Баба Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Готово истоветно расуђујемо, можда је разлика у томе што ја гостопримство Русије дожиљавам као нужност ( слично срдачно би верујем били дочекани и други гости), а накнадне изјаве као искренији однос према гостима, у овом случају нама русофилима је то тужно. Друго, у презентацији истине више верујем руским медијима, нормално са резервом. Слажем се с тим и ја пре прочитам вест на руском па тек онда на нашком. Али мислим да овде није у питању веродостојност пренетих информација, него интерпретација Цркве од стране Павића, и ово твоје писање ми некако делује као дезавуисање онога што је стварно проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Уосталом погледајте ово : http://srb.fondsk.ru/search.html?cx=012666694964052429512%3Ajetleqqtx1q&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&q=%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Не, лењ сам да читам пажљиво, а малчице волим да се правим паметан, драго ми је да међу нама нема тешко премостивих препрека, ииииииииииииииииии волим брате Русију Серафима Саровског!!! Ма волим и ја Америку и Серафима Роуза али не волим њихову политику према нама. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука