Гости Guest свештеник Иван Написано Март 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Да прозборим коју: Не би требало да сте пуно замерљиви. Ево, неки са форума су се врло брзи наљутили када неко од админа реагује на њихов начин комуникације. Мислим да тада треба здраво размислити и прихватити сугестију, а не одмах ударати контру од бесвести. Свакако да знате, овде има доста људи који нису вични форумском начину комуникације, па врло погрешно могу да прихвате неку опаску искусних форумаша. Зато, не замерите када реагујемо. П.С. Машоооооо, врати сеее 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Машо, молим те када се одмориш, дођи да их буцамо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Ја сам био први који је говорио против админа овог форума. У међувремену када сам био на неким другим форумима, од којих су неки и Исламски, видео сам да су наши админи и превише добри колико ствари допуштају и толеришу. Тамо на неким другим мјестима вас одмах банују ако не мислите исто а трудио сам се да причам крајње коректно и без икакве увреде али џаба. На једном Исламском форуму сам добио аутоматски бан само због тога што нисам прихватио Ислам као вјеру и што сам рекао да је Православље једина права и истинска вјера. Па сада можете и сами закључити колико наши админи имају стрпљења према сваком. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Ко ? Ја , толерантан ? Ма да се ја нешто питам и да је мени нека влас је бих све бановао, а сам би се регитровао са једно 30 никова и водио бих самосталне аутодискусије. Чик да би неко погодио да сам то ја. А вако морам да трпим овдена и курту и мурту и добре и лоше момке (и девојке) , и што би рекли амери и лузере и добитнике и тако даљше. Али чему онда форум. Не знам, не бих пристао да уређујем неки форум на коме се не би могло сасути у брк модераторима и админима оно што се има. Наравно то не значи да ме се то нешто тиче, ето сипају ми свукуда, али бригаааа жоржа, толико о томе колико ми је важна ова тема... klapklap crvenilo 0110_hahaha Даклем само ви галамите и пишите и љутите се слободно , и дођите нам опет , и кликћите на христијанство и на наше банере, и гласајте за нас и на следећем веб-фесту, ми вас млого волемо, нарочито ја, е сад за оног попа Ивека и не знам , могуће је да је он неки идеалита и да вас стварно воли , али ја јок, ја се само тако чешљам. "Ја сам овде само због пара и друго ме незанима..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 klapklap crvenilo 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Ко ? Ја , толерантан ? joooj Ма да се ја нешто питам и да је мени нека влас је бих све бановао, а сам би се регитровао са једно 30 никова и водио бих самосталне аутодискусије. Чик да би неко погодио да сам то ја. А вако морам да трпим овдена и курту и мурту и добре и лоше момке (и девојке) , и што би рекли амери и лузере и добитнике и тако даљше. Али чему онда форум. Не знам, не бих пристао да уређујем неки форум на коме се не би могло сасути у брк модераторима и админима оно што се има. Наравно то не значи да ме се то нешто тиче, ето сипају ми свукуда, али бригаааа жоржа, толико о томе колико ми је важна ова тема... klapklap crvenilo 0110_hahaha Даклем само ви галамите и пишите и љутите се слободно , и дођите нам опет , и кликћите на христијанство и на наше банере, и гласајте за нас и на следећем веб-фесту, ми вас млого волемо, нарочито ја, е сад за оног попа Ивека и не знам , могуће је да је он неки идеалита и да вас стварно воли , али ја јок, ја се само тако чешљам. "Ја сам овде само због пара и друго ме незанима..." Зар тако ти мени? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Коме? Мени? Ти мени? Тако то? КоМениТиТакоЗар? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Коме? Мени? Ти мени? Тако то? КоМениТиТакоЗар? 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Ја јесам лечка идеалиста, али имам ове моје трезвене админе који ми скрену пажњу да се манем идеализма. Ускоро ћемо вас обрадовати са два велика сервиса који ће, надамо се, вама доста значити у упознавању православне вере. За сада нека буде мала тајна, мада мислим да сам већ негде рекао о чему се ради. Самим тим није тајна, већ је тјана само за оне који не знају да ово није тајна. Хм, мора да су се чарапани уплели чарапе... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3181.0.html Као и увек ми вас изненађујемо, некога баш, а некога баш, баш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Коментар Ксеније Тошић ОТВОРЕНИ ПУТ ЗА ЕВРОПУ ИЛИ ЗАЧАРАНИ КРУГ? Холандија је укинула последњу препреку на путу европских интеграција Србије — јављају руске агенције. Јуче је у Београду потписан међувладин меморандум о узајамном разумевању. Овај документ претпоставља подршку напора Србије за извршавање обавеза, везаних за чланство у Европској унији. Значи ли ти да је пут за велику Европу отворен? Волела бих да поверујем у то, јер само у име великог циља могу се прогутати речи којима је шеф холандске дипломатије Максим Ферхаген пропратио овај чин. Након преговора са својим српским колегом Јеремићем Ферхаген је рекао: „Честитао сам министру Јеремићу на напорима које Србија улаже у сарадњи с трибуналом. То се чини не да би се задовољила Холандија, лично ја или Европа: Србија мора довести сарадњу са Трибуналом до краја због себе саме”. Заправо министру Јеремићу треба према резултатима године исплатити повећани бонус. Не због тога што је најзад одблокиран Прелазни трговински споразум који Србија једнострано испуњава још од септембра 2008. Нити због тога што је Европска унија коначно признала право Срба – коренито европског народа – на кретање сопственим континентом без визних препрека. Па чак ни због Ферхагенове „чврсте вере“ у европску будућност Србије. Бонус је Јеремић заслужио за испољено анђеоско стрпљење. Јер морало га пуно нерава коштати да истрпи добре савете сваки пут када би неком од његових саговорника пало на памет да потсети Србију како би за њено добро било боље да призна и преузме на себе кривицу за све. Узгред, Ферхаген као и раније потсећа да ће коначна одлука његове земље зависити од оцене коју сарадњи Београда са трибуналом да главни тужилац Серж Бранмерц. А сам Брамерц је успео ових дана да усред Београда изјави како нема доказа да Младић није у Србији. Ето тако – зачарани круг. И Србија још више пута може да се пусти том кружном путањом ако буде нечије зле воље. Тако да ако неко чује моју идеју око бонуса за Јеремића – треба пожурити. Јер шта ће за пар месеци да кажу поменути вршитељи српске судбине знају само они сами. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Коментар Ксеније Тошић НИ КОСОВО, НИ ЕВРОПА Овај децембар актуелна власт у Србији дуго ће памтити. Не само да се земља нашла у центру светске пажње због размарања легитимности проглашења независности Косова у Међународном суду правде, него је још и Европска унија учинила два велика корака у сусрет Београду. Брисел је наговорио најзад Холандију да одблокира Прелазни споразум Србије са Европском унијом, што је дошло као пријатна допуна недавном решењу о укидању виза за грађане земље. Шта испада – да је парола „И Европа, и Косово“ почела да поприма неке реалне обрисе? Не баш сасвим. Као прво, укидање виза може се сматрати местимичним – грађане који живе на Космету, независно од националности, ова одлука не дотиче. На тај начин, Србија се прихватајући ову непристојну понуду одрекла дела суверенитета. А као друго, Максим Ферхаген, шеф холандске дипломатије и зли геније савремене Србије, овако је прокоментарисао деблокаду Прелазног трговинског споразума: „Договорили смо се да размотримо питање ратификације ССП-а за шест месеци после наредног извештаја Брамерца. Надам се да ће Ратко Младић и Горан Хаџић у међувремену бити изручени у Схевенинген, што би свакако био најбољи доказ сарадње“. Речју, деблокада Прелазног трговинског споразума је једно, а ратификација Споразума о стабилизацији и придруживању нешто сасвим друго. „Али ако се то не догоди, а тужилац Брамерц закључи у свом наредном извештају да је Србија учинила све што може у том периоду, ко сам ја да се не сложим с тим“, додао је Ферхаген. Зашто имам осећај да је ове речи пропратио језуитским осмехом? Када нека давнашња обећања почињу да се испуњавају овако једно за другим, увек се запитам – шта би то требало да значи? Када је у питању Србија, одговора могу бити само два — или се ближе избори, или неком нешто од Србије треба. Избори, наизглед, нису на дневном реду, тим пре што је власт већ чула звоно за узбуну у самом свом срцу, на Вождовцу, где је победу однела опозиција. Све у свему, није баш најбоље време за изборе, може и да се изгуби. А значи, преостаје друга варијанта – неком нешто од Србије треба. Шта? Највероватније је опет у питању исто то Косово, јер интерграција Србије у Европску унију без једног њеног солидног дела, па још и потенцијално експлозивног, делује као доста компликован процес. А пошто Албанце који настањују Косово не можете тек тако да вратите назад у Србију, изгледа да неко сматра да ће лакше бити да се Београд наговори да успостави какве-такве односе са Приштином, па да се целокупна одговорност за „случај Косово“ мирне савести пребаци на Брисел. Тим пре што САД данас и без својих балканских пулена имају море проблема. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Sto prije udje,to bolje... licno mislim da ce SRB,CG, eventualno jos odredjene baklanske drzave, postati clanice EU zakljucno sa 2014... ali,vidjecemo.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Mилслим да од нашег улазка нема ништа, јер премијеру Мишковићу не одговара да се наше тржиште отвори. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Sto prije udje,to bolje... licno mislim da ce SRB,CG, eventualno jos odredjene baklanske drzave, postati clanice EU zakljucno sa 2014... ali,vidjecemo.. Pu, pu, daleko bilo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука