Тавита Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 један младић је убјеђен да је Јуда разапет на крсту 1307_womens "Nije bio izdajnik. Bio je Hristov najbolji prijatelj,naročito kada je Jovan bio pogubljen. U dogovoru sa Hristom ga je "izdao",da bi se ostvarilo proročanstvo. Bio je razapet na krstu sa Hristove leve strane." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ма слобода је супер ствар... но лимитс... мада,то је више машта него слобода... "Teško svijetu od sablazni; jer potrebno je da dođu sablazni, ali teško čovjeku onom kroz koga dolazi sablazan... за ово ће ти вероватно рећи да им је била лозинка и да је Господ то само најбољим пријатељима говорио Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ?? ??????? ?? ????? ?????... ?? ??????... ????,?? ?? ???? ????? ???? ???????... ??? ?? ??????? :smiley: ? ????? ?? ?? ?.? "?? ??? ?? ????????? ?????? ?? ????? ?????????????? ????????? ?? ???? ???? ??? ????????. 0104_cheesy" ? ??? ?????, ????? ???? ???? ???? ???????, ??????? ???????????.. ????????? ??????????, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 нећу ни да птам како је прошо на пријемном... и какав је то пријемни уопште био..... 0311_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ???? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ?? ?????????... ? ????? ?? ?? ???????? ?????? ???..... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil42d2ceaa68084.gif 0311_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ??????? ?? ???? 12 ???????. ????? ?? 12 ??????? ?? ?????????? ????? ??? ??????. ? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ????????. ??? ???? ??? ?????? ? ????????, ???? ?? ???? ??????, ????? ???????. ????? ?? ?????????? ?? ?????? ????????? ???????? ?????? ???????? ????? ?? ?????? ??? ?? ????? ?? 12 ??????? ???????????? ????? ??? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ????? ?????? ?? ??????? ?? ?? ???? ??????? ?? ????? "Nije bio izdajnik. Bio je Hristov najbolji prijatelj,naro?ito kada je Jovan bio pogubljen. U dogovoru sa Hristom ga je "izdao",da bi se ostvarilo proro?anstvo. Bio je razapet na krstu sa Hristove leve strane." ?? ?? ?? ???? ???? ?? ???? ???????? ?????????? ? ??????? ???????????. ?? ??????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ??????? ?? ???? 12 ???????. ????? ?? 12 ??????? ?? ?????????? ????? ??? ??????. ? ???? ?? ??? ????? ?? ??? ????????. ??? ???? ??? ?????? ? ????????, ???? ?? ???? ??????, ????? ???????. ????? ?? ?????????? ?? ?????? ????????? ???????? ?????? ???????? ????? ?? ?????? ??? ?? ????? ?? 12 ??????? ???????????? ????? ??? ??????? ???? ????? ?? ?? ????? ?????? ??? ?????? ?????????. 12 ???????? ??????? ?????????. nisam baš siguran...ali dobro,ako je o.tadej reko..... zna?i od tih 12 karaktera 11 se razbežalo kad je zagustilo 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 mislim da ne bi.... mislim da bi pozvali taksi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Prvo da srdacno pozdravim sve na forumu. Buduci da sam novi na forumu i da imam malo iskustva u zivotu uopste, odredio sam sebi ovaj nick 0110_hahaha Zeleo bih da postavim jedno pitanje, ali da mi odgovore samo oni koji sigurno znaju odgovor. Znaci, bez nagadjanja i "verovatno" odgovora. Mozda bi najbolje bilo da mi odgovori svesteno lice ili s. lica 0907_sport Pa, ovako: Procitao sam Bibliju i mnogo pitanja me muci 4chsmu1 Ali, jedno najvise od svih. Tamo pise da se Juda RASKAJAO kad je izdao Gospoda... Zar to nije isto kao i pokajanje? Cini mi se da pise: "izdadoh krv nevinu"... A, ako je to isto kao pokajati se, zar onda nije moguce da mu je oprosteno? Ako se onaj razbojik mogao pokajati u zadnji tren, zar to nije bilo moguce i Judi Iskariotskom? A, opet ako se nije pokajao, zasto bi se ubio? Mora da ga je mnogo savest mucila, zar ne? Da li se to ikada razmatralo, ili smo ga svi odmah osudili kao izdajnika i precrtali za sva vremena? Hvala na vasem vremenu i, nadam se odgovoru 11122 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 добро нам дошао 0110_hahaha 0110_hahaha наравно да се Православље бави таквим темама, како је то једна од главних тема - спасење. него, имамо две теме које су се директно и посредно бавиле тиме, па можда не би било лоше и да их детаљније прелисташ, па и да на крају поставиш питање, искоментаришеш ако желиш 0110_hahaha молим те и да се не вежеш толико за наслов теме, јер ипак наслов мора бити такав да привуче људе да реагују, не и да буде прецизно тачан ... Постоји ли шанса да је Јуда сада у рају??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3342.0.html Јуда остаје Јуда, али некада Савле постаје Павле? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6932.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hvala lepo 4chsmu1 Malo mi je glupo da sam postavio pitanje o kojem se vec govorilo (da ne kazem raspravljalo). Sledeci put cu biti oprezniji... ^^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Hvala lepo Malo mi je glupo da sam postavio pitanje o kojem se vec govorilo (da ne kazem raspravljalo). Sledeci put cu biti oprezniji... ^^ hvala klapklapма кул, зато смо ми ту да те упутимо 319.gif ако имаш још питања, слободно их постави, сигуран сам да је неко необрађено, барем на овом форуму 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 ok 4chsmu1 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 добро нам дошао 4chsmu1 klapklap наравно да се Православље бави таквим темама, како је то једна од главних тема - спасење. него, имамо две теме које су се директно и посредно бавиле тиме, па можда не би било лоше и да их детаљније прелисташ, па и да на крају поставиш питање, искоментаришеш ако желиш 319.gif молим те и да се не вежеш толико за наслов теме, јер ипак наслов мора бити такав да привуче људе да реагују, не и да буде прецизно тачан ... Постоји ли шанса да је Јуда сада у рају??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3342.0.html Јуда остаје Јуда, али некада Савле постаје Павле? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6932.0.html Прочитаћу и ја ове двије теме и то управо сада (ти као администратор то ваљда можеш и да видиш, па и да нећу сад морам да ме не уфатиш у лажи ), али ајде да приупитам нешто... Ако се он покајао, па се онда објесио, све му џабе? је ли тако, јер самоубиство је највећи могући гријех..или ја лупам??? сад ћу да читам, па ако овај одговор има тамо, онда рођо бриши овај мој пост "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука