Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ova cirilica u grckom stilu je usper ideja! Ово је винчанска ћирилица Плутон and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Dodaj www.pouke.org ako moze Може ово на леђима и на рукаву...мада сам ставио на левом рукаву оригинални лого. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Pitam se kako bi izgledao šal? Lakše se pravi od majce,a bilo bi zaiteresovanih.... winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ово је винчанска ћирилица Ксантос стела? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ксантос стела? Деретић је дизајнирао фонт за дипломски.... Шалим се. Скинуо са www.cirilica.com , баш се зове Srb_Vin у објашњењу винчанска ћирилица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Деретић је дизајнирао фонт за дипломски.... Шалим се. Скинуо са www.cirilica.com , баш се зове Srb_Vin у објашњењу винчанска ћирилица. Није ми јасно откуд овај Деретић у шали, ал' није ни битно, чак мислим да се тим бавио проф. Ернест Калинка. Знам који је фонт Николе Ковановића, или словолик ако хоћеш, као и то да србица није исто писмо као ћирилица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Није ми јасно откуд овај Деретић у шали, ал' није ни битно, чак мислим да се тим бавио проф. Ернест Калинка. Знам који је фонт Николе Ковановића, или словолик ако хоћеш, као и то да србица није исто писмо као ћирилица. Не замери на шали..нисам ништа циљао...Укуцао на гуглу и појавио се Деретић у потпису текста... у праву си у пуном називу је "винчанска србица" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Бар си схватио везу између винчанске србице и камена из Ксантоса, који је мени био прва асоцијација твог графичког решења... мада је то опет субјективно. Вероватно то свако доживи на свој начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Pitam se kako bi izgledao šal? Lakše se pravi od majce,a bilo bi zaiteresovanih.... winter Videcemo, moze da se stampa na bilo cemu ako se nabavi bilo sta, marame, salovi, majice, duksevi... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Бар си схватио везу између винчанске србице и камена из Ксантоса, који је мени био прва асоцијација твог графичког решења... мада је то опет субјективно. Вероватно то свако доживи на свој начин. Веза је више него очигледна...а словолик је врхунски, па не може ни мајица лошије да изгледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Videcemo, moze da se stampa na bilo cemu ako se nabavi bilo sta, marame, salovi, majice, duksevi... гаће... Јадранка-Дервента and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Djuro vidi molim te stavi i font koji se koristi na trenutnom logotipu foruma, da viidm kako ce da izgleda. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 men875847'0789 men875847'0789 men875847'0789 Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Хе,мајице би требали да радимо на пролеће Хајде да ову идеју разрађујемо до тада. Gordana ., Ђуро Станивук and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 jedan star motiv Драшко, Млађони and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука