Ацо Конатар Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 било би добро да се изради неки фајл са логом портала који је преносив преко интернета помоћу којег је могуће да свак у своме граду оштампа мајицу. Па би свак могао да оштампа жељени модел. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Ја би волео да ово заживи до краја и да наручим мајице. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Моцарте , ко би обукао оваку мајицу био би баш запажен од народа када би шетао градом . Pre nekoliko godina sam dobila od predstavnika jedne farmaceutske kuće lepu tamno zelenu majicu na kojoj su bili raznobojni baloni plavi. žuti... na jednom je pisalo ,,nadutost,, na drugom ,, gasovi,,....ITD da ne pišem dalje parole.... to je bila reklamna majica za lek koji uklanja te simptome. Kad sam videla majicu htela sam da je bacim i mislila sam ,,da li su normalni ti koji su smislili takvu reklamu, ko će to da nosi,, Jednom drugaru sam pokazala šta sam dobila i on je tražio da mu je poklonim. Ponosno je nosio svuda, godinama...niko mu se nije rugao zbog toga, svima je bio simpatičan i zapažen Nego bolje smislite dezen i logo majica za one forumaše sa dela za upoznavanje w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Да није реклама за Еспумисан Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ево, нек се јави куј оће...Ја ћу пошаљем векторски цртежи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ја би волео да ово заживи до краја и да наручим мајице. facenew22222222 I ja! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ја би волео да ово заживи до краја и да наручим мајице. Hoce ... za koju deceniju ... Pokretac teme je vec zaboravio na ove majice ... Sada mu je garant neprijatno ... Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ајде људи, можемо сви да волимо и да прижељкујемо али док се не предузме нешто, неће бити ништа... Имамо припрему за штампу, код мене је, ако неко има воље да направи следећи корак, нек се јави... Ја сам урадио шта сам могао, искрено, за организацију штампе и тражење мајица немам времена, уз сву добру вољу коју имам... Жедни је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Eh, Milosavljevicu, sta nam uradi?! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ајде људи, можемо сви да волимо и да прижељкујемо али док се не предузме нешто, неће бити ништа... Имамо припрему за штампу, код мене је, ако неко има воље да направи следећи корак, нек се јави... Ја сам урадио шта сам могао, искрено, за организацију штампе и тражење мајица немам времена, уз сву добру вољу коју имам... Za ovu godinu je kasno ... jesen je na pragu , mozda za dogodine ... Bio u nekoj stampariji kod Verone juce, Stampaju kalendare za 2015. god ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Eh, Milosavljevicu, sta nam uradi?! On je kao NASA na Marsu ... Na pragu epohalnog otkrica ... vec nekoliko godina ... Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Stay tuned... Ovaj, ostanite na talasima... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Za ovu godinu je kasno ... jesen je na pragu , mozda za dogodine ... Bio u nekoj stampariji kod Verone juce, Stampaju kalendare za 2015. god ... То може да се заврши за два дана...ако неко хоће.. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Да није реклама за Еспумисан lividin granule Galenika w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Колико кошта мајица ? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука