w.a.mozart Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 NjU DELHI - Penzionisani profesor R.K. Rai iz Indije najverovatnije je svetski rekorder u obrazovanju, jer je diplomirao na 22 fakulteta. "Oduvek sam verovao da je učenje proces koji traje čitav život. Ne smatram da sam uradio nešto neverovatno. Svako ko želi da uči može da uradi isto", rekao je profesor, koji je upravo diplomirao astronomiju na jednom od najstarijih univerziteta na svetu. Prvu dimplomu Rai je stekao davne 1967. na univerzitetu u Alahabadu. Nakon toga je nastavio da uči i između ostalog završio istoriju starog veka, savremenu istoriju, sociologiju, političke nauke, ekonomiju, psihologiju, pedagogiju, geografiju, sanskrt. Rai kaže da je zahvalan kolegama i porodici na podršci koju su mu pružali u neprestanoj potrazi za znanjem, a odlučio je da upiše i 23. fakultet. "Što više učim, sve mi je jasnije koliko toga još ne znam. Zbog toga ću nastaviti da studiram", rekao je Rai. http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=166&status=jedna&vest=166894&title_add=%C4%8Covek%20sa%2022%20fakultetske%20diplome&kword_add=zanimljivosti Таша and Boba је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Можда ће да студира и православну теологију, ко зна, па да га Бог види. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ????? ?? ?? ??????? ? ??????????? ?????????, ?? ???, ?? ?? ?? ??? ????. klapklap klapklap klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 I on će na kraju moći da kaže : Učio sam celog života i umro sam glup ? sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 NjU DELHI - Penzionisani profesor R.K. Rai iz Indije najverovatnije je svetski rekorder u obrazovanju, jer je diplomirao na 22 fakulteta. "Oduvek sam verovao da je učenje proces koji traje čitav život. Ne smatram da sam uradio nešto neverovatno. Svako ko želi da uči može da uradi isto", rekao je profesor, koji je upravo diplomirao astronomiju na jednom od najstarijih univerziteta na svetu. Prvu dimplomu Rai je stekao davne 1967. na univerzitetu u Alahabadu.Nakon toga je nastavio da uči i između ostalog završio istoriju starog veka, savremenu istoriju, sociologiju, političke nauke, ekonomiju, psihologiju, pedagogiju, geografiju, sanskrt. Rai kaže da je zahvalan kolegama i porodici na podršci koju su mu pružali u neprestanoj potrazi za znanjem, a odlučio je da upiše i 23. fakultet. "Što više učim, sve mi je jasnije koliko toga još ne znam. Zbog toga ću nastaviti da studiram", rekao je Rai. http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=166&status=jedna&vest=166894&title_add=%C4%8Covek%20sa%2022%20fakultetske%20diplome&kword_add=zanimljivosti 138999 138999 138999 138999 138999 138999 138999 138999 138999 138999 138999 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Hvala Bogu pa ni ne znam koliko ne znam. Taj je isti ko onaj što je prošao čitav svijet mjenjajući vjere da na kraju ustanovi ono isto što zna svaka baba na Zlatiboru i Kopaoniku. I ovaj, završio 22 fakultate i još je na 23-em pa opet ustanovio da ništa ne zna, OMG! To ja isto znam i ovako i bez tih tolikih bijesnih fakulteta. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука