SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Zašto je Harry Poter "ozloglašen"? Ja zaista volim te knjige i ne vidim ništa loše u njima... Zato sto se koristi demonskom magijom..... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Гоцо хвала ти за 600 Амин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Zašto je Harry Poter "ozloglašen"? Ja zaista volim te knjige i ne vidim ništa loše u njima... Нађи филм има на нету Хари Потер савремено вештичарство https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Гоцо хвала ти за 600 Амин https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Zato sto se koristi demonskom magijom..... Nisi čitao ? Ja sam mislila da je u osnovi prijateljstvo,ljubav,borba izmedju dobra i zla...požrtvovanje za drage ljude,prijatelje...snalažljivost...odlično su oslikani karakteri,sve kategorije su prisutne...a magija je samo kontekst u koji je stavljena ova zanimljiva i životna priča..o jednom sirotom dečaku bez roditelja koga niko ne voli....i koji ne sluti koliko je poseban. Ili je možda magija uvedena u najbezazleniju priču ne bi li dobila svoje opravdanje.... Možda....ne znam...mač sa dve oštrice... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Planiraju da osnuju versku zajednicu "Докон поп и прасце крсти" 'ајмо даље! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Tačno ovako je to izgledalo na Moravi kad su tamo došli sv. Ćiril i Metodije, plemićke kuće su bile nešto malo bolje. Sad vidite u šta su oni došli iz onakve Vizantije propovijedat Jevanđelje i misionarit - isto ko među Indijance: U jednoj toj kući ih je živjelo obično oko 10 odraslih, 20 djece sitne sve i sa kokošima, prasićima i ostalim domaćim životinjama zajedno. Tada je to tako još bio običajj, smrdjelo to tamo, omg. Баба је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Nisi čitao ? Ja sam mislila da je u osnovi prijateljstvo,ljubav,borba izmedju dobra i zla...požrtvovanje za drage ljude,prijatelje...snalažljivost...odlično su oslikani karakteri,sve kategorije su prisutne...a magija je samo kontekst u koji je stavljena ova zanimljiva i životna priča..o jednom sirotom dečaku bez roditelja koga niko ne voli....i koji ne sluti koliko je poseban. Ili je možda magija uvedena u najbezazleniju priču ne bi li dobila svoje opravdanje.... Možda....ne znam...mač sa dve oštrice... Ma zezam se bre,ali iskreno meni to decija prica..nisam ni filmove gledao.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Није безазлено ни мало https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Није безазлено ни мало U kom smislu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Tačno ovako je to izgledalo na Moravi kad su tamo došli sv. Ćiril i Metodije, plemićke kuće su bile nešto malo bolje. Sad vidite u šta su oni došli iz onakve Vizantije propovijedat jevanđelje - isto ko među Indijance: Па добро то ти је за Византинце било оно као егзотика...природа, далеко од буке и грацког загађења. Zayron, mcvija and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ma zezam se bre,ali iskreno meni to decija prica..nisam ni filmove gledao.... Ja sam čitala u detinjstvu...neke od prvih knjiga su mi bile upravo te....a kad sam pogledala film,zamalo se nisam zaplakala,zato što je bleda kopija.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 SHADOWS OF THE LIGHT, on 26 Jul 2013 - 01:11, каже: Zato sto se koristi demonskom magijom..... Nisi čitao ? Ja sam mislila da je u osnovi prijateljstvo,ljubav,borba izmedju dobra i zla...požrtvovanje za drage ljude,prijatelje...snalažljivost...odlično su oslikani karakteri,sve kategorije su prisutne...a magija je samo kontekst u koji je stavljena ova zanimljiva i životna priča..o jednom sirotom dečaku bez roditelja koga niko ne voli....i koji ne sluti koliko je poseban. Ili je možda magija uvedena u najbezazleniju priču ne bi li dobila svoje opravdanje.... Možda....ne znam...mač sa dve oštrice... па баш тако мач са две оштрице...знам људе који су читали и Давинчијев код и рекли глупост, фикција, а има који кажу па има ту нешто...тако мислим и за ове наше многобошце, неко ће да каже добри су а неко нису добри. Само знам да људи не могу да воле оно што не познају, а одговорно тврдим да срби врло мало знају православље Gordana . and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ovo je scena iz filma sv. Ćiril i Metodije Apostoli Slovena, od Juraja Jakubiska, doći će brzo i kod vas: Баба је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ja sam čitala u detinjstvu...neke od prvih knjiga su mi bile upravo te....a kad sam pogledala film,zamalo se nisam zaplakala,zato što je bleda kopija.. Pa uvek je tako kad se ekranizuje literalno delo....jer kad citas ti svojm mastom gradis neku svoju viziju tih likova ,mesta i slicno....a ekranizacija je tudja interpretacija ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука