Висибаба Написано Август 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Духовне беседе - Архимандрит Софроније Други том Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 25, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Одличан си брате! Уживам у овоме. Види се да је огроман труд уложен, Бог да вас награди! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Август 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Брате није то неки труд. Само читамо по мало а успут и снимамо. Нас два брата и једна сестра читамо по мало. Зовемо све који читају да и снимају и да нам пошаљу да ставимо на сајт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Август 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2014 ''Свети оци о утеси у тренуцима туге'' - Најважније је бити са Богом - Из стваралаштва архимандрита Јована (Крестјанкина) Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Светлопис Аве Јустина Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Август 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2014 Православље као правоживље Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Молитва и живот - Антоније Блум Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 https://sites.google.com/site/duhovnikbiblioteka/audio-biblioteka https://sites.google.com/site/duhovnikbiblioteka/audio-biblioteka Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ово је заиста велики труд и имам само речи хвале за овакав рад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Атонско сведочанство Можете да нам се придружите у стварању ове аудио библиотеке у славу Господа нашег Исуса Христа. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Поуке очинске љубави - Свети Серфафим Саровски Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Мој монашки пут - Архимандрит Тадеј Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Молите се непрестано Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Predivno. :0442_feel: Mnogo hvala za ovo. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Висибаба Написано Септембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Православни брак и породица - Свете тајне брачне љубави Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука