karadjordje Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Ш`о је смијешно 0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josif Varsava Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 0110_hahaha I, što se tako zasmeja, sestro Isidora? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Није у вези тебе Јосифе него се мени насмијала 0202_238 pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Josif Varsava Написано Јануар 2, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 znači, tek došla na forum a već joj smešno.... Ovo je moj poklon Isidori: 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Све више личе на пинк... А када ономад видех јелену карлеушу на истој... joooj joooj joooj уклоњен део поруке са увредљивим садржајем А када вам кажем да сам и АНТИ пинк, онда је све јасно... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=01Z-549wQqw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Dosta sam anti B92 ali mislim da je nama itekako potrebna takva televizija koja nam pokazuje i drugu stranu svih nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ја ако бих рекао навукао би велику беду на врат овом форуму и људима који све ово раде... зато... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 gde si brate Krcune ima ovde jos posla za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 gde si brate Krcune ima ovde jos posla za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ????? ??????, ???? ?? ??... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ретко их гледам али мислим да су пуни себе... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 gde si brate Krcune ima ovde jos posla za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ????? ??????, ???? ?? ??... i Krcun je nase seme ,mozda se borio na pogresnoj strani ali je bio hrabar i dosledan covek i jedini je Tita zezao za hrvatsko poreklo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 gde si brate Krcune ima ovde jos posla za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ????? ??????, ???? ?? ??... i Krcun je nase seme ,mozda se borio na pogresnoj strani ali je bio hrabar i dosledan covek i jedini je Tita zezao za hrvatsko poreklo `????? ?? ???? ??` ??? ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?????` Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Kapa dole pokojnom Marsalu Titu ,on mozda i nije bio Hriscanin ali se svojevremeno borio za globalni uticaj bivse SFRJ i imao je uspeha u tome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука