Jump to content

Зашто се суши зимзелено дрвеће широм Србије

Препоручена порука

On 20. 8. 2013. at 13:20, Милосављевић рече

Idiotski je povezivati bombardovanje 99te sa povecanim brojem kancera i opadanjem zimzelenog drveca. 

Ne znam odakle uopste nekom ideja da to ima neke velike veze jedno sa drugim..

Jesi ti siguran da ti nije Biserko ime?Nije idiotski sto ti pricas,vec kvislinski.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/88104/Kosovo-je-srpska-Hirosima

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 13:38, Berkut рече

Jesi ti siguran da ti nije Biserko ime?Nije idiotski sto ti pricas,vec kvislinski.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/88104/Kosovo-je-srpska-Hirosima

I ti verujes tek tako nekom clanku u nekim novinama? 

Ajd nadji mi istrazivanje tog doktora, podatke, merenje povecanog nivoa radijacije u vazduhu, hrani ili vodi kosova.. onda moze da pricamo.

Dotle je sve rekla kazala. 

Nisam ja biserko samo ne verujem u svaku gulupavu propagandu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A sad se setih, neko "pametan" je pre ne znam kolko godina masovno posadio najstetnije drvo u Srbiji i to duz Dunava, u pitanju je valjda kanadska topola ili sta vec, to drvo em sto nema nikakav znacaj, nego samo urnise sve oko sebe, isto kao i ameri, listovi koji popadaju tolko ukisele i otruju zemljiste da ga skroz upropaste... stvarno vrvimo od tih "pametnih"... mesto da se radi na tome da se vracaju autohtone sorte kao na primer bela vrba ili kako se zove, koja ima visestruki znacaj u priobalju, one se seku i unistavaju... naopako doba, sve je vise "dece tudjina tm"...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 13:45, Милосављевић рече

Ajd nadji mi istrazivanje tog doktora, podatke, merenje povecanog nivoa radijacije u vazduhu, hrani ili vodi kosova.. onda moze da pricamo.

Milosavljevicu imas dokumente,imas izjave lekara,doktora,profesora medicine,imas sto je najgore priznanje zapada da su koristili otrov i osiromaseni uranijum u bombardovanju Srbije,imas priznanje nato pakta dakle licno njih da je na Srbiju 1999 izruceno 31.000 projektila sa osiromasenim uranijumom dakle zvanican podatak,nasa vojska sa druge strane tvrdi da je najmanje 50.000 takvih bombi ovde palo,imas u Italiji citave komisije koji ispituju kako je 250 italijanskih vojnika posle boravka na Kosmetu obolelo od malignih bolesti,imas sve to,ali i dalje Milosavljevicu imas zatvorene oci i tvrdi da je sve to izmisljotina i trazis dokaze. Pa tebi ne trebaju dokazi jer ih ne zelis odbacujes,valjda trazis od ovih da ti doture ? 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=17&nav_category=12&nav_id=705768

Nato priznao

Dokumenti bolnica o porastu oboljenja od 1999

Izjave profesora medicine kao npr

Цитат

Од првог дана бомбардовања водио сам дневник и на основу постојећих студија по питању утицаја уранијума на људско здравље предвидео да ће из дана у дан све већи број људи обољевати и умирати од канцеогених обољења – каже онколог проф. др Миодраг Миша Ђорђевић.

Он упозорава да осиромашени уранијум не изазива само канцер, већ и респираторна обољења и алергије. Уранијум, такође, изазива и неуролошка обољења, проблеме репродуктивних органа, развојне поремећаје... 

Priznaju ostale drzave kao npr Italija ciji vojnici masovno obolevaju i umiru od raka.

I ti trazis dokaz,kao nema dokaza sta laprdate to je sve rekla kazala,a to tvoje o kome pricas ti i jos par ljudi na forumu je sve ziva istina i vi ste nosioci istine.

Covece...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 15:09, Lara рече

Ima i srbijavode, i vojvodinavode, to su banditske organizacije kojima rukovode debeli foteljasi mafijasi i ostali clanovi stranaka, koji blage veze nemaju, niti ih to interesuje, nece ni da te saslusaju, a zasto, pa zato sto te i ne razumeju sta pricas, to oko suma i voda im je strani jezik, jedino sto razumeju, i sto im je smisao zivota, su pare.

Ali ta posast je prozela sve funkcije u ovoj "drzavi"...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат
Milosavljevicu imas dokumente,imas izjave lekara,doktora,profesora medicine,imas sto je najgore priznanje zapada da su koristili otrov i osiromaseni uranijum u bombardovanju Srbije,imas priznanje nato pakta dakle licno njih da je na Srbiju 1999 izruceno 31.000 projektila sa osiromasenim uranijumom dakle zvanican podatak,nasa vojska sa druge strane tvrdi da je najmanje 50.000 takvih bombi ovde palo,imas u Italiji citave komisije koji ispituju kako je 250 italijanskih vojnika posle boravka na Kosmetu obolelo od malignih bolesti,imas sve to,ali i dalje Milosavljevicu imas zatvorene oci i tvrdi da je sve to izmisljotina i trazis dokaze. Pa tebi ne trebaju dokazi jer ih ne zelis odbacujes,valjda trazis od ovih da ti doture ? 

Ne znam da li si cuo za izreku laz, prokleta laz i statistika.

Gadjanje je bilo 99te to sto nije merena radijacija od 2011 do 2012 nema nikakve veze sa time.

I na kraju, gde je to nato rekao da je izbacio 31000 bombi ?

Gadjanje je trajalo 90 dana, sto znaci da je bacano oko 350 bombi dnevno.

Jel ti uopste razmislis o tim podacima pre nego sto ih procitas....

Цитат
I ti trazis dokaz,kao nema dokaza sta laprdate to je sve rekla kazala,a to tvoje o kome pricas ti i jos par ljudi na forumu je sve ziva istina i vi ste nosioci istine.

Da, ja ti trazim dokaz, jer izjave raznoraznih profosora ovde citam i sadrze se u tim izjavama raznorazne gluposti. 

To sto mi on kaze da je povecan broj, i automatski to poveze sa radioaktivnoscu a ne pokaze mi podatak o povecanoj radioaktivnosti automatski mi govori taj nesto skriva.

Ti italijanski vojnici koji su oboleli, nisu samo boravili na teritoriji kosova, to su bili vojnici koji su bili u skladistu sa bombama, drugim recima bili su izlozeni povecanoj radijaciji. Mnogi od njih su cistaci.

Ti mi pricas o deci koja nikad nisu dosla u kontakt sa bombama. Dakle ona su sa radijacijom mogla doci preko vazduha, hrane ili pica. Ali nigde nema podataka o povecanoj radijaciji u vazduhu, hrani ili picu. 

Zato ti kazem.. laz prokleta laz i statistika.

i na kraju sto se tiche izjave doktora

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Kosovo_uranium_NATO_bombing1999.png

Najvise uranijuma je na albanskoj strani, kako je on uspeo da napravi kvalitetnu statistiku? Posebno jer je  u delu gde Srbi zive danas jako malo uranijumskih oruzija korisceno.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Detaljna istrazivanja o zagadjenosti SRJ osiromasenim uranijumom za sada nisu ozbiljno radjena. Nadlezni kazu da se zbog toga ne moze utvrditi da li smo i koliko zaista ugrozeni. Svi medjutim tvrde jedno - da realna i potencijalna opasnost ipak postoji. Dok Amerikanci i predstavnici NATO-a tvrde da posledice dejstva osiromasenog uranijuma i nisu neke, vojnici iz sastava KFOR-a umiru od leukemije. To je ujedno i razlog da se zemlje koje su vodile savremeni rat protiv Jugoslavije, ako nista drugo onda bar zapitaju koliko su ljudskih zivota ugrozile upotrebom radioaktivne municije. 

Pentagon se u medjuvremenu oglasio saopstenjem da je u martu 2000. godine Centar za zdravlje i preventivnu medicinu americke kopnene vojske uzeo uzorke sa mesta udara projektila u americkom sektoru na Kosovu i utvrdio da vise ne postoje tragovi osiromasenog uranijuma. Takodje je saopsteno da su avioni NATO-a ispalili 31.000 projektila sa osiromasenim uranijumom tokom bombardovanja.

Цитат

Podaci Nacionalnog instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ još 2007. godine upozoravali su na tihu epidemiju malignih bolesti. Kod muškaraca je učestalost oboljevanja od raka prostate porasla je za čak 60,3 odsto, raka mokraćne bešike za 36,6 raka debelog creva za 28,6, a karcinoma pluća za 15,5 odsto.

Kod žena prednjači porast oboljevanja od tumora debelog creva za 24,6 odsto, pluća za 23,7, a tumora materice za 17,1 odsto.

Цитат

General potpukovnik Slobodan Petković rekao je prošle godine na stručnom skupu „Osiromašeni uranijum“ da je na Srbiju bačeno oko pet tona osiromašenog uranijuma, a na KiM više od 30 tona!

- To je zastrašujuća količina koja nam je ostavljena na ’čuvanje’. Vreme poluraspada je 4,5 milijardi godina. Da bismo se izborili sa posledicama, trebalo bi da bude definisana jedinstvena državna politika i da se prati zdravstveno stanje nacije – istakao je Petković.

http://www.youtube.com/watch?v=cJ1TvhP7T0E

Inace da ne bune zabune ja uopste ne pricam o zimzelenom drvecu i ne navodim da je uranijum odgovoran za to,mozda i jeste ali to zaista ne znam. Ovde se pokrenula posle prvih par poruka prica o uranijumu i trovanju Srbije 1999 godine. Tako da ne morate bas zmuriti i pricati kako eto ovi i za susenje drveca okrivljuju veliku Ameriku,ja to nisam rekao.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 16:14, Dragi рече

Svuda na zapadu je rak u porastu, ali istovremenom se smanjuje broj mrtvih zahvalom modernih terapija. A u poređenju sa zapadnom Evropom i severnom Amerikom Srbija još dobro stoji, u evropskoj skali se nalazi u sredini dok predvode Nemačka, Danska, Češka, Mađarska, Velika Britanija, Slovačka, Poljska itd., evropske super-rak zemlje su Velika Britanija, Češka, Mađarska i Danska.

Koliko u porastu? 2% ili ko kod nas po 50-60%? 

Nemojte biti zlonamerni,molim vas. Ovde se prica o egzaktnim podacima,nemojmo pausalno iznositi i pricati o tome na taj nacin. Jeste rak u porastu u nekim zemljama a u nekima je i u padu,ali to nema veze sa temom o malignim obolenjima u Srbiji gde je u porastu ne za 10,20 posto nego 50,60 procenata i gde nasi najbolji profesori i doktori cak i akademici iznose tvrdnje da je za to jedan od glavnih uzroka osiromaseni uranijum.

Подели на овим сајтовима

Jedan od razloga zašto se suše četinari jesu i kisele kiše i uopšte zagađenost atmosfere. Četinari inače naseljavaju kisela staništa i još kad na to padne kisela kiša, kud ćeš gore. Zato oni prvi stradaju. Za listopadno drveće sumnjam, jer oni odbacuju lišće u jesen, a u lišću se nakuplja najviše otrovnih materija. Eto...:) 

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 16:14, Dragi рече

Svuda na zapadu je rak u porastu, ali istovremenom se smanjuje broj mrtvih zahvalom modernih terapija. A u poređenju sa zapadnom Evropom i severnom Amerikom Srbija još dobro stoji, u evropskoj skali se nalazi u sredini dok predvode Nemačka, Danska, Češka, Mađarska, Velika Britanija, Slovačka, Poljska itd., evropske super-rak zemlje su Velika Britanija, Češka, Mađarska i Danska.

Да, данци су међу земљама у свету који имају највећи ризик од појаве рака због пушења и конзумирања алкохола. Данска је у ствари главни град рака. У Србији се пуши дуван слично као и у Данској...да те Бог сачува.

Дрвеће се суши кад у њему више нема сока, суши се усред жеге, зимзелено најгоре настрада усред суше, посебно оно са неколико спратова. Одговоран је онај који то дрвеће није залио водом - ту пред носом.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Цитат

Inace da ne bune zabune ja uopste ne pricam o zimzelenom drvecu i ne navodim da je uranijum odgovoran za to,mozda i jeste ali to zaista ne znam. Ovde se pokrenula posle prvih par poruka prica o uranijumu i trovanju Srbije 1999 godine. Tako da ne morate bas zmuriti i pricati kako eto ovi i za susenje drveca okrivljuju veliku Ameriku,ja to nisam rekao.

Ne sporim ja da ima povecanja malignih bolesti ali sporim da je uzrok taj Uranijum u bombama. Prosto radijacija je vrlo dobro istraziena i da bi za te maligne bolesti bila radijacija iz osiromasenog uranijuma uzrok moras da imas povecena nivoe radijacije u hrani, picu i vazduhu

Ti taj podatak nikako da mi pruzish sve sto mi pruzas jeste da statisticki imamo veci broj obolelih i odmah skaces na zakljucak da je to od uranijuma 99te jer je Pet tona.. a da, sta znaci to pet tona na teritoriju Srbije? naravno brojka zvuci glomazno... ali jel mislis da je stvarno velika?

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 13:45, Милосављевић рече

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

On 20. 8. 2013. at 17:15, Dragi рече

Znam, uvek je lakše izgovarati se višom ali nepromenjivom silom - sudbina, šta'š! umesto da se trudimo i da radimo na tome da se situacija promeni na bolje. Lakše je govoriti o NATO-bombardovanju nego li informisati narod i vršiti pritisak na društvo i politiku da se stvori moderni zdravstveni sistem i savremeno lečenje. Nije li sramota da moramo da prosimo za našu decu i da ih šaljemo u inostranstvo na lečenje? Osim toga, prvi put još daješ u takve akcije, drugi put tu i tamo, treći put već si se ohladio i više ne daješ..

Brate ako zaista mislis da sva ta prica o stetnosti otrova bacenog na nas 1999 je samo posledica toga sto pises i izmisljotina tih koji to pricaju onda ne znam...

Isto to sto pricas sto se tice srpskih lekara isto moras znati da mnogi iz inostranstva dolaze ovde da lece nesto drugo,jer su bolji strucnjaci i slicno. Pritom ne branim lekare niti mi je to namera,ali to je tako. Jos nesto sto preskaces dakle Italijanska vojska koja je boravila kratko na Kosmetu,250 obolelih od malignih obolenja,otvorena istraga o uranijumu...sta je to?

Milosavljevicu mozes ti da mislis ovako,onako mozes imati kakvog god zelis misljenje ali moras znati da postoje neke cinjenice o kojima svi pricaju i postoje neke pretpostavke koje pricaju vas nekolicina.

Niko ne kaze da je uranijum doneo rak u Srbiju,niti da je jedini odgovoran,ali jednostavno neke cinjenice se ne mogu izbrisati.Jedan od vecih uzroka sve vecih obolenja je upravo on.

A ti tvoji argumenti sta je 5 tona za Srbiju i slicno... To je ko kad bi neko na vest da je neko umro od predoziranja heroinom napisao,da to nije istina jer sta je 1gr heroina za coveka od 100kg. 

Uostalom,verujte u sta hocete,ja verujem nasim doktorima,profesorima i ljudima koji se time bave i koji manje vise svi odreda pricaju isto,a vi ne budite licemeri pa kad ismevate neke teorije zavere a sad se isto bavite na ovoj temi jednako. Sad sve sto prica lekarska komora,sto prica vojska,sto pricaju strucnjaci pa cak da bude gore sto pricaju i oni koji su te bombe sejali je jedna velika teorija zavere uperena protiv jadne i male Amerike u zelji da je Srbi mrze i da lekari svoje neuspehe na taj nacin izbrisu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...