Баба Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Видећете за пар година када се та породица појави поново на ТВ и каже како су случајно пролазећи кроз Сан Франциско наишли на једну чудну Цркву и препознали лик католичког свештеника који их је спасао у Св.Јовану Шангајском. Баш амери знају разлику између католичког, монофизитског и православног попа њима је то све католички поп. МилошБГ, Олимп, Саша M. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 А да је којим случајем вест изгледала овако коментари би били отприлике овакви: Ма јок Јуан, коментари би било овакви: - Ал су се натриповали, враћали се са Гуче ко зна колико су били пијани - Какав поп, мора да им је то дебело наплатио - Поп је уствари био у гепеку јер је он тајни љубавник Кате Лекић - Е свашта ови попови су решили да талибанизују Србију Срђан Ранђеловић, Саша M., Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Prozorljivi veliki ravnoapostolni Juan Valdez. Pa da, zasto bi iko dovodio u pitanju tvoju skepsu prema onome sto se pojavi u novinama. Svasta. Ne razumem bas,ali ko je rekao da je ona slika prikaz tog cuda? Ocigledno je to fotosop koji nije nepoznat,mislim da postoje razglednice ovakve. A usao sam i na ostale sajtove i nigde ne pise ni ispod ni iznad slike da je to-to. Zato ne znam sto napadate nesto sto niko ni ne tvrdi da je to,bezveze. SLAVA MU I MILOST! МилошБГ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Momak,lepo je sto me pratis i sto volis moje poruke,drago mi je zbog toga. Iako ih nema puno potrudicu se da ko i ti koji za 6,7 meseci ih imas 10.000 bude sto vise. Prvo to se nije pojavilo samo u novinama. Drugo svedocanstva povodom cuda sv.Vasilija Ostroskog su toliko utemeljena i toliko im je veliki broj,da je iluzorno porediti ovo jedno sa drugim. Trece Kurir i Blic su oni mediji koji su danima prenosili vesti iz crkve i bilo je i zabranjeno iste ovde kaciti,jer malo je reci da su anti-crkveni po mnogo cemu. Dakle ovo je moj odnos prema kuriru i slicnim medijima gde valjda imamo vise arsina pa ovo sme da se odatle objavljuje ovo ne sme. A vest i jeste objavljena izmedju golog Bibera i vanzemaljca iz 66 godine. Niti sam ulazio u verodostojnost vesti,vec prevashodno u integritet medija koji to objavljuje sto se iz moje prve poruke ovde i zakljucuje. Medjutim iako je tako ocigledno i ravnoapostolni i ti ste se nasli tu nesto da kazete,koliko je to pametno drugi neka sude. A evo moje poruke. Kurir... gde si nasao ovu vest Bicanicu izmedju autopsije vanzemaljca '66 i vesti da je Biber go svirao gitaru ili? Za trud i pracenje od mene jedan amin,cisto malo sportski da te podrzim,ko kad Pele dodje i potapse po ramenu nekog igraca iz neke nizerazredne lige. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Momak,lepo je sto me pratis Ako ti imas momka koji te prati to je tvoja stvar ali ja definitivno nisam iz te price, u bilo kom smislu. Nije ovo prica o istinitosti ovoga ili onoga nego o tvojoj negaciji sopstvene pristrasnosti. A ovaj forum je svedocanstvo da smo SVI ali bas SVI skloni pristrasnosti ovoj ili onoj. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Za pokusaj duhovitosti od mene jos jedan amin. Naravno sto se mene tice pristrasan sam po pitanju ovakvih medija i po pitanju doslednosti. Blic i kurir su dezurni pljuvaci nase crkve to je sto se tice tih medija. A sto se tice doslednosti bilo je zabranjeno bilo sta kaciti sto ti mediji po pitanju crkve objave a sa druge strane im davati neki znacaj kacenjem ono sto objave a sto se ne tice crkve. A ja sam samo o tome pricao,ko sto poruke pokazuju,a sta ste vas dvojica u svojoj glavi smislili,zaista nije na meni. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 U nesreći je skoro smrtno stradala Kejti Lenc (19) koja se svojim mercedesom sudarila s drugim vozilom i završila priklještena u hrpi metala kada se pojavio sveštenik Automobilska nesreća koja se dogodila u Misuriju mogla je imati fatalne posledice, da se u jednom trenutku nije pojavio sveštenik za koga svedoci tvrde da je bio anđeo. Naime , u nesreći je skoro smrtno stradala 19 – godišnja devojka Kejti Lenc koja se svojim mercedesom sudarila s drugim vozilom i završila priklještena u hrpi metala koju su vatrogasci pokušavali odvojiti 45 minuta kako bi je izvukli iz olupine. Kada su se već pobojali da će zakasnit , pored njih se pojavio katolički sveštenik koji ih je pozvao da se smire i veruju, pomolio se sa njima i rekao da će im alati sada proraditi.Ubrzo nakon toga stiglo je vozilo sa novim alatima i devojka je uspešno izvučena iz automobila, a sveštenik je nestao bez traga . Kada se situacija smirila, svi prisutni su želeli da saznaju ko je sveštenik koji je tako efikasno smirio situaciju i dao snagu vatrogascima, ali ne samo da je nestao iznenada kako se i pojavio, već ga niko ne prepoznaje prema opisu To je navelo ljude da posumnjaju da je reč o pravom pravcatom anđelu . Kejti se dobro oporavlja od operacije , a njeni roditelji su jako zahvalni ‘ lutajućem svešteniku ‘ pa ga još uvek pokušavaju naći . Kurir "Anđeo" se zove Patrick Dowling i katolički je svećenik u biskupiji Jefferson City. Što on kaže - pročitajte ovdje: http://www.ncregister.com/daily-news/mystery-priest-in-missouri-rescue-revealed/ Дејан, feeble, Александар Милојков and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука