cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Nije sreca bez razloga. Imas zivot, svu ovu prirodu svet oko sebe, sve ove razlicite ljude sa svojim zivotima. Imas sebe kao bice koje moze da iskusi svet, da oseti dodir, da vidi lep prizor, da cuje lep zvuk, da okusi lep ukus hrane. Zar je to sreca bez razloga? Pa ne privcam ja o ovozemaljskoj sreci... nego o onoj zagrobnoj. Ovozemaljsku srecu vrlo dobro poznajem i cenim je i cuvam i odrzavam. Sreca nije nesto sto ti tek tako ide samo od sebe, sreca je stanje uma a to je nesto sto se trenira... do cega se dolazi. I uopste ne moras da budes vernik da bi u tome upeso. Ja sam sam sebi najveci dokaz. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Da je to tako lako dostici, dostizali bi ljudi svaki dan. Vecina ljudi treba da bude srecna ako sa vremena na vreme dodje u to stanje. DA si probao nekad znao bi. Cuj probao... radim to svakodnevno Sreca je svuda oko nas samo treba znati prepoznati je. Ali ope tkazem mislim da smo poceli pricu o onozemaljskoj sreci tj onoj kojoj se vi nadate a ja joj ne verujem. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Нема потребе да долази када радиш у његовом (ђавољем) интересу. Почни да живиш побожно, бори се против страсти и грехова. и видећеш да ђаво заиста постоји. Нећеш бити свестан колико ће те спутавати у томе. А кад постоји ђаво, значи да постоји и Бог. То је твоја логика, зар не ? Ето нама новог верника ! VI imate tu neprijatnu prasku da udarate monopol na svaku vrstu borbi protiv strasti. Evo na primer ja se stalno borim protiv strasti. To je zarpavo borba protiv samog sebe i svojih insitikata koja na kraju donosi i fizicko i emotivno blazenstvo a cak nisam ni vernik. Bavim se sportom, treniram stalno i odricem se svega i svacega. Dok drugi izlaze ja idem na spavanje, dok drugi krkaju sladoled ja kusam ovsene, dok drugi cepaju rostilj ja gulim tunjevinu iz konzerve. Dok drugi igraju igrice ja dizem teske stvari po teretani. Svuda i svako mi predstavljaju izazov i iskusenje. Od moje mentalne snage zavisi koliko cu moci tim iskusenjima da se oduprem. I uglavnom uspevam u tome i kad uspem osecaj je izvnaredan. Al naravno sad ces ti da kazes kako su ta iskusenja bezvezna i nebitna jer nisu verom uslovljena. A poenta je da ti vera uopste ne treba da bi iskusio borbu protiv "necastivog" i da bi uvazio svoju duhovnu ili mentalnu snagu koja cuci duboko u tebi. Bog? Nemam pojma ja to ne nazivam tako ali ako ti kazes da jste onda jste. Ja se svakako ne slazem a na kraju bas me i briga... bitno je da deluje a zovi ga kako oces Eto, ja sam probao tu tvoju borbu protiv djavola i to ne par meseci nego evo vec 8 godina. I i dalje nisam ni milimetar blize da to pripisem Bogu. Pripisujem onom ko JESTE najzasluzniji. Sebi. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Da nije ona brane collision, mislim da sam ja čitao nešto o tome. Mislim ima ova inflation teory ona se oslanja na veliki prasak i slaže se sa podacima sa WMAPa, a onda se pojavila ova nova koja objašnjava nastanak kosmosa kao sudar 2 trodimenzionalna svemira i pri tom bi pri nastanku podaci bili isti kao ti sa WMAPa. Samo što svemir ciklično nastaje i nestaje. Samo iskren da budem ne znam kako ta teorija stoji sa BB, da li je u suprotnosti ili ne, mislim ovako kad razmišljam ne vidim razlog zašto ne bi bila, ali možda grešim. I sad ovo što imamo temi sa 4D crnim rupama, o čemu nemam apsolutno blage veze, zako da ne mogu da pričam o tome. Mada nekako mi se čini da jemoguća kombinacija ove 4D sa inflacijom bez problema jer jedno govori šta se desilo pre, a druga šta posle nastanka. Dok sa druge strane brane collision govori oba. Ali još nisam čuo nekoga da kaže da BB ništa ne valja i da ga treba skloniti, već da ima mana i šupljina koje treba popuniti novim teorijama koje tek treba da budu ispitane. Е ово што рече; причали су да циклично нестаје и настаје космос из већ претходно урушеног космоса, тј. универзума. А главни аргумент који су потенцирали у емисији је био да тврдња да пре ББ није било ничега једноставно не може да стоји. Као, тврдња да из ништа настане нешто није могућа и да је увек морало бити нешто. И наводе да теорија ББ има извесних недостатака, али су они потенцирали ову, о немогућности, ај филозофски да рекнем, небића. Па да је ББ само "експлозија" тог урушеног у елементарне чстице универзума у нови универзум који тим чином поново почиње да се шири. П.С. ово последње је моја интерпретација њиховог говора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Kikirikija ću da se najedem dok ne užegne Plavuše ću znaš nastavak A računar, pa dobar sam sa računarima neće se tako lako pokvariti. Always look on the bright side of life Ал кад се смориш од свега тога...а мораш и са кикирикијем и са компом да се "дружиш" у вечност...а тек плавуше... тај део о сексу је свакоме примамљив. Али брате кад почну да ти звоцају о својим емоцијама и питањима "што се ја теби свиђам?" и то у вечност.... ;-) Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ал кад се смориш од свега тога...а мораш и са кикирикијем и са компом да се "дружиш" у вечност...а тек плавуше... тај део о сексу је свакоме примамљив. Али брате кад почну да ти звоцају о својим емоцијама и питањима "што се ја теби свиђам?" и то у вечност.... ;-) A odjeednom mi kupanje sumpor deluje primamljivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 A odjeednom mi kupanje sumpor deluje primamljivo. A mozda je pakao upravo sto te teraju da biras izmedju ta dva? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 A odjeednom mi kupanje sumpor deluje primamljivo. A mozda je pakao upravo to sto te teraju da biras izmedju ta dva? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Хоће ли ми неко одговорити на питање или не? Хоће ли ми бар неко до православаца одговорити на питање да ли је овај човек у праву или не? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 (измењено) Хоће ли ми неко одговорити на питање или не? Jeste u pravu je. Svi new age pokreti u osnovi imaju upravo to. Pre neki mesec sam gledao emisiju na novosadskoj televiziji gde su gosti bili Biserka Sipka i pevacica Ksenija, pravo da vam kazem bilo mi je neprijatno i porazavajuce jer je pala na tu foru i totalno se transformisala, to vise nije ista zena koja je bila puna ljubavi, sad je bleda kopija, surogat ljubavi, prazna forma, masina. Ljubav je zamenjena za poluistinu tj laz. Postala je licencirani trener "ljubavi": http://www.jogastudiohipokrat.rs/studijske-radionice-promenite-misli-izlecite-zivot-po-principima-lujze-hej-predavac-ksenija-mijatovic http://www.jogastudiohipokrat.rs/petak-30-08-2013-u-19h-predavanje-volite-sebe-izlecite-svoj-zivot-principi-filozofije-luize-hej-predavac-ksenija-mijatovic-ulaz-slobodan Измењено Септембар 25, 2013 од Срђан Ранђеловић Сређено ЗАБРЗАТ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Хвала на одговору, пуно ми значи, неки другови су кренули тим стопама и још покушавају то да некако споје са православљем што је најгоре од свега. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 To su perfidne i rafinirane obmane na koje nazalost mnogi padaju, i sve ih je vise, jer sve to zvuci slatko i deluje instant. ЗАБРЗАТ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Dynablaster je ustavnovio da ja sve znam a posto smo mi pravoslavci, zato smo u pravu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Aj sad iskreno, to ce stvarno da te ucini srecnim? Znaš kako upravo sam u prodavnici upoznao plavušu (pa približno 90-60-90) i znaš šta ispada da bih ipak bio srećan i sa jednom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Znaš kako upravo sam u prodavnici upoznao plavušu (pa približno 90-60-90) i znaš šta ispada da bih ipak bio srećan i sa jednom. Argument ti je ravan da je malo detre srecno kada dobije igracku.. jeste.. iskuka je, dobije i bude srecno prvih dan do dva. Posle je baci u cose i opet je tuzno, dok ne dobije drugu.. i tako je rob igracki a ti bi postao rob plavusa.. Daj Boze da dobio sve plavuse ovog sveta ako ce to da te istinski usreci. ИгорМ, Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука