Баба Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Тачеровски заокрет Александра Вучића Приватизација спортских клубова и Телекома, смањење пореза, трошење мање него што се заради, непопуларне мере. Овај чита Поуке 100%! Мора да иде замном... е Вуле ја сам овде оно само волонтерски, нико ме не плаћа, немој да бринеш, оно што сам обећо ће одрадим, ал прво кинта, знаш мој конто посло сам Лазару. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Могла би и Црква да плаћа порез.Милионски приливи од донација одлазе ко зна где.Зашто макар мало не напунити буџет. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А што би надод њима пунио буџет? Нека престану да троше и решен проблем. Провидна замена теза, а сви наседају... Буџет владе су паре које троше политичари. Шта ме брига колико они имају пара да троше. Нек зараде па нека троше колико `оће. А народ се пали "леле, нема пара у буџету! шта ћемо сад!". Па ништа. Кад фирма нема пара банкротира и тачка. Толико наш народ не жели да размишља да је то страшно. error је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука