Jump to content

Питање за атеисте

Оцени ову тему

Препоручена порука

Година је 2099. Свуда се рекламира Morpheus услуга заснована на нанотехнологији:

"Живите срећно до краја својих дана."

Ради се о серуму среће. Нанороботи се убризгају у организам човека и луче хормон среће до краја живота. Толико је добро направљено да се човек осећа као да је у најлепшем тренутку у животу. За неког је то осећај док једе омиљену храну. За неког као да се налазу у присуству вољене особе. Неко има осећај као да је насликао слику, написао песму, изумео нешто. Тај осећај никад не престаје и много је интензивнији и јачи од правог осећања. Значи ништа боље у животу нећеш осетити, толико је добар производ.

Са друге стране, нанороботи одржавају тело. Што значи да није потребно јести, спавати, одржавати хигијену. Корисник услуге само ужива. И не само то. С обзиром да не живи опасан живот, проживеће пун животни век. Чак и мало више.

С обзиром на све то, пакет нуди следеће:
- серум среће (једном се убризга и делује до краја живота)

- смештај у металној капсули - ковчегу (нпр, 100м испод земље, уосталом небитно је)

Можете то да себи приуштите. Да ли бисте узели?
(Питао бих и вернике, али њихов одговор већ знамо. :D)

Дакле?

350198-red_pill_or_blue_pill.jpg

Подели на овим сајтовима

Са друге стране, нанороботи одржавају тело. Што значи да није потребно јести

Ма како да не. Нано роботи немају перпетуум мобиле нити неку чаробну моћ да стварају хранљиве материје из ничега. Вест је или лоше пренета или лажна. 

Подели на овим сајтовима

A zašto je pitanje rezervisano samo za ateiste ...  :.mislise. a što se tiče tableta imaš i sada to, zove se heroin, kokain, LSD ili tako nešto.  :D

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ајд да подигнем тему, с обзиром да осећам вибрације у сили. Изгледа да је повећано присуство атеиста на форуму.

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је повећано присуство атеиста на форуму.

Droid Bishop 341-B: "It was with us all the way."

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Је л би уз'о? :) Стварно ме занима. Тео сам свима да поставим, занимљиво ми је питање, али не бих да читам 10 страна објашњавања како то није хришћански (јер и није) и слично. :)

Подели на овим сајтовима

Је л би уз'о? :) Стварно ме занима. Тео сам свима да поставим, занимљиво ми је питање, али не бих да читам 10 страна објашњавања како то није хришћански (јер и није) и слично. :)

Je l nudis? Sta jos nudis i posto ti je sta?

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nego dodgovorim: Godinu 2099. vidim kao idealnu za isprobavanje svih vrsta psihoaktivnih supstanci i veselih robota jer sam ionako debelo prevazisao ocekivani zivotni vek generacije mi. Mogu se zezam kako ocu. Uz to ima da narucim i buljuk klinki od pedesetak godina!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...