Resureccion Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 У ЦИКЛУСУ ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИЈА „ПРАВОСЛАВЉЕ ВЕРА РАДОСТИ И РАДОСТ ВЕРЕ“, У ПОНЕДЕЉАК 1. ЈУЛА 2013. ГОДИНЕ, У 21 САТ, СПЦ У ВЕНЕЦУЕЛИ ВАС ПОЗИВА НА „ЖРУ ДИВАН“ ONLINE И ПРОМОЦИЈУ КЊУГЕ ОЛИВЕРЕ БАЛАБАН, „МАЈКЕ ХРИШЋАНКЕ“ Говориће, ђаконица Оливера Балабан, вероучитељке и теолози Лијана Крунић и Дајана Петровић, магистар теолошких наука Драгица Тадић Папаниколау, новинарка и водитељка на Студиу Б, Јелена Гајшек........... Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Срђан Ранђеловић, Драган Јашић, Јереј Дејан Трипковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resureccion Написано Јун 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Академик Матија Бековић сећајући се своје мајке, рекао је да су једном заједно били на Опленцу, гдје су посјетили гроб краља Александра и његове мајке Зорке. "Том приликом је моја мајка мислећи на мајку краља Александра рекла: Види где се она сирота обрела! Ја сам исто помислио за моју мајку када сам први пут узео у руке ову књигу!"- рекао је господин Бећковић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Штета би било да било шта сада радите а да не слушате и гледате овај фантастични ЖРУ диван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука