Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Е, ти си поштено - прво одговорио на теми "Навијачи", па онда дошао да лумпујеш - то се цени. Ал немој да претераш са пићем 0104_cheesy Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 нећу сам... ајмо сви... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Anti Palma Crew рече: ???? ???... ???? ???... Ajd` ziveli, na mnogaja ljeta ! smil41cb5615a0b72.gif Ja sam trenutno na Amstelu pa da ne mesam 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 smil41cb5615a0b72.gif . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Pa Shme, naravno da te ozbiljno shvatam Odo da odgovaram Kaliopi, a ako moze jedna i recimo multivitamin, spremte molim ve lepo :cmizdrenje: Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Evo i mene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 :cmizdrenje: . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ?????? рече: Evo i mene... ??? ?? ? ??????: Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Generalissimus Schmetterling рече: ?????? рече: Evo i mene... ??? ?? ? ??????: Ah.. za mene?! Pa hvala ti.... (dugo ime)... zaista nisi trebao... crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Туј сам туј, ал немогу дуго , спремам се за славу па ћу само да наврнем тако по мало, ајд срећна нова и на многаја љета да нам Србин поживи и православни Хришћанин остане и постане ! crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Evo jednog sms-a "kada ponoc stari sat objavi, digni casu i svima nazdravi. Pozeli nam zdravlje i veselje i da Bog nam ispuni sve zelje! U Pristini dragacevska truba, ameriku pokorila Kuba, da Evropu gazi korak ruski, englezi svi da zbore Srpski! A da papa s tri se prsta krsti, sve dok Putin gasa im ne pusti. Bijeli oro darazvije krila, crna gora da otera Mila~ Neka jece zvona starostavna srecna nova pravoslavna" crvenilo 0110_hahaha Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Anti Palma Crew рече: 0110_hahaha Mmmmm.. maskenbal!!!! crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 мммм.. бетмен!! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 crvenilo . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 after_silence рече: Evo jednog sms-a "kada ponoc stari sat objavi, digni casu i svima nazdravi. Pozeli nam zdravlje i veselje i da Bog nam ispuni sve zelje! U Pristini dragacevska truba, ameriku pokorila Kuba, da Evropu gazi korak ruski, englezi svi da zbore Srpski! A da papa s tri se prsta krsti, sve dok Putin gasa im ne pusti. Bijeli oro darazvije krila, crna gora da otera Mila~ Neka jece zvona starostavna srecna nova pravoslavna" 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> Bas sam se slatko nasmejala citajuci ovu poruku. Srecna Nova! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука