Hidegkuti Nándor Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 0110_hahaha, kad ce vec jednom proci ova noc...?????? ????????, ?? ?? ???? ?? ?????... Ni to mi se ne radi... prica mi se sa ljudima, druzi mi se... ???????, ????? ??? ??...? ???????? ???????, ??? ??? ?? ??????? ?? ??? ???? ??? ? ????? ?????... ??? ?????????? ?????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 0110_hahaha, kad ce vec jednom proci ova noc...?????? ????????, ?? ?? ???? ?? ?????... Ni to mi se ne radi... prica mi se sa ljudima, druzi mi se... ???????, ????? ??? ??...? ???????? ???????, ??? ??? ?? ??????? ?? ??? ???? ??? ? ????? ?????... ??? ?????????? ?????... 0110_hahaha.. pa da... tako nekako...Ja ustvari jedva cekam sutra iz mnogih razloga. Jednom sam pricala sa jednim rusom, oni ipak obelezavaju tu novu godinu. Pricao mi je kako se svake Nove godine trudi da povuce crtu, da vidi sta je radio prethodne godine, ge je gresio.. i onda od 1.januara sve pocne drugacije 0110_hahaha Ove godine sam i ja o tome razmisljala... pa iako me smara ova noc doceka, sve nesto verujem da cu sutra biti bolje volje, i da cu raditi nesto vrlo pametno crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Дођите код мене, да гријемо ноге уз камин, пијемо чај Дођите у Босну свииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ?????? ??? ????, ?? ??????? ???? ?? ?????, ?????? ??? ?????? ? ????? ?????????????????????????????????????????? Pa ja sam vec tu, zar me ne vidis? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ?????? ??? ????, ?? ??????? ???? ?? ?????, ?????? ??? ?????? ? ????? ?????????????????????????????????????????? Pa ja sam vec tu, zar me ne vidis? ??? ????? ?????? ??????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 .. pa da... tako nekako... Ja ustvari jedva cekam sutra iz mnogih razloga. Jednom sam pricala sa jednim rusom, oni ipak obelezavaju tu novu godinu. Pricao mi je kako se svake Nove godine trudi da povuce crtu, da vidi sta je radio prethodne godine, ge je gresio.. i onda od 1.januara sve pocne drugacije Ove godine sam i ja o tome razmisljala... pa iako me smara ova noc doceka, sve nesto verujem da cu sutra biti bolje volje, i da cu raditi nesto vrlo pametno ???? ???? ????? ?????? ????... ?? ?? ?????? ???? ???????? ???? ???? ? ????? ? ??? ????... ????? ???? ??? ? ????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 .. pa da... tako nekako... Ja ustvari jedva cekam sutra iz mnogih razloga. Jednom sam pricala sa jednim rusom, oni ipak obelezavaju tu novu godinu. Pricao mi je kako se svake Nove godine trudi da povuce crtu, da vidi sta je radio prethodne godine, ge je gresio.. i onda od 1.januara sve pocne drugacije Ove godine sam i ja o tome razmisljala... pa iako me smara ova noc doceka, sve nesto verujem da cu sutra biti bolje volje, i da cu raditi nesto vrlo pametno ???? ???? ????? ?????? ????... ?? ?? ?????? ???? ???????? ???? ???? ? ????? ? ??? ????... ????? ???? ??? ? ????... Da... u pravu si.. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ево да се јавим... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??? ?? ?? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??? ?? ?? ?????... Helloooooo! Ti nisi nigde na doceku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??? ?? ?? ?????... ???? Helloooooo! Smiley Ti nisi nigde na doceku? ???? ????? ?? ??? ????? ?? ???? Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Helloooooo! SmileyTi nisi nigde na doceku? Како нисам па зар нисам са вама Ево једна лепа песма ѕа све вас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Форумаши шире топлооооооооооооооту!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ех Алонка баш ми је легла ова песма да знаш Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ???????? ???? ????????????????????!!!!! ???? ?? ove sa pletenicama ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука