Jump to content

Сајт Патријарха Алексеја II намењен деци П.Ц. за духовни развој деце и омладине

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Гости

Постављена слика

Игра "Паломник" предлагает совершить увлекательное путешествие в Историю Русской Православной Церкви.

Первая эпоха игры называется "Крещение". Она посвящена событиям подготовившим Крещение Руси в 988 году.

Ты узнаешь о величайшем предсказании, сбывшемся через 900 лет, о том, какая книга была первой переведена на славянский язык и зачем греческий епископ положил её в огонь. Кто из русских первым вошёл в Царство Небесное и что пообещал исполнить князь Владимир, в случае взятия греческого города Херсонес.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Откад ја причам о томе...сајт је диван...од избора боје ...све. Где, где је мисионарство, на овако једноставан начин, присутно код нас??? crvenilo

Подели на овим сајтовима

Они много раде и труде се.

Погледајте само колико имају сајтова за децу,за мајке,за жене....стварно импресивно.

Код нас се нажалост мало тога дешава,не знам зашто!? crvenilo

Православна штампа за децу је прескупа,да не наводим сад примере којих књига,али стварно је скупо.

Цене нису баш мисионарске,осим Звонцета,које није скупо,може сваки родитељ да издвоји за дете.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

На овој страни можете видети све пројекте патријаршијског центра

http://www.cdrm.ru/projects/

Просто не могу да поверујем колико тога има...а код нас нема ни оно основно...

Мени су деца прошла наставу веронауке у школи. И...ништа, ништа нису научили, усвојили,а желели су. Бавили су се цртањем, то је лепо и за њих тешко разумљива житија светих, пре него што су уопше схватили, бар мало, шта је то Православље. Ишли су на Причешће, не знајући зашто, јер је тако у програму.Жалили су се да нису могли да чују предавања вероучитеља а деца су галамила. Вероучитељ није смео и да је хтео да повиси глас...То су деца брзо уочила, и правила су, нарочито њему, хаос на часу... :cheesy:

Ова разноврсност ме је потакла да поставим гласање везано за ситуацију код нас, просто сада можемо бар мало да упоредимо.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...