Jump to content

Čovek sa 22 fakultetske diplome

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

NjU DELHI - Penzionisani profesor R.K. Rai iz Indije najverovatnije je svetski rekorder u obrazovanju, jer je diplomirao na 22 fakulteta. "Oduvek sam verovao da je učenje proces koji traje čitav život. Ne smatram da sam uradio nešto neverovatno. Svako ko želi da uči može da uradi isto", rekao je profesor, koji je upravo diplomirao astronomiju na jednom od najstarijih univerziteta na svetu. Prvu dimplomu Rai je stekao davne 1967. na univerzitetu u Alahabadu.

Nakon toga je nastavio da uči i između ostalog završio istoriju starog veka, savremenu istoriju, sociologiju, političke nauke, ekonomiju, psihologiju, pedagogiju, geografiju, sanskrt. Rai kaže da je zahvalan kolegama i porodici na podršci koju su mu pružali u neprestanoj potrazi za znanjem, a odlučio je da upiše i 23. fakultet. "Što više učim, sve mi je jasnije koliko toga još ne znam. Zbog toga ću nastaviti da studiram", rekao je Rai.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=166&status=jedna&vest=166894&title_add=%C4%8Covek%20sa%2022%20fakultetske%20diplome&kword_add=zanimljivosti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?? ??????? ? ??????????? ?????????, ?? ???, ?? ?? ?? ??? ????.

klapklap klapklap klapklap joooj 0110_hahaha 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
NjU DELHI - Penzionisani profesor R.K. Rai iz Indije najverovatnije je svetski rekorder u obrazovanju, jer je diplomirao na 22 fakulteta. "Oduvek sam verovao da je učenje proces koji traje čitav život. Ne smatram da sam uradio nešto neverovatno. Svako ko želi da uči može da uradi isto", rekao je profesor, koji je upravo diplomirao astronomiju na jednom od najstarijih univerziteta na svetu. Prvu dimplomu Rai je stekao davne 1967. na univerzitetu u Alahabadu.

Nakon toga je nastavio da uči i između ostalog završio istoriju starog veka, savremenu istoriju, sociologiju, političke nauke, ekonomiju, psihologiju, pedagogiju, geografiju, sanskrt. Rai kaže da je zahvalan kolegama i porodici na podršci koju su mu pružali u neprestanoj potrazi za znanjem, a odlučio je da upiše i 23. fakultet. "Što više učim, sve mi je jasnije koliko toga još ne znam. Zbog toga ću nastaviti da studiram", rekao je Rai.

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=166&status=jedna&vest=166894&title_add=%C4%8Covek%20sa%2022%20fakultetske%20diplome&kword_add=zanimljivosti

138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Hvala Bogu pa ni ne znam koliko ne znam. Taj je isti ko onaj što je prošao čitav svijet mjenjajući vjere da na kraju ustanovi ono isto što zna svaka baba na Zlatiboru i Kopaoniku. I ovaj, završio 22 fakultate i još je na 23-em pa opet ustanovio da ništa ne zna, OMG! To ja isto znam i ovako i bez tih tolikih bijesnih fakulteta.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...