Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislim da bi bilo uredu da moderatori daju listu banovanih, kao i obrazlozenje zasto. Vidim neki ljudi ne javljaju se vise. Ko je sve banovan i zasto?

ne cuv da je iko banovan

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

ne cuv da je iko banovan

Dal ce iko da se glasne, ne vjerujem da se neki ljudi nebi nastavili braniti i boriti za svoje stavove, a banovima im je zaprijeceno. Aleksandar mi je rekao da je IHTIS banovan, znima me zasto nije dobio opomenu pred ban? Ljudi ovako se ne ide nigdje....
Подели на овим сајтовима

???? ????? ????? ???????? ????, ???? ????? ??????? ????, ???? ??? ???? ??????? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?????? ????.  crvenilo

?? ???? ?? ??? ??????? ?? ??? ??????????, ????? ??? ??? ?? ??? ??? ?????, ??????? ????? ? (?????) ????? ????????? . ???????? ????? ????? ? ????????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??????? ?????? ???????????? ??????????. ??? ??? ??, ???? ????????? (???????????? ? ??? ????? ?????), ????????? ???? ?????????? (??? ??? ???) ??? ??? ??? ? ???? ??????? (??????????) ? ??? ?? ????? ?????? ?????? ???? ?????????? ??????? ? ??????? ???? ????? ????? ?????? ?? ????? ????. ? ????? ??? ? ??????????? ? ??? ?????? ????? ????? ?? ??? ??? ????? ????? ????????. ?? ??? ???? ?? ???? (? ??? ??? ????) ?? ?? ?? ????????? ?? ????? ?????. ?????? ????? ????? ?????????? ???? ?? ???? ?????? (? ??? ?? ???? ??????? ? ??? ?? ???? ????????? ???? ????????). ? ???? ??? ???? ????????? ?????????: ????? ?? ??????? ?????? ???????? ??? ?? ?? ????? ????? ????????? ????? ??? ???? ??????? ? ?? ??? ??????: ?? ?? ?? ?????? ??????? ??????????? ?? ?? ???? ??????? ? ??? ???? ????? ?????

?????? ???!

?? ?? ???????? ?? ?? ???? ??? ????, ??? ?? ??????? ? ????????? ??????:

?? ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ?????, ??????? ? ???????, ??? ??? ???????

? ?? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ???????? ??????? ???? ? ???? ??????????? ???????????? ????, ? ?? ??? ?? ??????

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Кажу и да је Мокрањац био у масонима, па ето направи нам осмогласник по којем певамо на нашим богослужењима. А наш +Таса да је масон, нема шансе. То је православна Србенда парекселанс. Да није њега, не бисмо имали одакле да читамо свете оце на српском. А да има мана, има. Мало је пргав на језику. Али, такав вам је био рецимо свети Кирило Александријски. Он није трпео супротстављање саговорника. Свети Атанасије Велики је такође био веома енергичан и темпераментан човек, да не кажем експлозиван и са кратким фитиљом.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ?????? ??? (?? ????? ?????????? ?????????) ?????????. ????? ??????? ????? ?? ??? ????????? ?? ?????? ???? ??????? ??? ???? ?????? ?????? ????????? ?? ?? ?????? (????? ?? ?????? ???? ? ??????) ????? ????? ?????? ????? ("???????") ????????? ???????. ????? ?? ??????? ?? ?? ?????? ????? ?? ??????? ??????????? ?????? (? ??????? ?????????????? ?????????? ????) ? ???? ??????? ?? ?????.

??? ?? ???? ?????? ?????? ?? ????????:???????? ?????????.

?? ???? ? ?????? ??? ??????? ?????????? ? ??? ??? ?? ?????? ????? ?? ?????? ??????? ?????????.? ??? ????? ????? ? ???? ?? ?????????

Подели на овим сајтовима

ne cuv da je iko banovan

Dal ce iko da se glasne, ne vjerujem da se neki ljudi nebi nastavili braniti i boriti za svoje stavove, a banovima im je zaprijeceno. Aleksandar mi je rekao da je IHTIS banovan, znima me zasto nije dobio opomenu pred ban? Ljudi ovako se ne ide nigdje....

????? ?? ??? ????????? ?? ?????? ????? ???????????? ?? ?? ????? ?????????? ?????????

Подели на овим сајтовима

?????? ???!

? ?? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ???????? ??????? ???? ? ???? ??????????? ???????????? ????, ? ?? ??? ?? ??????

??? ?? ?????? ?????!

????? ??????? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ????????? ???? ?????? ???????, ??? ??? ??? ????? ?????. ?? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? (? ?? ?????? ?? ????) ??????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ?? ??? ???? ????? ???????? ??????.

???? ?? ?? ?? ??????????? ??????? ???????? ???????????? ?????? ?? ??????? ?? ?? ??? ?????, ? ??? ?? ?? ? ?????? ??????? ?? ?? ???????? ????? ??????? (??? ?????? ?? ?????? ????? ???????? ?????????) ?? ?????? ? ?????????? ?????????? (?????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????? ??????). ????? ????? ?? ????????? ??? ?????, ?? ?????? ?? ????. ? ????? ????? ????? (? ?? ???????? ??????) ?? ?? ??????? +????????? ?????? ????? ???? ???? ????????? ????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ?????? ??? (?? ????? ?????????? ?????????) ?????????. ????? ??????? ????? ?? ??? ????????? ?? ?????? ???? ??????? ??? ???? ?????? ?????? ????????? ?? ?? ?????? (????? ?? ?????? ???? ? ??????) ????? ????? ?????? ????? ("???????") ????????? ???????. ????? ?? ??????? ?? ?? ?????? ????? ?? ??????? ??????????? ?????? (? ??????? ?????????????? ?????????? ????) ? ???? ??????? ?? ?????.

??? ?? ???? ?????? ?????? ?? ????????:???????? ?????????.

?? ???? ? ?????? ??? ??????? ?????????? ? ??? ??? ?? ?????? ????? ?? ?????? ??????? ?????????.? ??? ????? ????? ? ???? ?? ?????????

????? ?? ????? ???? ?? ?????????? ???? ?? ?? ?????? ????.

Подели на овим сајтовима

ne cuv da je iko banovan

????? ?? ??? ????????? ?? ?????? ????? ???????????? ?? ?? ????? ?????????? ?????????

????? ?? ?? ???????!  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Све можемо да расправљамо, само без вређања. Ево ово питање око слике +Атанасија је на месту. Човек лепо пита и ограђује се. Он не тврди да је +Атанасије масон, али је евидентно да је на гробу масонски знак. Е сад, шта је ту у питању... Ако неко зна нека јави. Само без острашћености и увреда.

Подели на овим сајтовима

?????? ???!

??? ?? ?????? ?????!

????? ??????? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ????????? ???? ?????? ???????, ??? ??? ??? ????? ?????. ?? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? (? ?? ?????? ?? ????) ??????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ?? ??? ???? ????? ???????? ??????.

???? ?? ?? ?? ??????????? ??????? ???????? ???????????? ?????? ?? ??????? ?? ?? ??? ?????, ? ???

?? ?? ? ?????? ??????? ?? ?? ???????? ????? ??????? (??? ?????? ?? ?????? ????? ???????? ?????????) ?? ?????? ? ?????????? ?????????? (?????? ?? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????? ??????). ????? ????? ?? ????????? ??? ?????, ?? ?????? ?? ????. ? ????? ????? ????? (? ?? ???????? ??????) ?? ?? ??????? +????????? ?????? ????? ???? ???? ????????? ????.

????? ?? ?? ?? ?? ??????? ??? ???? ?? ???? ?????????? ??? ?? ?????

???? ?????

? ????? ????? ????? (? ?? ???????? ??????) ?? ?? ??????? +????????? ?????? ????? ???? ???? ????????? ????.

???? ????? ?? ??????? ??????? ???? ??????? ??????? ?? ??????, ??? ???

? ?? ?????

????? ??????? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ????????? ???? ?????? ???????

??????? ????????? ?? ?? ?.??. ???? ???????, ?????? ??? ???? ????? ???? ?? ?????????? ???????, ????? ?? ??????? ????? ?? ?????? ????? ???????. ?????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ???????

??? ?? ??????, ????, ???? ????? ?? ?? ???????? ????? ?? "????????"  ???? ????, ? ?? ?? ?? ? ?????? ???????? ?????. ???? ?? ????? ?? ??????? ???? ???????, ??????? ?? ?? ??????? ???????, ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ??????? ?????? ?????.... :drugarstvo: klapklap dada

??? ???? ???? ?????.....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

1. ???? ????? ?? ??????? ??????? ???? ??????? ??????? ?? ??????, ??? ???

2. ??????? ????????? ?? ?? ?.??. ???? ???????, ?????? ??? ???? ????? ???? ?? ?????????? ???????, ????? ?? ??????? ????? ?? ?????? ????? ???????. ?????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ???????

??? ?? ??????, ????, ???? ????? ?? ?? ???????? ????? ?? "????????"  ???? ????, ? ?? ?? ?? ? ?????? ???????? ?????. ???? ?? ????? ?? ??????? ???? ???????, ??????? ?? ?? ??????? ???????, ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ??????? ?????? ?????.... :drugarstvo: klapklap dada

??? ???? ???? ?????.....

??????? ?? ?? ??????? ?? ?? ? ???? ??????? ??? ??????? +?????????. ? ??????? ?? ???? ??? ?????? ? ????? ???????????? ? ???? ????????? ??????? ???? ???? ????:  dada. ????? ????? ?? ?????? ? ?????? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...