Deki992 Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Stotine ljudi, svih vera i godina starosti, poseti mesečno mladoga šeiha i tvrdi da nedeljno može da izleči dvadesetak Hodža egzorcista. Ferid Orahovac, mladi imam, "leči" ljude koje su napali šejtani, džini i sihiri, a kod njega dolaze ne samo muslimani nego i hršćani. "Zatvorite oči i ne otvarajte ih dok vam ih ja ne otvorim ili vas povučem za palac. Koncentrišite se na reči koje vam govorim. Te reči mogu kod vas izazvati glavobolju,mučninu, bol u kičmi, lupanje srca, gubljenje ravnoteže… Molite se Bogu da vam pomogne, iskreno, iz srca", rekao je na početku obreda imam Ferid Orahovac, jedini čovek u Crnoj Gori koji tvrdi da uspešno leči ljude koje su napali šejtani, džini i sihiri. Stotine ljudi, svih vera i godina starosti, poseti mesečno mladoga šeiha. On tvrdi da nedeljno može da izleči dvadesetak. Orahovac, koji službuje u selu Vladne kod Podgorice, profesor je islamske teologije, a diplomirao je na univerzitetu "Al Azharu" u Kairu, na odseku za šerijatsko pravo. Uporedo je pohađao i oblast lečenja Kuranom i diplomirao je pred najpoznatijim doktorima iz arapskih zemalja i dobio titulu šejha. Upozorenje, snimci "isterivanja đavola" mogu biti uznemirujući. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g8YAmgerKPg Izvor:Kurir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Nešto slično sam gledala uživo u manastiru Dajbabe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Nešto slično sam gledala uživo u manastiru Dajbabe. Meni je ovo jezivo.Kakvi su ovi ljudi pre i posle citanja ove molitve? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Објашњење водитељке Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Mislim da je Ferid samo jos jedan medijum, od mnogih, koji je kanal za demone, ili je to sve obicna manipulacija. A tek o manipulaciji verskoj da ne pricamo, cuj jedini covek u CG koji isteruje demone(ili pravilnije da kazem uteruje) pa jos i musliman, ima da fasuju i tako da beze da ce da se sutaju u dupe. Posasti da se vise oslobode, pa bre CG je postalo experimentalno leglo. One obeliske sto su nabili hladnokrvni Milo pet komada je digo, pa sad kad navale siptari i tako sve kako su sveti starci videli... Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ali mene zanima u kakvom su stanju ti ljudi kada dolaze tamo,tacnije,kakva je "klinicka slika" osobe kojoj procene da je potrebno otici kod ovakvog egzorciste.Posto se na jednom delu vidi kako covek pocinje da pada u trans onda kada ovaj pocne da mu cita molitvu,ne pre toga.E sad,da li je tim ljudima bolje posle ovoga?Zanimljivo je da se radi o ucenom coveku,znaci nije neki sarlatan u pitanju,zato me je zaintrigiralo.Takodje,da li hriscani mogu traziti pomoc od njega s obzirom da se cita direktno iz Kurana.I to mi je malo cudno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Не знам, мени ту није ништа чудно. Скоро свака религија има сличне или исте појаве овој. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Meni jeste cudno, jer je taj mladi perspektivni kurandzija vec postao seoska atrakcija. Kazem ti mislim da je demonolog koji sam proizvodi zaposednutosti pa kao leci... toga ima kolko oces kod hodza. Cuj on glavni u CG po tom pitanju, a Sveti Vasilije ostroski koji uistinu leci jedini u CG je kao nista pored ovog mladog hodze koji je nabubao kuran napamet i dobio bonus uterivanja demona. Ima po dvadeset komada zaposednutih nedeljno, pa naravno kad ih sam proizvede. Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Meni jeste cudno, jer je taj mladi perspektivni kurandzija vec postao seoska atrakcija. Kazem ti mislim da je demonolog koji sam proizvodi zaposednutosti pa kao leci... toga ima kolko oces kod hodza. Cuj on glavni u CG po tom pitanju, a Sveti Vasilije ostroski koji uistinu leci jedini u CG je kao nista pored ovog mladog hodze koji je nabubao kuran napamet i dobio bonus uterivanja demona. Ima po dvadeset komada zaposednutih nedeljno, pa naravno kad ih sam proizvede. Па онда је он успешан бизнисмен, још један у низу из ЦГ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Meni jeste cudno, jer je taj mladi perspektivni kurandzija vec postao seoska atrakcija. Kazem ti mislim da je demonolog koji sam proizvodi zaposednutosti pa kao leci... toga ima kolko oces kod hodza. Cuj on glavni u CG po tom pitanju, a Sveti Vasilije ostroski koji uistinu leci jedini u CG je kao nista pored ovog mladog hodze koji je nabubao kuran napamet i dobio bonus uterivanja demona. Ima po dvadeset komada zaposednutih nedeljno, pa naravno kad ih sam proizvede. Dosta subjektivno sa tvoje strane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ta subjektivnost je odraz kolicine objektivnih dogadjaja u vremenu i prostoru. Poslednji kome cu da verujem jeste kurandzija. Pre cu poverovati budistima i njihovim povrsnim spoznajama samohipnoze. Sve verske knjige, osim Biblije, koje su diktirane od raznih entiteta cu da posmatram kroz lupu stecenog znanja, i ne samo znanja, nego pre svega osecanja. Ne tvrdim da sam u pravu, nego je moje pravo da mislim da sam u pravu. A ko oce leba preko pogace to je isto njegovo pravo. Offtopic, sad se setih kako su experimentisali nad nama u osnovnoj skoli, za uzinu su nam davali eurokrem koji smrdi na naftne derivate, nije to bilo od plasticnih burica u kojima je bio eurokrem, nego je to bio experiment, isto kao sto su mojoj mami u skoli davali tablete fluora. Pa sad oni sto ismevaju "teoreticare" zavere nek se smeju kolko oce, samo nisu svesni cemu se podsmevaju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ta subjektivnost je odraz kolicine objektivnih dogadjaja u vremenu i prostoru. Poslednji kome cu da verujem jeste kurandzija. Pre cu poverovati budistima i njihovim povrsnim spoznajama samohipnoze. Sve verske knjige, osim Biblije, koje su diktirane od raznih entiteta cu da posmatram kroz lupu stecenog znanja, i ne samo znanja nego i osecaja. Bez uvrede,samo mislim da ne treba tek tako odbacivati nesto bez ikakvog ispitivanja.Na primer da je ovo bio neki svestenik,verujem da bi mu se sad svi divili,isto tako bez ikakvog promisljanja da li je u pitanju prevara ili istinska pomoc ljudima.Mislim da ne trebamo biti tako slepo pristrasni ili nepristrasni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Nisam ni najmanje pristrasan, to se moze videti iz mojih postova, sve ljude gledam i tretiram JEDNAKO, i tu kompromisa nema. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Zamisli da se taj hodza kurandzija nadje u velegradu poput ovoga, imao bi bar 100 komada nedeljno da uteruje/isteruje kome se dopada pesma evo jos bolja verzija, nisam naso transformers film verziju koja je savrsena al dobro Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Zamisli da se taj hodza kurandzija nadje u velegradu poput ovoga, imao bi bar 100 komada nedeljno da uteruje/isteruje Pa ne znam,jos nismo utvrdili koji su kriterijumi potrebni za odlazak kod hodze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука