Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ??,??? ??? ???? ??? ??? ???????? ???????. ??????? ?? ???? ?? ???? ????? ?????????? ?? ???? ??? ???????? ????, ? ?? ??? ???????? ?? ??? ????????? ???????? ? ??????? ?????? ?????. ????????. ?????? ?? ??? ??????????. ??? ???????? ?? ????????? ??? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ??????????????. ???????? ?? ?????? ? ?? ?????????? ???? ?? ????? ????? ??? ?? ? ??????????? ?? ?????? ??????. ???? ?? ? ????? ????. ?? ?? ????? ????? ???????????, ?? ?????????? ????? ??????????? ????????? ????????????. ????? ???? ?????? ????? ? ?????? ?? ?????? ?????. ?? ???? ? ???? ?????? ???????? ??? ??? ???????? ??? ??? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? - ? ????????? ???? ? ?? ? ??? ?? ???? ? ?????? ?????!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Извргавате исмевању Свето Писмо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИМИЋ ВЛАДАН Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Боље да затворите ову тему,стварно је глупо и дискутовати о њој. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ??,??? ??? ???? ??? ??? ???????? ???????. ??????? ?? ???? ?? ???? ????? ?????????? ?? ???? ??? ???????? ????, ? ?? ??? ???????? ?? ??? ????????? ???????? ? ??????? ?????? ?????. ????????. ?????? ?? ??? ??????????. ??? ???????? ?? ????????? ??? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ??????????????. ???????? ?? ?????? ? ?? ?????????? ???? ?? ????? ????? ??? ?? ? ??????????? ?? ?????? ??????. ???? ?? ? ????? ????. ?? ?? ????? ????? ???????????, ?? ?????????? ????? ??????????? ????????? ????????????. ????? ???? ?????? ????? ? ?????? ?? ?????? ?????. ?? ???? ? ???? ?????? ???????? ??? ??? ???????? ??? ??? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? - ? ????????? ???? ? ?? ? ??? ?? ???? ? ?????? ?????!? ?? ?? ???? ?? ??????? ??? ??? ????????: `???? ?? ???? ?????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ?? ???????? ?????????! ???? ?? ?????? ?? ????? ? ?????? ?? ????? ?? ?????????. ?? ???? ???? ???? ?? ???? ?? ?? ?? ??????? ?????. ? ?? ???? ??????!` ????? ?????? ???? ?????? ??? ?????. ????? ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ?????, ?? ???? ???? ???? ?????? ?? ??????? ???? ?? ???? ?????? ????. ??? ?? ?? ???? ? ?? ?????????: ?????? ???? ?????? ??? ?????. ????? ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ?????, ?? ???? ???? ???? ?????? ?? ??????? ???? ?? ???? ?????? ????. ??? ?? ?? ???? ??? ??? ????! ????? ??? ? ????? ??????? ???????? ? ? ?????? ????? ??????????. ??? ????? ???? ???? ??? ????????? ?? ???? ???? ???? ???????? ????.?? ?? ???????? ????????????. ?????? ???? ?????? ??? ?????. ????? ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ?????, ?? ???? ???? ???? ?????? ?? ??????? ???? ?? ???? ?????? ????. ??? ?? ?? ???? ?????,?????? ?? ???????:???? ??? ????????? ?? ???? ???? ???? ???????? ????. ?? ??????????: ??? ??? ????! ????? ??? ? ????? ??????? ???????? ? ? ?????? ????? ??????????. ??????? ??????? ?? ???:??,?? ????? ?????,????? ??? ????? ?????,??? ?? ??? ?? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ??? ?????. ????? ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ?????, ?? ???? ???? ???? ?????? ?? ??????? ???? ?? ???? ?????? ????. ??? ?? ?? ???? ?????????? ??? ??? ??? ????! ????? ??? ? ????? ??????? ???????? ? ? ?????? ????? ??????????. ??? ??? ??????? ????? ?????,? ????,??? ????? ?? ????? ?????? ?? ??? ????? ????? ? ??????? ?????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Било је за очекивати да се одговор на протестантско питање овако заврши... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Не постоји протестантско питање.Питање је питање. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Постоји и образлагање и истрајавање на питању које је у основи саблажњиво и постоји и нерасположење да се уважи оно што је једино за уважавање, а то је Свето Писмо и свети оци, а не лично мудровање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Свако искрено питање није саблажњиво. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ''Питање'' на које није битан одговор... Или је ''питање'' заправо констатција? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Не може искрено питање да буде небитно. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ево ви и постављач питања и потпитања показујете да може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 А чиме то показујемо? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ???????? ??? ?????? ?????????? ??????: ??? ????? ?? ?????? ? ???? ?? ???? ???? ??? ????? ?????????? ?? ???? ???? ? ??????!? ???????? ?? ?????? ?? ?? ??? ????? ?? ?? ???? ? ????! ?? ? ??? ???? ????? ?????????? ?? ?? ????????? ?? ?? ??????? ????? ?? ?? ???? ? ????. ?? ???? ???????? ?? ??? ????, ???????, ??????????, ??????????... ????? ???? ???? ?? ??? ???????? ????????? ? ???????? ? ????? ???????????! ??? ?? ???? ?? ??????? ??????? ?? ?????? ???? ?? ????????? ? ???? ????????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ???????????? ?? ???????? ??? ?????? ? ??? ?? ???????????? ????? ?? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Жао ми је ако сте видјели да ја овдје интервенишем,ја овдје дискутујем као обичан члан. Да ја вас питам:да ли сте разумјели зашто је постављено ово питање? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ?? ?? ??? ?????:?? ?? ??? ????????? ????? ?? ?????????? ??? ??????? ????? ?? ?????? ?? ??????? ??????. ? ????? ??????????? ?? ???????? ???????? ??? ??? ?? ??? ???? ??? ?? ??? ?????????? ???? ?????? ?? ??????????? ??????? ??????? ???????? ??? ??????????? ???????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука