Jump to content

Ideje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kreativnost je veoma važna u svakodnevnom životu.

Osmišljavamo prostor u kome živimo,razne modne detalje,igračke za decu,slatkiše,od starog pravimo novo i za sve nam je potrebna najpre ideja.

Treba izaći iz svakodnevnog toka misli i stvoriti nešto novo.

Često nam nedostaju ideje...ali dobra vest je da kreativnost može da se  uči čitavog života.Ako postoji iskustvo,čovek koji nije kreativan može mnogo da napreduje što potvrdjuje i priča o talentima.

Moja zamisao je da napravim malu riznicu ideja iz koje bi svako mogao da pokupi dragocene kreativne korene.

Pozivam sve koji imaju neku originalnu i u svakodnevnom životu lako primenljivu ideju da je spusti u ovu škrinju...

12ed3893a7a3822470855033d9676541.jpg

:351780:

Подели на овим сајтовима

Slažem se.Da se spoje.

Ova fotka mi je vrlo simpatična,Pitam se da li je hrišćanski na ovakav način šaliti se?

41a1c08a1cd91aadc61ad7f987307691.jpg

Imam utisak da se na ovaj način ne poštuje svetinja.Kreativno je i vrlo je zalimljivo,može deci da se svidi,ali ipak me muči sumnja... .mislise.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Лара ,то сам се и ја питала када сам за Васкрс направила корпицу од теста и однела у њој јаја у цркву.Касније сам се постидела уместо да се поносим,јер сам имала утисак као да сам се играла са хлебом,док неко нема довољно за јело.Моја коначна одлука је да то више не радим.

Мада је ово твоје симпатично,наравно уз одређена објашњења деци :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...