Arsenija Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Kreativnost je veoma važna u svakodnevnom životu. Osmišljavamo prostor u kome živimo,razne modne detalje,igračke za decu,slatkiše,od starog pravimo novo i za sve nam je potrebna najpre ideja. Treba izaći iz svakodnevnog toka misli i stvoriti nešto novo. Često nam nedostaju ideje...ali dobra vest je da kreativnost može da se uči čitavog života.Ako postoji iskustvo,čovek koji nije kreativan može mnogo da napreduje što potvrdjuje i priča o talentima. Moja zamisao je da napravim malu riznicu ideja iz koje bi svako mogao da pokupi dragocene kreativne korene. Pozivam sve koji imaju neku originalnu i u svakodnevnom životu lako primenljivu ideju da je spusti u ovu škrinju... keka and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/24227-kucne-majstorije/ Arsenija and Vockica је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Na primer...ovo je vrlo inspirativno,treba samo dobro pogledati slike,a i tekst je na srpskom,što je velika prednost... http://kreativneidejee.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 srcee srcee srcee Da ne zaboravim kvasac. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ларо, драга, супер ти је идеја, ал` ај` погледај мој линк, горе Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Nisam videla ranije.... izgleda da ponavljam istu priču. A možda je samo oživljavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Супер је тема, ал` ја сам економична, па реко` да не гушимо форум Види да се споје теме. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Slažem se.Da se spoje. Ova fotka mi je vrlo simpatična,Pitam se da li je hrišćanski na ovakav način šaliti se? Imam utisak da se na ovaj način ne poštuje svetinja.Kreativno je i vrlo je zalimljivo,može deci da se svidi,ali ipak me muči sumnja... .mislise. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Лара ,то сам се и ја питала када сам за Васкрс направила корпицу од теста и однела у њој јаја у цркву.Касније сам се постидела уместо да се поносим,јер сам имала утисак као да сам се играла са хлебом,док неко нема довољно за јело.Моја коначна одлука је да то више не радим. Мада је ово твоје симпатично,наравно уз одређена објашњења деци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vockica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vockica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Лидија Миленковић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука