Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Ignjatije, Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Dragi, Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Politonalnost Ignjatije and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Ово за Вучића је баш лоше урађено реко сам то већ на неком форуму, за Тому боме није свеједно, није, није... Значи могло се за Вучка и боље. Ето снајка шта ЦИА уради од људи... Crveni Baron, Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Само такви и могу да добију подршку запада да дођу на власт. Поштени и доследни себи, своме народу, држави и својој политици заврше у Хагу, или на маргини политичке сцене. Kapitaljigam. Управо то. Закон тржишта, понуде и потражње. Некада су патриоте били тражени и на цени, сада су еуропејци. Ваља се прилагодити потребама тржишта иначе пропаде бизнис. Crveni Baron and Dragi је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Ми Срби смо осуђени на саме себе. Тешка смо ђубрад и зато нам је тако како нам јесте. И ћао. Ја не знам какви су други народи. Али овакав став је једини библијски и хришћански. Старозаветни пророци нису кукали: "Боже, па Филистејци су иста ђубрад као и ми, Јевреји, они су још гори - зашто они да нас кажњавају?!", него су у нападима и тлачењима непријатеља видели бич Божији за своје богоодступништво и човекоодступништво. Много смо лоши, ми, Срби. Драшко, Милан М. and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Не знам више. Тешко се слажем са данашњим савременим Србовима, много лакше се контам са бабама и дедама. Ал не мислим да су најгори народ на свету, нити да су лош народ. Некако те крајности код Срба су ме увек нервирале. То је тако типично српски говорити ми смо небески народ или ми смо најгори народ, или ми смо добрице или ми смо зликовци и бед гајс. Ми смо народ Завета, а то није једноставно бити. Кад наиђе апостасија вероватно и себи и другима делујемо као најгори, међутим кад прође апостасија и кад се народ сабере и тргне покаже невероватне особине, невероватне и нама и другима. Рецимо данашњи Срби и они из првог светског рата то није исти народ. А једнако страдамо. Верујем да ће тако за 50-70 година многи Срби да се стиде издаје која се показује у данашњици и себичности којој смо сведоци. Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука