Jump to content

Zašto ste baš vi pravoslavci u pravu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зато што ти душа тежи ка Христу, Створитељу, Творцу, а мозак каже ја сам атеиста и не вјерујем, а опет нешто те нагони! :)  :)  Шала мала....   :)

Nije sala i ja sam to primetio :) 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Па православље или смрт је кад те неко силом тера да промениш веру. Та је сила гутала наше светиње, убијани су и мучени свештеници, народ.  Шта је ту смешно да се никада не жели променити вера? Да ли је промена вере толико неопходна, по цену да се народ убија? Не бих се одрекла своје православне вере ни по цени смрти! Ти би примећујем кмечао  :)

Ниси схватила, нема везе. Нисам на то мислио, мислио сам да неки зилот објасни зашто је православље у праву, али у шали сам то рекао, а то да ли би ја "кмечао" не знаш ни ти, ни ја док не дођем у ту ситуацију. Аман бре зашто изврћете и све погрешно тумачите оно што напишем?????  :aman:

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Ниси схватила, нема везе. Нисам на то мислио, мислио сам да неки зилот објасни зашто је православље у праву, али у шали сам то рекао, а то да ли би ја "кмечао" не знаш ни ти, ни ја док не дођем у ту ситуацију. Аман бре зашто изврћете и све погрешно тумачите оно што напишем?????  :aman:

:) Сложићеш се да ти први пут цитирам поруку ( укажи ми ако није први пут па да проверим шта сам то извртала, да се извинем ) . Схватила сам да је штета што немамо србске борце, а сада схватам да су србски борци жилоти. :D:mazenje:

Имаш на интернету где пише да је парола жилота  ,, Православље или смрт", али то није баш тако јер овом паролом се исповеда вера - жртвом за Христа. Без Светог православља нама и јесте смрт!

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:) Сложићеш се да ти први пут цитирам поруку. Схватила сам да је штета што немамо србске борце, а сада схватам да су србски борци жилоти. :D:mazenje:

Имаш на интернету где пише да је парола жилота  ,, Православље или смрт", али то није баш тако јер овом паролом се исповеда вера - жртвом за Христа. Без Светог православља нама и јесте смрт!

Mogu ti reci da kao Hriscanin osecam veoma ozbiljno reci Pravoslavlje ili smrt.

A opet sa druge strane kao Srbin ako bi hteo biti najdobronamerniji svom narodu ne bi izgovarao te reci no bi ih ziveo u sebi a pokazivao samo na delu.

Подели на овим сајтовима

Mogu ti reci da kao Hriscanin osecam veoma ozbiljno reci Pravoslavlje ili smrt.

Слажем се да нисмо једини хришћани.Зато када ме питају (ако ме питају) које сам вере, нагласим да сам православне вере. Могу ти рећи да као Православна хришћанка...шта сам хтела рећи...изветрело из главе joooj

Лаку ноћ. :1303_womens:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Слажем се да нисмо једини хришћани.Зато када ме питају (ако ме питају) које сам вере, нагласим да сам православне вере. Могу ти рећи да као Православна хришћанка...шта сам хтела рећи...изветрело из главе joooj

Лаку ноћ. :1303_womens:

Evo ja cu :) toliko verujem u pravovernost pravoslavlja da imam univerzalnu ljudsku poruku Pravoslavlje ili smrt :)

Подели на овим сајтовима

nisam, ali ta jevanđelja koja su u ponudi su samo zbirka probranih dela od strane crkve, a sigurno je više ljudi pisalo o Isusu :))) . Mada Isus najverovatnije nije ni istorijska ličnost, pa ta jevanđelja nisu validan istorijski dokument.

Лоше си стартовао...

Подели на овим сајтовима

Ti si ateista i ti samo veruješ da Bog ne postoji, ti neznaš ali si izabrao da ti nauka bude argument, e vidiš baš nauka kaže da nešta što ne vidimo ne znaći da ne postoji.

facenew22222222  

Подели на овим сајтовима

''Ti si ateista i ti samo veruješ da Bog ne postoji, ti neznaš ali si izabrao da ti nauka bude argument, e vidiš baš nauka kaže da nešta što ne vidimo ne znaći da ne postoji.''

Ne, ja ne verujem da bog ne postoji, nego ne verujem u boga/bogove. Tačno, nauka to kaže, ali nauka stalno preispituje sebe i dokazuje stare teorije i postavljna nove. Npr, hemičari ne kažu mi verujemo da atom postoji, nego dokažu da postoji.

Подели на овим сајтовима

:) Сложићеш се да ти први пут цитирам поруку ( укажи ми ако није први пут па да проверим шта сам то извртала, да се извинем ) . Схватила сам да је штета што немамо србске борце, а сада схватам да су србски борци жилоти. :D:mazenje:

Sjajna ti je poruka. 

Подели на овим сајтовима

''Ti si ateista i ti samo veruješ da Bog ne postoji, ti neznaš ali si izabrao da ti nauka bude argument, e vidiš baš nauka kaže da nešta što ne vidimo ne znaći da ne postoji.''

Ne, ja ne verujem da bog ne postoji, nego ne verujem u boga/bogove. Tačno, nauka to kaže, ali nauka stalno preispituje sebe i dokazuje stare teorije i postavljna nove. Npr, hemičari ne kažu mi verujemo da atom postoji, nego dokažu da postoji.

Значи мрзиш Бога

VARE, LEGIONES REDDE!

Подели на овим сајтовима

Јел постоје свест и љубав ? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...