Баба Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 vrlo brzo Ne zezam se, što bih? Šta ako su to takvi extraderivat Turbo Srbi koji su shvatili da ih ovi drugi stalno vuku nekud u propast, iz močvare u još dublje blato i stalno u sve veću neku pošat, bijedu i nesreću, Turci, NATO bombardovanje i Milosrdni Anđeli, kosovska agonija a iz ničeg se ne pouče, pa čim su to ukapirali onda su se zato i brže bolje preimenovali samo kako više ništa s onim drugim izvornim ne bi imali a oni im ne visili ko sindžir il nakovanj oko vrata i stalno ih kočili ko kočnica nekakva ili potezali na nekakvo dno? I to je legitimno, šta misliš o tom? Мислим да си у праву. Није лако бити у Завету. Најлакше је изаћи из њега и фолирати се како ипак верујеш у нешто мада те то више не оптерећује као пре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dona Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Pošto se radi o temi koja govori o muslimanima, našao sam za shodno da to stavim u takav podforum, mada naravno o ovakvim stvarima ne može biti baš nekog dijaloga, koliko se god trudili. Muslimani su naši prijatelji i naša braća, koliko god neki od naših to negirali. I to nema veze sa tim da li naši muslimani potiču od srpskog drveta ili arapskog, nego sa tim da hrišćanin i ne može imati drugačiji stav, inače džaba nam one reči Gospodnje na Gori. Onda su te reči za nas samo mrtvo slovo na papiru a ne Duhom pisan tekst koji je osnova hrišćanskog života. Kako pomiriti naše istinske hrišćanske porive koji su pre svega ljubav, milost, vera, nada... i pretnje koje nam dolaze od ekstremista svakakvog kova. Nekako čini mi se, zaista, da od ekstremista iz drugih kuća (muslimani, sekte...) i možemo nekako da se odbranimo, ali mnogo je teže sa ekstremistima iz naših redova, jer sa njima živimo i oni svakodnevno riju po duhovnom biću srpskog naroda. Tako srpsko hrišćansko drvo truli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Najveći problem je u novopridošlim Aškalijama sa Kosova koji čitave mahale prevode na islam, dovode saudijske "humanitarne" organizacije... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dona Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Mogu biti moji prijatelji i muslimani bosanski i arapski, i hrvati i kinezi, Ali ovi sto seju mrznju i prosipaju krv, ne mogu! Pa nek Sam eksremna.! I manje hrisanka i trulo drvo ili sta vec zelis! Puna mi Kapa vise ovih izama , lelebija, ustasa, cetnika, , pedera, sekti, i 's ih vrsta patoloskih sociopata koji ne daju nikom Mira. Da li si pogledao klip sto je zayron postavio! Sta taj laprda? Pod kojim je taj drogama? Ko hipnotisan! Isprani besposleni mozgovi! Nije imo nista, i gle kolko mu Sad imanje! Uzo , oteo ko zna mozda i ubio ! I Sad je on neki alahov sledbenik il sta je vec ufuro da je,! I Jos nAs naziva svakakvim imenima! Ma jadna ta zenà sto se budi svako jutro kraj njega na sta lici! Pecinski covek! Srcka da dobijes! Inace i arapima i turcima su nasi novopopapuceni " extremni mudzosi smejurija i ruglo! Da samo znaju sta im misle pravi muslimani! Ovo ne vodi na dobro! I Sad ce opet Amerika da nas bombarduju da nas "spasi" od terorizma! Jer su vec i kod nas i montenego poceli da sastance i pustaju korenje! Hocu vec jednom mir od svih ludjaka, kako za sebe tako i za moja pokoljenja i pokoljenja svog naroda. Nek se nose vise svi! Ah da, i "brat"je za mene preteska REC! Mislia Sam konkretno na naslovnu fotografiju. I onog pacijenta sto ga je zayron postavio! Gde ha je samo iskopo!? E, ta vrsta mi nisu braca! To su homodebilikus! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Vukodlaci Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука