Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

оне ''зилоткиње'' су одлучене од светог причешћа на катастрофа дуго времена, а бивша игуманија им је одлучена од Цркве.

знам их све до једне. то ти је једна тужна група која је отишла из манастира Стјеник колективно.

право из Православља у смрт. то је тај избор које ''зилотство'' пружа и скрнави име под којим ходи.

Подели на овим сајтовима

види што је леп овај гроб, имам ја негде један овакав прстен у кући ... који сте папазјани, ово је потпуно неозбиљно.  0110_hahaha

знате шта ми је јако занимљиво код вас пар душа?

нисте отворили нити једну иоле веселу тему ...  0442_feel

нити једну слику слављења Бога, нити једну радосну вест, само бре неки расколи и тамо неко оће да нам погуби душе.  joooj

Подели на овим сајтовима

Čuvar Istine = Akakijevac    Vas namirišem na kilometar, a kad ste hteli kod mene da prosipate vaše gluposti pobegli ste posle 10 minuta  0110_hahaha  Niste očekivali da mogu toliko brzo trčim sa sve mantiju  0442_feel  E neka vam je Gospod u pomoći.

Подели на овим сајтовима

od srca bih braći revniteljima, akakijevcima i zilotima preporučila da vežbaju čojstvo, zarad svog dobra i dobra svih ostalih

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

???? ????? ????? ???????? ????, ???? ????? ??????? ????, ???? ??? ???? ??????? ? ???? ???? ??? ?? ??? ?????? ????.   0110_hahaha

?? ???? ?? ??? ??????? ?? ??? ??????????, ????? ??? ??? ?? ??? ??? ?????, ??????? ????? ? (?????) ????? ????????? . ???????? ????? ????? ? ????????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??????? ?????? ???????????? ??????????. ??? ??? ??, ???? ????????? (???????????? ? ??? ????? ?????), ????????? ???? ?????????? (??? ??? ???) ??? ??? ??? ? ???? ??????? (??????????) ? ??? ?? ????? ?????? ?????? ???? ?????????? ??????? ? ??????? ???? ????? ????? ?????? ?? ????? ????. ? ????? ??? ? ??????????? ? ??? ?????? ????? ????? ?? ??? ??? ????? ????? ????????. ?? ??? ???? ?? ???? (? ??? ??? ????) ?? ?? ?? ????????? ?? ????? ?????. ?????? ????? ????? ?????????? ???? ?? ???? ?????? (? ??? ?? ???? ??????? ? ??? ?? ???? ????????? ???? ????????). ? ???? ??? ???? ????????? ?????????: ????? ?? ??????? ?????? ???????? ??? ?? ?? ????? ????? ????????? ????? ??? ???? ??????? ? ?? ??? ??????: ?? ?? ?? ?????? ??????? ??????????? ?? ?? ???? ??????? ? ??? ???? ????? ?????

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

od srca bih bra?i revniteljima, akakijevcima i zilotima preporu?ila da vežbaju ?ojstvo, zarad svog dobra i dobra svih ostalih

??????? ?? ?????? ?????????? ?????? ? ?????????? ????? ??? ?? ????? ???? ????? ?? ??????????? ?????? ?? ?????? ???????? (? ??? ???? ?? ??????) ??? ? ??????? ????????? ?????????? ?? ?????? ????? ?????????. ??????? ?? ?? ????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ?????? ?? 20-?? ????? ?? ?? ?? ????? ?????.

Подели на овим сајтовима

?uvar Istine = Akakijevac     Vas namirišem na kilometar, a kad ste hteli kod mene da prosipate vaše gluposti pobegli ste posle 10 minuta  0110_hahaha   Niste o?ekivali da mogu toliko brzo tr?im sa sve mantiju  0442_feel   E neka vam je Gospod u pomo?i.

???? ?? ???? ?????? ? ?????? ???? ????? ????? ????????? ?????. ? ??? ?????? ????? ???? ??? ??? ?? ???? ??? ????? ???? ????? ???? ?????????? (??? ? ????? ?????????) ???????? ????? ?????. ???? ?? ?? ??????? ???? - ??????????, ???????????????,...? 

Подели на овим сајтовима

od srca bih bra?i revniteljima, akakijevcima i zilotima preporu?ila da vežbaju ?ojstvo, zarad svog dobra i dobra svih ostalih

??????? ?? ?????? ?????????? ?????? ? ?????????? ????? ??? ?? ????? ???? ????? ?? ??????????? ?????? ?? ?????? ???????? (? ??? ???? ?? ??????) ??? ? ??????? ????????? ?????????? ?? ?????? ????? ?????????. ??????? ?? ?? ????? ?????? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ???????? ?? ?? ?????? ?? 20-?? ????? ?? ?? ?? ????? ?????.

ta?no, teško je sa?uvati druge od samoga sebe

Bogoljublje kojim se kleveta i optužuje Patrijarh Pavle, cela SPC, baš imate ljubavi, branite Hrista od Patrijarha, želite da budete Vladike umesto Vladike,lep primer bogoljublja, a pri tom ne smete da stanete punim imenom i prezimenom iza svojih re?i

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

????? ???????? ???? ????? ???? ?????? ???? ...   0110_hahaha

???? ???????? ?? ???????? ?????????? ???? ?? ???? ??????? ????? ???? ???????????? ? ??? ?????????? ? ??????? ????.

? ???? ????? ?? ?????? ???? ? ???? ?? ?? ????? ??????? ?????????? ? ?????? ????? ????? ????????? ????? ???????? ??? ????? ????? ??? ????? ????????? ???? ??? ? ????? ? ??? ????? ????????? ??????? ? ????? ?????? ?????? ?? ????? ??? ??????????? ? ?????? ???????. ? ?? ?? ?????? ? ??????????? ???? ??? ???????????? ???????? ????? ???? ? ??????? ?????.

???? ?????? ? ?????? ???? ??? ??? ??????? ????? ? ?????? ????????.

Подели на овим сајтовима

?uvar Istine = Akakijevac     Vas namirišem na kilometar, a kad ste hteli kod mene da prosipate vaše gluposti pobegli ste posle 10 minuta  0110_hahaha   Niste o?ekivali da mogu toliko brzo tr?im sa sve mantiju  joooj   E neka vam je Gospod u pomo?i.

???? ?? ???? ?????? ? ?????? ???? ????? ????? ????????? ?????. ? ??? ?????? ????? ???? ??? ??? ?? ???? ??? ????? ???? ????? ???? ?????????? (??? ? ????? ?????????) ???????? ????? ?????.

?? ???????? ???? ???? ??????? ????? ???????.  ?? ??? ???? ? ????? ???????? ?? ?? ?????? ????? ?????????   0442_feel

???? ?? ?? ??????? ???? - ??????????, ???????????????,...?  

?? ?? ?? ????? ??? ?? ?? ???? ??? ??? ?????? ??????   :smiley:

Подели на овим сајтовима

Mene i dalje interesuje gde se bra?a sa Ihtisa pri?eš?uju kad je SPC jereti?ka 0110_hahaha

??????? ???????? ????. ?? ????? ?????? ? ?????????? ? ?????? ??????? ????? ???? ???????? ?? ???? ???? ?? ???????.

??? ???? ?? ???????? ???????? ?????????? ? ???????????? ???? ????? ?? ????? ???? ?? ???? ?? ??? ?????? ??? ?? ???????? ??? ?? ???? ?????? ?? ??????. ?? ??? ?????? ??? ????? ? ???????? ??????, ??????? ???? ??????? ?????????. ? ?????? ???? ??? ??????, ? ?? ????? ? ?? ???? ????? ?? ???? ????????.

Подели на овим сајтовима

Ma ti sa ihtusa su retardi....a ovi seljaci ga nigde ne stavise.... Tek onda covek vidi kakvi su ti ihtusovci i na sta su spremni.

? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ?? ???? (?????) ?????? ???????

Подели на овим сајтовима

?????

ponestalo im tema, vide ljudi sa kim imaju posla pa brže bolje pobegnu

?ak im ni ime sajta nije pravilno 0104_cheesy

??????? ?? ??? ?????? ???? ???? ?? ????? ?????? ? ??????? ? ???????????? ???? ???????? ???? ?? ? ?? ???? ???? ?????? ??? ?? ? ????? ????? ?? ???? ????? ????. ????? ?? ????? ??? ?? ?????? ????? ???? ?????? ? ?????????? ? ??? ???? ?? ???? ?? ???????? ? ?????? ?????? ???? ????? ??? ??? ????? "????? ????" ???? ? ?? ?? ????? ???? ???? ?????. ? ????? ??, ?? ?????, ?? ???? ???? ??????? ???-?!  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Ајде браћо да се сви мало смиримо...У току тог смиривања свако нека прочита уназад шта је писао по свим темама на којима је писао, и сигурно ће наћи на бар неколико места како је вређао саговорника...што се форума који наводите тиче, предлажем вам да погледате датум под којим се отворила тема на којој се овај форум описује као тровачница....след догађаја јесте такав какав је и он се не може изменити, али начин дискутовања може...

Смирење је основ читавог нашег подвига....

Праштајте браћо...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...