Jump to content

Majice sa logom i motivima foruma, ko bi voleo da ima?

Оцени ову тему

Препоручена порука

било би добро да се изради неки фајл са логом портала који је преносив преко интернета помоћу којег је могуће да свак у своме граду оштампа мајицу. Па би свак могао да оштампа жељени модел.

Подели на овим сајтовима

Ја би волео да ово заживи до краја и да наручим мајице. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Моцарте , ко би обукао оваку мајицу био би баш запажен од народа када би шетао градом .  :)))  :)))  :)))

Pre nekoliko godina sam dobila od predstavnika jedne farmaceutske kuće lepu tamno zelenu majicu na kojoj su bili raznobojni baloni plavi. žuti...

na jednom je pisalo ,,nadutost,, na drugom ,, gasovi,,....ITD da ne pišem dalje parole.... to je bila reklamna majica za lek koji uklanja te simptome.

Kad sam videla majicu htela sam da je bacim i mislila sam ,,da li su normalni ti koji su smislili takvu reklamu, ko će to da nosi,, joooj

Jednom drugaru sam pokazala šta sam dobila i on je tražio da mu je poklonim. Ponosno je nosio svuda, godinama...niko mu se nije rugao zbog toga, svima je bio simpatičan i zapažen :))

Nego bolje smislite dezen i logo majica za one forumaše sa dela za upoznavanje :))12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Ја би волео да ово заживи до краја и да наручим мајице. 

Hoce ... za koju deceniju ...

Pokretac teme je vec zaboravio na ove majice ... Sada mu je garant neprijatno ...

:))  :))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ајде људи, можемо сви да волимо и да прижељкујемо али док се не предузме нешто, неће бити ништа...

Имамо припрему за штампу, код мене је, ако неко има воље да направи следећи корак, нек се јави...

Ја сам урадио шта сам могао, искрено, за организацију штампе и тражење мајица немам времена, уз сву добру вољу коју имам...

Подели на овим сајтовима

Ајде људи, можемо сви да волимо и да прижељкујемо али док се не предузме нешто, неће бити ништа...

Имамо припрему за штампу, код мене је, ако неко има воље да направи следећи корак, нек се јави...

Ја сам урадио шта сам могао, искрено, за организацију штампе и тражење мајица немам времена, уз сву добру вољу коју имам...

Za ovu godinu je kasno ... jesen je na pragu , mozda za dogodine ...

Bio u nekoj stampariji kod Verone juce, Stampaju kalendare za 2015. god ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Za ovu godinu je kasno ... jesen je na pragu , mozda za dogodine ...

Bio u nekoj stampariji kod Verone juce, Stampaju kalendare za 2015. god ...

То може да се заврши за два дана...ако неко хоће..

Подели на овим сајтовима

Колико кошта мајица ?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...