Jump to content

Đurica (ispovest glumca u filmovima za homoseksualce).

Оцени ову тему

Препоручена порука

Isečak iz igrano-dokumentarnog filma "Made in Serbia", iz 2005. godine. U filmu se govori o industriji filmova za odrasle u Srbiji, a ovo je deo o Đurici. 

Iz inserta su izbačeni svi eksplicitni materijali koji se nalaze u originalu. 

O Đuricii govore: On sam, njegov partner, rodbina. 

Videćete delove sa homoseksualne žurke, Đuričin odlazak u Crkvu, njegovu tužnu priču. Delove iz emisija u kojima je Đurica svojevremeno nastupao kao pevač narodne muzike. 

Najneobičnije od svega mi je da je Djurica neko ko se grčevito trudio da opstane u ovom svetu, jer je oko njega sve bilo dno. Izgleda mi da je on osoba koja sve vidi ili crno ili belo. 

Zanimalo me je šta se desilo sa ovim čovekom nakon 2005. godine, jer njegove filmove nisam gledao a pretraga na googlu me je šokirala još više od ovog filma. Otkrijte zašto. Znači google.com pa "Djurica Stakov" u polje za pretragu. 

Ono što je ostalo isto, je to da se Djurica i dalje smeje, bez obzria na sve.

Originalni film iz kojeg je uzet isečak "Made in Serbia" proglašen je 2005. godine najboljim srpskim filmom od strane pojedinih kritičara. Film je više nego šokantan, ali ga ne bih preporučio nikome. Pre svega zbog eksplicitnih scena i mučnine koja će se javiti zbog saznanja da je ta erotska industrija samo vešto zamaskiran pakao. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...