Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Anti Palma Crew рече: ??????????!!! ?????? ??? ???????? "?????... ???? ????????? ??????" crvenilo ????? ?????.. ??? ????????? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Veceras se nesto mislim... i slazem neke kockice... i najzad.... " ...i meni je sve bilo jasno i užasno i strašno i žao... i sva bih blaga dao da mi se vrate riječi što sam rekao... ali bilo je već kasno..." Laku noc svima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 crvenilo . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ?????? рече: Veceras se nesto mislim... i slazem neke kockice... i najzad.... " ...i meni je sve bilo jasno i užasno i strašno i žao... i sva bih blaga dao da mi se vrate rije?i što sam rekao... ali bilo je ve? kasno..." Laku noc svima! Laku noc ! :smiley: I ja cu uskoro... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Јел слави неко ову нову? Ја још мало одох на одмор, сутра је празник и Литургија, треба се спремити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ????????? ???? рече: ??? ????? ???? ??? ????? ?? ??? ???? ???? ?? ?????, ????? ?? ??????? ? ?????????, ????? ?? ????????. ??... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Anti Palma Crew рече: ????????? ???? рече: ??? ????? ???? ??? ????? ?? ??? ???? ???? ?? ?????, ????? ?? ??????? ? ?????????, ????? ?? ????????. ??... ??.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/1307_319.gif.gif 319.gif 319.gif za tebe mila ... Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Афтер, Мирођијо, Анти палмицееееееееееееее Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 :) 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 1405_love . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 nase... Andjeli te cuvali andjele! Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Одо ја да спавам. Анти Палма, ти си одговоран да све буде по пе-есу. За ову ноћ те унапређујем у модератора-потпуковника. И немојте да после чујем да се неко превише распојасао Ај, нека ви је срећна Нова година! :smiley: Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ??? ?? ?? ??????. ???? ?????, ?? ?? ????????? ?? ??? ???? ?? ??-???. ?? ??? ??? ?? ??????????? ? ??????????-????????????. ? ??????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ??????? ?????????? ??, ???? ?? ?? ?????? ???? ??????! :smiley: ???? ???????????????????????!!! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 п.с поздрави... некога Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука