Гости Guest Написано Август 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Епархија жичка Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Нешто неће линк да изађе, вероватно зато што је ћириличног домета или нешто друго у питању. Ево видите овако, на списку линкова СПЦ. http://www.spc.rs/sr/linkovi/linkovi_eparhija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Средио сам, снашао сам се како да проради. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Ма ради линк Марти ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2013 @@Драган Јашић, таман сам средио док си пискарао овај пост иначе није радио, тј. није могао да остане када се копира - није га било у посту, не знам како другачије да објасним хехехе битно да сад ради. Сетио сам се овако, па да унесем линк и ево ради - супер! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Леп је сајт . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука