Jump to content

Пет Шоп храна за псе и мачке Љубимец

Препоручена порука

http://www.hranazapse.orgНајвећи Онлине пет схоп у Србији. Достава за целу Србију - само 293 динара.

На тржишту постоји много разлицитих врста и облика хране за кућне љубимце, ја Сваки нама хвали свој производ ....

Ми немамо Потребе Да Се хвалимо!

Насу храну воле и хвале Сви - Власници паса и мачака, одгајивачи, продавци и најважнији - Пси и мачке!

Храна за псе и мачке Љубиметз је Савршен спој Три Основне особине - премиум квалитет, дисконтна цена и уигран канал дистрибуције.

Наши купци добијају врхунску храну по невероватно ниским ценама, продавци и одгајивачи Више него коректан Рабат и испоруку у року од 24х од тренутка поручивања.

Како? Ствар добре организације!

Фабрика СЕ налази у Бугарској, ја Због оштрих прописа европске уније, Сировине и готова храна, се контролишу на 4 контролне тацке - У ТОКУ производње, при изласку из фабрике, при изласку из европске уније и при уласку у Србију.

Немамо огромне магацине, Вишак администрације и скупе залихе - Наши камиони Као паукова мрежа покривају Србију и наручене количине испоручују у року од пар сати до Једног дана ОД тренутка Када Нас назовете.

МИ СМО Једини произвођачи сам дистрибутери Стат тржишту КОЈИ НЕ Траже ниста нуде све. Назовите нас и Проверите!

[email protected]

061 26 19 283

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...