Jump to content

Moja Srbija u 21 veku

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• Гости

Ja moju Srbiju vidim kao zamajac celog Balkana i moju Srbiju kao centralnu zemlju u tom regionu ! Srbiju koja ce sa nezavisnim Kosovom i sa jakim albanskim lobijem izmoliti od State Department da se Republika Srpska izdvoji iz BiH i da se pripoji Srbiji a takodje i Republika Srpska Krajina ! Albanci nisu napravili Jasenovac i sa njima i te kako mozemo da budemo glavna drzava u regionu !!!

Подели на овим сајтовима

Нисам грађанин, ни држављанин Републике Србије- али је видим,првнествено: као демократску,грађанску,економски просперитетну и јаку земљу, земљу лијепе и аутентичне културе- којом Србија доприноси заједничкој,европској баштини.

Подели на овим сајтовима

А што се мене тиче , као убеђени монархиста , надам се да ће се ускоро исправити историјска неправда и да ће Србски народ на скорашњем референдуму изјаснити за повратак Монархије коју су нам комунци насилно укинули!  0205_whistling

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

? ??? ?? ???? ???? , ??? ??????? ?????????? , ????? ?? ?? ?? ?? ?????? ????????? ?????????? ???????? ? ?? ?? ?????? ????? ?? ????????? ??????????? ????????? ?? ???????? ????????? ???? ?? ??? ??????? ??????? ???????!  0205_whistling

Brate Monarhija je jedno od drustvenih uredjenja i uz svo duzno postovanje kraljevskom domu ja sam ipak republikanac i to je savremeni put covecanstva gde svako ima priblizno jednake sanse da se nadje na vrhu piramide vlasti
Подели на овим сајтовима

Па република је тренутно најодрживије решење(и што се Србије тиче,потпуно извјесно да ће остати и у будућности)-али и у монархији свако може бити у врху пирамиде власти- кроз институцију Парламента, или Народне Скупштине.  Јер,претпостављам да би евентуална монархија била- парламентарна монархија..

Монарх у таквој монархији, нема нека превелика овлаштења...

Подели на овим сајтовима

А зашто мислиш да у Монархији неможе свако да се нађе на врху власти ? Па у модерним Монархијама Монарх или краљ је свима и једна врста,како да кажем,институција која само служи за углед у свету и договара се са премијером о спољној политици и ништа друго.Немислим да је то нека страховлада или диктатура !  0202_238 0205_whistling

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Brate monarhija je nekad mozda bila ok ali ovo je 21 vek i u svima nama ipak tece crvena a ne plava krv ! Moje licno misljenje je da ni jedna porodica nema nikakvo pravo za vlast nad nekim narodom ili teritorijom nego iskljucivo stanovnici jedne teritorije koje se jednim slozenim procesom stope u drzavu i izaberu njenog suverena

Подели на овим сајтовима

Добро брате Никола немам намеру да дискутујем са неким на ту тему , али шта хвали једној Шпанији Британији и осталим Монархијама у Европи ? 0205_whistling

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Наша Србија у 21. веку...

Територијално:  Добијање једног дела Косова, припајање РС Србији као федерална јединица, излаз на море преко Превлаке, где ћемо ми морати да жртвујемо један део територије РС да би добили други (на тај начин решавају и српско и муслиманско питање)... РСК добија културну аутономију у оквиру Хрватске (пацка за не признавање Јасеновца)... и онда сви заједно у ЕУ...  Ми, наравно као парламентарна монархија, јер неправда мора бити исправљена.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

???? ?????? ? 21. ????...

?????????????:  ???????? ?????? ???? ??????, ????????? ?? ?????? ??? ????????? ????????, ????? ?? ???? ????? ????????, ??? ???? ?? ?????? ?? ????????? ????? ??? ?????????? ?? ?? ?? ?????? ????? (?? ??? ????? ???????? ? ?????? ? ??????????? ??????)... ??? ?????? ???????? ?????????? ? ?????? ???????? (????? ?? ?? ?????????? ?????????)... ? ???? ??? ??????? ? ??...  ??, ??????? ??? ????????????? ?????????, ??? ???????? ???? ???? ??????????.

0202_238 klapklap smil41cb5615a0b72.gif 0205_whistling klapklap klapklap

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ja moju Srbiju vidim kao zamajac celog Balkana i moju Srbiju kao centralnu zemlju u tom regionu ! Srbiju koja ce sa nezavisnim Kosovom i sa jakim albanskim lobijem izmoliti od State Department da se Republika Srpska izdvoji iz BiH i da se pripoji Srbiji a takodje i Republika Srpska Krajina ! Albanci nisu napravili Jasenovac i sa njima i te kako mozemo da budemo glavna drzava u regionu !!!

Republika Srpska i Republika Srpska Krajina treba da budu deo Republike Srbije a Kosovo nezavisna drzava u toj federaciji

????? ??? ?? ???? ?????? ? ?????? ?????? ? ????????, ???? ???? ????? ?? ???? ???? ?????? ???????? ???????? ????????? ? ???????? ???? ??????????, ? ?? ???????? ?? ?????? ? ????????. ? ??????? ?? ???? ???????? ???????????? ????????.

??? ????? ?? ??????? ???? ??????? ?????????, ???? ??????: ? ?? ?? ?????? ???? ? ??? ?????? ?????????? ?????? ?? ?????? ? ????????, ??? ? ?? ?? ????? ??????? ??????? ??????? ???? ????????? ???????? ?????? ?? ???? ????? 20.-? ???. ?? ???????? ????? ??? ???? ?????? ? ?????? ?????? ??????, ???????? ?????????? ? ???, ? ????? ?? ????????? ?????????? ?????(???????? ??????? ?????), ? ???????? ? ????????? ???????????, ???????????? ? ?????????? ? ???????????? ???? ? ??????? ??????????. ? ????, ????? ????? ???? ??????? ?? ?? ???? ?? ??????? ?? ???????? ?? ???? ?????? ?? ??? ?? ??????? ????????? ??????, ? ?? ???? ????? ????? ??????! ????? ???? ??????, ??? ?? ?? ????? ?? ??????? ???????????? ?????? ? ??????????? ???-? ? ??????? ????????? ? ??????.

Подели на овим сајтовима

Republika Srpska i Republika Srpska Krajina treba da budu deo Republike Srbije a Kosovo nezavisna drzava u toj federaciji

???? ?? ?????...  ??? ?? ? ???? ??? ????? ???? ?? ?? ???? ????????...  ??? ??? ?? ?? ????? ??? ?????? (??????, ???????????, ????????, ?????????) ???? ???? ??????...

? ? ?????????? ????????? ?? ????? ?????????? ??????...  ?????? ??? ??????? ???? ???? ??? ????? ??????? ????????? ? ?????????: ????? ?????????? ?????? ??? ?????? ???? ?? ??????? 5%.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...