Jump to content

Pouke toolbar

Оцени ову тему

Препоручена порука

Povodom današnjeg dana i povodom ovogodišnje godine, poklanjam vam jedan koristan toolbar. POUKE!!!

e7h6.jpg

klikni na sliku toolbara da bi ga preuzeo!

Dosta vas provodi prilično da ne kažemo svo vreme na ŽRU. Da bi vam taj boravak učinili malo lakšim, a i da ne bi morali non stop biti na ŽRU, eto ovog toolbara. (Ja sam ga isprobao na Chromu). Trebalo bi da radi na sva tri vodeća pretraživača. 

U prvom odeljku gde je logo ŽRU, klikom na ikonicu odlazite na matičnu stranu foruma, a klikom na strelicu pored, otvara vam se padajući meni sa dodatnim opcijama.

Pored logoa je pretraživač.

U sledećem polju je nekoliko dugmadi vezanih za ŽRU.

Prvi bi trebao da kupi najnovije poruke RSS za ŽRU. Drugi je ŽRU tviter, treći ŽRU fejs, a četvrti ŽRU jutjub. Pritiskom na njih otvaraju vam se mali prozori sa najnovijim ŽRU sadržajem, bez potrebe da odlazite na te stranice.

mr9c.jpg

w9d0.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Toolbar možete i sami sređivati i napraviti ga onakvim kakav vama odgovara.

U sledećem odeljku se nalazi nekoliko zgodnih korisnih ikonica.

Prva je Radio. Predefinisao sam 4-5 domaćih radio stanica, a vi možete dodavati i oduzimati radio stanice koje želite. Ubacio sam Radio Beograd 1,2,3, Stereoramu, B92.. 

4aq8.jpg

Sledeće dugme je podešavajuće. U njega upisujete svoj mejl i stižu vam obaveštenja o pristiglim porukama.

Dugme pored je za vremensku prognozu.

ph88.jpg

Подели на овим сајтовима

U poslednjem odelju se nalaze neke zgodne alatke. 

sxy2.jpg

Prva alatka "My Friends' Photo" skuplja slike vaših prijatelja sa FB, koje možete odatle šerovati, lajkovati... 

Sledeća alatka je TOP 100. U njoj vam se otvara 100 najboljih klipova iz raznih oblasti.

2kcx.jpg

Sledeća aplikacija vam omogućava da nađete pesmu koju želite, i da je potom pretvorite u MP3 i kao takvu downloadujete.

8twq.jpg

Подели на овим сајтовима

Poslednje tri alatke su podsetnik za rođendane, kalendar-rokovnik i vaš fejsbuk nalog. 

Primam svaki predlog konstruktivni. Moguće je ubaciti još neke nove alate, ali mislim da je ovo dovoljno. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...