Jump to content

Ко је туј?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

0110_hahaha, kad ce vec jednom proci ova noc...

?????? ????????, ?? ?? ???? ?? ?????...

Ni to mi se ne radi... prica mi se sa ljudima, druzi mi se...

???????, ????? ??? ??...

? ???????? ???????, ??? ??? ?? ??????? ?? ??? ???? ??? ? ????? ?????... ??? ?????????? ?????...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha, kad ce vec jednom proci ova noc...

?????? ????????, ?? ?? ???? ?? ?????...

Ni to mi se ne radi... prica mi se sa ljudima, druzi mi se...

???????, ????? ??? ??...

? ???????? ???????, ??? ??? ?? ??????? ?? ??? ???? ??? ? ????? ?????... ??? ?????????? ?????...

0110_hahaha.. pa da... tako nekako...

Ja ustvari jedva cekam sutra iz mnogih razloga. Jednom sam pricala sa jednim rusom, oni ipak obelezavaju tu novu godinu. Pricao mi je kako se svake Nove godine trudi da povuce crtu, da vidi sta je radio prethodne godine, ge je gresio.. i onda od 1.januara sve pocne drugacije 0110_hahaha

Ove godine sam i ja o tome razmisljala... pa iako me smara ova noc doceka, sve nesto verujem da cu sutra biti bolje volje, i da cu raditi nesto vrlo pametno crvenilo

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo:.. pa da... tako nekako...

Ja ustvari jedva cekam sutra iz mnogih razloga. Jednom sam pricala sa jednim rusom, oni ipak obelezavaju tu novu godinu. Pricao mi je kako se svake Nove godine trudi da povuce crtu, da vidi sta je radio prethodne godine, ge je gresio.. i onda od 1.januara sve pocne drugacije :drugarstvo:

Ove godine sam i ja o tome razmisljala... pa iako me smara ova noc doceka, sve nesto verujem da cu sutra biti bolje volje, i da cu raditi nesto vrlo pametno :drugarstvo:

???? ???? ????? ?????? ????... ?? ?? ?????? ???? ???????? ???? ???? ? ????? ? ??? ????... ????? ???? ??? ? ????...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo:.. pa da... tako nekako...

Ja ustvari jedva cekam sutra iz mnogih razloga. Jednom sam pricala sa jednim rusom, oni ipak obelezavaju tu novu godinu. Pricao mi je kako se svake Nove godine trudi da povuce crtu, da vidi sta je radio prethodne godine, ge je gresio.. i onda od 1.januara sve pocne drugacije :drugarstvo:

Ove godine sam i ja o tome razmisljala... pa iako me smara ova noc doceka, sve nesto verujem da cu sutra biti bolje volje, i da cu raditi nesto vrlo pametno :drugarstvo:

???? ???? ????? ?????? ????... ?? ?? ?????? ???? ???????? ???? ???? ? ????? ? ??? ????... ????? ???? ??? ? ????...

Da... u pravu si..  :smiley:

Подели на овим сајтовима

??? ?? ?? ?????... :)

:drugarstvo:

:drugarstvo: ????

Helloooooo! Smiley

Ti nisi nigde na doceku?

???? ????? ?? ??? ????? ?? ????  :drugarstvo:

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима