????:

?? ?????? ?? ?? ???? ????? ? ????????? ????? ?????? ??? ?? ????? ????? ????????? ?????, ??? ?????? ????????? ???? ?? ?????? ????? ????????????.

??? ?? ???? ?????? ?? ?? ???????? ??? ?? ??? ???? ?? ?? ??? ????????? ????? ? ?? ?? ??? ????????????.??? ???? ???? ??? ?? ????.

?????,?? ?? ????????,????? ? ?????????.

?????? ?? ?? ?????? ??? (?? ????? ?????????? ?????????) ?????????. ????? ??????? ????? ?? ??? ????????? ?? ?????? ???? ??????? ??? ???? ?????? ?????? ????????? ?? ?? ?????? (????? ?? ?????? ???? ? ??????) ????? ????? ?????? ????? ("???????") ????????? ???????. ????? ?? ??????? ?? ?? ?????? ????? ?? ??????? ??????????? ?????? (? ??????? ?????????????? ?????????? ????) ? ???? ??????? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

....brate,jesi čuo da Crkvu ni vrata paklena neće nadvladati...masoni su tu niža kategorija...nemoj se sekirati

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Е мој Карађорђе данас сам упалио свијећу и за тебе и за овог несретног свештеника,ко је отпао, то је сада веома упитно!!!

Сигурно нису отпали они који се држе СветогПредања,правила Васељенских и помјесних сабора,и законоправиа Светог Саве!!!Већ су отпали они које је безбожнички комунизам постављао за црквене великодостојнике (патријарх Викентије Проданов,патријарх Герман Ђорић итд) и њихова духовна чеда,школована по јеретичким школама широм западне Европе,дошавши тако и морално и духовно унакажена да вјерном народу просипају нову мудрост од екуменистичког запада стечену.

Подели на овим сајтовима

????????,?? ??? ????? ???? ??? ???? ??? ?????,?? ?? ???? ?????? ? ?????.

? ?? ??? ??????????? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ?????? ???????? ?? ?? ????? ???????:???? ?? ????? ?? ?? ?? ?????????? ? ?? ?? ??????? ???????????,? ??? ??????? ??????????,?? ????,??? ?? ?? ????....,? ????????? ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ???????? ?? ??? ?????? ??? ??? ??? ?? ????? ????? ?????? ????????.

?? ????? ??????? ??????? ?? ???? ? ?????? ?????? ? ? ?????? ???? ????? ??????? ?? ?????? ?????? ?? ???? ????. ????? ?? ?? ?? ????? "??????" ? ????? ???? ?????? ????????? ??????? ??? ????? ?? ??? ?????? ???? ??????? ?? ???? ?????.

???? ?? ????????? (?????????) ??? ????? ????? ??????? ?? ?? ?? ???? ??????? ? ??? ?????? ???? ?? ?????? ??????????? ? ?? ???? ???????? ???????. ?????? ?????? ?? ?? ????? ???? ???????? (? ?? ????? ?????????).

? ?? ??? ????? ?? ????? ?? ???? (?? ?????) ?? ?? ?? ??? ?????? ??????? ? ????? ??? ?? ??????? +????????? ??? ?????? ?????? ????????????? ?????? ??????????? ?????? ????. ????? ?????? ??? ?????? ??? ???? ?? ??? ??? ?? ?????? ? ??? ? ??? ?? ?? ????????????? ??????. ??? ??? ??????? ?? ????? ?????? ?? ?? ?????? ?????? ???? ?????? ???? ? ?? ?? ??????? ? ?? ?????????? ????? ?????????. ??? ????? ?? ???? ??????? ? ??? ?????? ?????? (???? ????? ?? ???, ???? ???????? ????, ???? ?? ?????? ? ????? ?? ???? ?????????? ???? ???????) ?? ?? ???? ????.

???? ?? ???? ?? ??????? ?????? ?????, ????? ???????? ?? ????. ??? ????? ? ?? ????? ????? ????? ? ?????? ????? ?????????? ?? ????? ???? ???? ?? ??????????? ????????? ????? ? ?? ? ????? ??????? ?????.  dada

Подели на овим сајтовима

Предање пусти ти брате њих само нека они раде свој посао,као што је старац Вукашин рекао усташком крвнику у Јасеновцу,али радимо и ми свој,па видјећемо ко ће претећи ко је вјера,а ко невјера!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...