ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Šteta što nemamo neke srBske borce da nam malo pojasne zašto je pravoslavlje(ili smrt) jedino u pravu Сервске PS: Berkute ti li si?! Не, који ти је тај? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Зато што ти душа тежи ка Христу, Створитељу, Творцу, а мозак каже ја сам атеиста и не вјерујем, а опет нешто те нагони! Шала мала.... Nije sala i ja sam to primetio Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Па православље или смрт је кад те неко силом тера да промениш веру. Та је сила гутала наше светиње, убијани су и мучени свештеници, народ. Шта је ту смешно да се никада не жели променити вера? Да ли је промена вере толико неопходна, по цену да се народ убија? Не бих се одрекла своје православне вере ни по цени смрти! Ти би примећујем кмечао Ниси схватила, нема везе. Нисам на то мислио, мислио сам да неки зилот објасни зашто је православље у праву, али у шали сам то рекао, а то да ли би ја "кмечао" не знаш ни ти, ни ја док не дођем у ту ситуацију. Аман бре зашто изврћете и све погрешно тумачите оно што напишем????? :aman: Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ниси схватила, нема везе. Нисам на то мислио, мислио сам да неки зилот објасни зашто је православље у праву, али у шали сам то рекао, а то да ли би ја "кмечао" не знаш ни ти, ни ја док не дођем у ту ситуацију. Аман бре зашто изврћете и све погрешно тумачите оно што напишем????? :aman: Сложићеш се да ти први пут цитирам поруку ( укажи ми ако није први пут па да проверим шта сам то извртала, да се извинем ) . Схватила сам да је штета што немамо србске борце, а сада схватам да су србски борци жилоти. Имаш на интернету где пише да је парола жилота ,, Православље или смрт", али то није баш тако јер овом паролом се исповеда вера - жртвом за Христа. Без Светог православља нама и јесте смрт! nana је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Сложићеш се да ти први пут цитирам поруку. Схватила сам да је штета што немамо србске борце, а сада схватам да су србски борци жилоти. Имаш на интернету где пише да је парола жилота ,, Православље или смрт", али то није баш тако јер овом паролом се исповеда вера - жртвом за Христа. Без Светог православља нама и јесте смрт! Mogu ti reci da kao Hriscanin osecam veoma ozbiljno reci Pravoslavlje ili smrt. A opet sa druge strane kao Srbin ako bi hteo biti najdobronamerniji svom narodu ne bi izgovarao te reci no bi ih ziveo u sebi a pokazivao samo na delu. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Mogu ti reci da kao Hriscanin osecam veoma ozbiljno reci Pravoslavlje ili smrt. Слажем се да нисмо једини хришћани.Зато када ме питају (ако ме питају) које сам вере, нагласим да сам православне вере. Могу ти рећи да као Православна хришћанка...шта сам хтела рећи...изветрело из главе Лаку ноћ. ИгорМ, nana and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Слажем се да нисмо једини хришћани.Зато када ме питају (ако ме питају) које сам вере, нагласим да сам православне вере. Могу ти рећи да као Православна хришћанка...шта сам хтела рећи...изветрело из главе Лаку ноћ. Evo ja cu toliko verujem u pravovernost pravoslavlja da imam univerzalnu ljudsku poruku Pravoslavlje ili smrt Тања1 and nana је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 nisam, ali ta jevanđelja koja su u ponudi su samo zbirka probranih dela od strane crkve, a sigurno je više ljudi pisalo o Isusu . Mada Isus najverovatnije nije ni istorijska ličnost, pa ta jevanđelja nisu validan istorijski dokument. Лоше си стартовао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Ti si ateista i ti samo veruješ da Bog ne postoji, ti neznaš ali si izabrao da ti nauka bude argument, e vidiš baš nauka kaže da nešta što ne vidimo ne znaći da ne postoji. facenew22222222 ЗАБРЗАТ and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
markosbg Написано Септембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 ''Ti si ateista i ti samo veruješ da Bog ne postoji, ti neznaš ali si izabrao da ti nauka bude argument, e vidiš baš nauka kaže da nešta što ne vidimo ne znaći da ne postoji.'' Ne, ja ne verujem da bog ne postoji, nego ne verujem u boga/bogove. Tačno, nauka to kaže, ali nauka stalno preispituje sebe i dokazuje stare teorije i postavljna nove. Npr, hemičari ne kažu mi verujemo da atom postoji, nego dokažu da postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Сложићеш се да ти први пут цитирам поруку ( укажи ми ако није први пут па да проверим шта сам то извртала, да се извинем ) . Схватила сам да је штета што немамо србске борце, а сада схватам да су србски борци жилоти. Имаш на интернету где пише да је парола жилота ,, Православље или смрт", али то није баш тако јер овом паролом се исповеда вера - жртвом за Христа. Без Светог православља нама и јесте смрт! Sjajna ti je poruka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 ''Ti si ateista i ti samo veruješ da Bog ne postoji, ti neznaš ali si izabrao da ti nauka bude argument, e vidiš baš nauka kaže da nešta što ne vidimo ne znaći da ne postoji.'' Ne, ja ne verujem da bog ne postoji, nego ne verujem u boga/bogove. Tačno, nauka to kaže, ali nauka stalno preispituje sebe i dokazuje stare teorije i postavljna nove. Npr, hemičari ne kažu mi verujemo da atom postoji, nego dokažu da postoji. Значи мрзиш Бога VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Ne, ja ne verujem da bog ne postoji, nego ne verujem u boga/bogove. Tačno, nauka to kaže, ali nauka stalno preispituje sebe i dokazuje stare teorije i postavljna nove. Npr, hemičari ne kažu mi verujemo da atom postoji, nego dokažu da postoji. Јел постоје свест и љубав ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 А савест ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 A negiranje onoga sto svaki dan uvidis da je neko uvek svuda Sveprisutan? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука